Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еј да прашам нешто. Ќе има Комити на Холандија - Македонија и од прилика бројка ако може да ми кажете. Фала многу пријатно :):)

Еј да прашам нешто. Ќе има Комити на Холандија - Македонија и од прилика бројка ако може да ми кажете. Фала многу пријатно :):)
секако дека ќе има, и од Скопје и од другите држави највеќе се знае дека од Германија т.е Комити Дизелдорф 10% од капацитетот на стадионот ќе им припаѓа на македонските навивачи

секако дека ќе има, и од Скопје и од другите држави највеќе се знае дека од Германија т.е Комити Дизелдорф 10% од капацитетот на стадионот ќе им припаѓа на македонските навивачи
Ја читав околу 1500 наши ке има главно иселеници.

aj ostajte reprezentacija ajde utre site na vardar da im pomogneme na ovie mladi deca koj igraat so srce a ne kako onie klosarine

Ајде утре по нова победа.Не дека ке му биде лесно на вардар напредок ке направи се за да ја избегне последната позиција ама сепак мислам утре нова победа на Вардар.

2-0 odlicen rezultat povtorno za vardar ideme bt sea da im kazeme na bitolskite pedercinja koj e koj u drzavava haha poz

Ајде честито победа сега и на педерите наредно коло у среде Битола да им го учукате:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вардар-Напредок 2-0.Стрелци Ејупи и Костенцовски.Браво мајстори!!!

Тоа не беше утакмица... стоење беше...

п.с. Кој е играчот со број 9? Камен! Оливер Пеев, камен! Другите онака... Али. 3 бода у џеб :olee:

Тоа не беше утакмица... стоење беше...

п.с. Кој е играчот со број 9? Камен! Оливер Пеев, камен! Другите онака... Али. 3 бода у џеб :olee:
камен не камен тоа е...серија си прават дечките само може рака да им се подаде за одиграново во вторава полусезона...нека продолжат само така

Ако заборавам пак ќе се самоспалам :kesa: се токмам и никако да појдам...инаку честитки за Вардар 3 бода в џеб,сега ќе биде тешко со Пелистер тие за опстанок се борат...

Секоја чест за децава, покажуваат како се игра фудбал, од срце а не за пари.

Нормално, без пари никој не игра, ама не и за парите само. Тие што беа во Вардар првава полусезона, очигледно само за пари играа. Не е тоа тоа, ова е вистинското што му требаше на Вардар, малку освежување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom