- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 511
- Поени од реакции
- 228
Не си играј какво ривалство какви бакрачи...не ме смеј :kesa:jbg druze rivalstvo e toa!
Доаѓаме секако само немој пак да не смеете со паролите за Ффм..лудаци:baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си играј какво ривалство какви бакрачи...не ме смеј :kesa:jbg druze rivalstvo e toa!
А зашто може да прашамнезнам зашто јас неможам да дојдам кај тебе во недела...да одиме во кафана да лапнеме нешто,да пивнеме 2-3 пива па после заедно да идеме на утакмица,ти за своите јас за моите...подобриот нека победи :helou:
Не си играј какво ривалство какви бакрачи...не ме смеј :kesa:
:
Ривали сигурно Најнуни не ни се..so ova sakashe da kazesh deka komiti nemaat rivali ili ...?Ne svativ bash!
-не знам која ти е поентава?????дали ИМАМЕ ПЕСНА каде што ПЕЕМЕ ЗА ГРАДСКИ(не за запад туку за ГРАДСКИ како стадион)????????//jas na primer sto sum cel zivot za vardar i sto odam i go gledam timot na Gradski odednas treba da pocnam da vikam filip 2?
Jas na primer sum antifa navivac,me zabole i za antikata i za vmro i sdsm i sto da pravam sega?kako da ne se osekam pokraden?
Jas na primer nesakam moeto omileno mesto da e predmet za politicka manipulacija i natprevaruvanje,a najmalku od luge koi ne znaat ni da go napisat novoto ime koe go dale!!
Da bese krsten kiril doj. ili pak darko pancev da receme,ili pak po ovoj evreinot ilijes spic legendi na vardar.
-не знам која ти е поентава?????дали ИМАМЕ ПЕСНА каде што ПЕЕМЕ ЗА ГРАДСКИ(не за запад туку за ГРАДСКИ како стадион)????????//
-не знам ШТО ИМА врска анти-ФА со ГРАДСКИ?????да не сакаше да кажеш не користиш ФА-ПАРФЕМИ
-а ако ТЕБЕ те заболе за АНТИКАТА,тогаш не тропај на форум ТАКВИ ГЛУПОСТИ????
-не знам зашто го сваќате името КАКО ПОЛИТИЧКО,да не бил ФИЛИП за ДПМНЕ во тоа време???(мене што ми СМЕТА салата што се вика БОРИС Трајковски-што треба да направам да плукам се живо и диво-АМА ТОГАШ НАЈГОЛЕМ АНТИ-МАКЕДОНЕЦ ќе испаднам
-ТЕ ПОДРЖАВАМ само за последнот0оКОЈ го напишал името![]()
не ми е јасно зашто РАСПРАВА?????/ја си го прашувам најкултурно дечкото???а што има врска анти-ФА со фамили и аеродром???Извинете ако ви се мешам во расправава, само сакав да прашам дали го свати ова антифа како анти Фемили Аеродром?![]()
нема никаква врска со чкембари не сум јас исфрустриран дечко, секој има право што сака да биде, макар и такви глупости како НС, и не се сите такви само неколку мислам дека останаашто заклучи дека си анти-ФА???на тоа дека сите Чкембари се НС?????????????
а анти-ФА не е глупост??????гледано теоретички ако има глупости од една стран норамлно е да има и глупости од друга странанема никаква врска со чкембари не сум јас исфрустриран дечко, секој има право што сака да биде, макар и такви глупости како НС, и не се сите такви само неколку мислам дека останаа
Инаку ти според што заклучи дека си hooligan?