Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто некои навивачки групи меѓу кои и на Вардар ставале/ставаат транспаренти со знамето на Велика Британија? Што всушност значи тоа знаме? Како мал го гледав често тоа знаме во натпреварите со Вардар и на слики, па ако знае некој, нека ми објасни.:helou:

n12245646379_717621_2732.jpg

Дали ќе има утре пренос на А1 од најголемото македонско дерби Пелистер - Вардар?

Зошто некои навивачки групи меѓу кои и на Вардар ставале/ставаат транспаренти со знамето на Велика Британија? Што всушност значи тоа знаме? Како мал го гледав често тоа знаме во натпреварите со Вардар и на слики, па ако знае некој, нека ми објасни.:helou:

n12245646379_717621_2732.jpg
Британско знаме симболизира дека се присутни и радикални хулигани

на А2 мислам дека ќе ја даваат...и ракомет ќе даваат само незнам кој

Десет автобуси за Битола

Вардаровите фудбалери во Битола на стадионот под Тумбе Кафе ќе ја имаат максималната поддршка од своите верни навивачи. Комитите најавија конвој од 10 автобуси кои за в недела предпладне ќе бидат резервирани за дуелот во Битола. Верните навивачи на Вардар како знак на поддршка на клубот денеска ќе присуствуваат на тренингот на вардарци

*извадок од Македонски Спорт

Десет автобуси за Битола

Вардаровите фудбалери во Битола на стадионот под Тумбе Кафе ќе ја имаат максималната поддршка од своите верни навивачи. Комитите најавија конвој од 10 автобуси кои за в недела предпладне ќе бидат резервирани за дуелот во Битола. Верните навивачи на Вардар како знак на поддршка на клубот денеска ќе присуствуваат на тренингот на вардарци

*извадок од Македонски Спорт
10 автобуси :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: браво секоја чест комити.

10 avtobusi i poslem futbalot ke idele na rakomet:smir:.Ova e prvo aprilska sega:pipi:

10 автобуси?
да не е преоптимистички малку?

иако дербито пелистер - вардар ти е нешто како рома - лацио, сосема е не битно каде се на табела, утакмицата е војна. затоа 10 автобуси ми се чинат нереални, ама чим е за битола, се е можно :)

Дечки, дали кај вас работи моментално Зулу? Има ли некоја друга варијанта освен zulu.mk ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom