Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
jbg druze rivalstvo e toa!
Не си играј какво ривалство какви бакрачи...не ме смеј :kesa:
Доаѓаме секако само немој пак да не смеете со паролите за Ффм..лудаци:baeh:

plakat.jpg

А зашто може да прашам :toe: незнам зашто јас неможам да дојдам кај тебе во недела...да одиме во кафана да лапнеме нешто,да пивнеме 2-3 пива па после заедно да идеме на утакмица,ти за своите јас за моите...подобриот нека победи :helou:

Zosto da ne mozesh be druze..Odime v kafana,jademe,pieme:)posle sekoj na svoja tribina,majki sajki,posle natprevar prodolzuvame pak kaj sto sme zastanale,mislam na kafanata:)heeh..Ali dodeka e natprevarot sme luti neprijateli:)..Inace imam i ja drugari vo Komiti,kaj koi sto sum bil i doma,bile i tie kaj mene,i seto toa e normalno!Rivalstvoto se odnesuva samo za vreme na natprevarot..Pred i po nego sme pak drugari!

Не си играј какво ривалство какви бакрачи...не ме смеј :kesa:
:

so ova sakashe da kazesh deka komiti nemaat rivali ili ...?Ne svativ bash!

tocno taka posle utakmica se produzuva u kafance da se razbereme ko luge mislam :)))

so ova sakashe da kazesh deka komiti nemaat rivali ili ...?Ne svativ bash!
Ривали сигурно Најнуни не ни се..
имате уште многу фурни леб да јадете за да бидете блиску до нашето ниво.

:)..Mora da se nasmeam na ova..Mozebi sega ne vi sme,no vi bevme i toa kako rivali..Postarite pametat podobro sigurno! Koga na zeleznicka vo prilep 94 ili 95 ve tepavme kako magarinja,pa policijata ne ve ni pusti na stadion..Ali bea toa vreminja!!!

Fajtot beshe pomegu togashnite Markovi Vnuci i Komiti na zeleznickata vo Prilep!I poradi toa policijata ne vi dozvoli da dodjete na stadion nego so prviot nareden voz ve vrati nazat vo skpopje!A sega posle dali ste imale fajt so A.C.A.B ne znam...No vo sekoj slucaj porano Majmunite,a pred se Markovite Vnuci,mi se cini deka vi bevme i toa kako rivali...Toa mora da go priznaete!Toa e isto kako sega jas da protivrecam deka sme na ramniste na Komiti,koga ne sme...

jas na primer sto sum cel zivot za vardar i sto odam i go gledam timot na Gradski odednas treba da pocnam da vikam filip 2?
Jas na primer sum antifa navivac,me zabole i za antikata i za vmro i sdsm i sto da pravam sega?kako da ne se osekam pokraden?
Jas na primer nesakam moeto omileno mesto da e predmet za politicka manipulacija i natprevaruvanje,a najmalku od luge koi ne znaat ni da go napisat novoto ime koe go dale!!
Da bese krsten kiril doj. ili pak darko pancev da receme,ili pak po ovoj evreinot ilijes spic legendi na vardar.
-не знам која ти е поентава?????дали ИМАМЕ ПЕСНА каде што ПЕЕМЕ ЗА ГРАДСКИ(не за запад туку за ГРАДСКИ како стадион)????????//
-не знам ШТО ИМА врска анти-ФА со ГРАДСКИ?????да не сакаше да кажеш не користиш ФА-ПАРФЕМИ
-а ако ТЕБЕ те заболе за АНТИКАТА,тогаш не тропај на форум ТАКВИ ГЛУПОСТИ????
-не знам зашто го сваќате името КАКО ПОЛИТИЧКО,да не бил ФИЛИП за ДПМНЕ во тоа време???(мене што ми СМЕТА салата што се вика БОРИС Трајковски-што треба да направам да плукам се живо и диво-АМА ТОГАШ НАЈГОЛЕМ АНТИ-МАКЕДОНЕЦ ќе испаднам:tapp:
-ТЕ ПОДРЖАВАМ само за последнот0оКОЈ го напишал името:tapp::tapp::tapp::tapp:

-не знам која ти е поентава?????дали ИМАМЕ ПЕСНА каде што ПЕЕМЕ ЗА ГРАДСКИ(не за запад туку за ГРАДСКИ како стадион)????????//
-не знам ШТО ИМА врска анти-ФА со ГРАДСКИ?????да не сакаше да кажеш не користиш ФА-ПАРФЕМИ
-а ако ТЕБЕ те заболе за АНТИКАТА,тогаш не тропај на форум ТАКВИ ГЛУПОСТИ????
-не знам зашто го сваќате името КАКО ПОЛИТИЧКО,да не бил ФИЛИП за ДПМНЕ во тоа време???(мене што ми СМЕТА салата што се вика БОРИС Трајковски-што треба да направам да плукам се живо и диво-АМА ТОГАШ НАЈГОЛЕМ АНТИ-МАКЕДОНЕЦ ќе испаднам:tapp:
-ТЕ ПОДРЖАВАМ само за последнот0оКОЈ го напишал името:tapp::tapp::tapp::tapp:

Извинете ако ви се мешам во расправава, само сакав да прашам дали го свати ова антифа како анти Фемили Аеродром? :)

Kriticar јас мислам дека воопшто не го свати тоа антифа, па сега ќе побара на гугл и ќе види каква глупост кажал :)
Повеќе од јасна е политичката позадина на ова мислам да не се правиме будали.

Извинете ако ви се мешам во расправава, само сакав да прашам дали го свати ова антифа како анти Фемили Аеродром? :)
не ми е јасно зашто РАСПРАВА?????/ја си го прашувам најкултурно дечкото???а што има врска анти-ФА со фамили и аеродром???
а до is.............. според што заклучи дека си анти-ФА???на тоа дека сите Чкембари се НС?????????????

што заклучи дека си анти-ФА???на тоа дека сите Чкембари се НС?????????????
нема никаква врска со чкембари не сум јас исфрустриран дечко, секој има право што сака да биде, макар и такви глупости како НС, и не се сите такви само неколку мислам дека останаа :vozbud:
Инаку ти според што заклучи дека си hooligan?

нема никаква врска со чкембари не сум јас исфрустриран дечко, секој има право што сака да биде, макар и такви глупости како НС, и не се сите такви само неколку мислам дека останаа :vozbud:
Инаку ти според што заклучи дека си hooligan?
а анти-ФА не е глупост??????гледано теоретички ако има глупости од една стран норамлно е да има и глупости од друга страна:toe:
и како што кажа секој има право што сака да биде,па така и ЈА СИ ТЕРАМ "хоолигански" филм(само што овде тешко си го исполнувам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom