Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се согласувам со тебе, Масев, Бардо и Ејупи покажаа игра за пример кон останатите. Иако и Пачовски и Ѓошевски воопшто не беа лошиУште еден тежок натпревар, уште еден тежок резултат.
Подполно се сложувам дека не заслуживме да победиме, игравме бледо или најдобро кажано не игравме(интересно е што ако победевме никој немаше да им замери на играта на нашите миленици,со оглед на тоа што трите бода беа неопходни). Конечно успеавме да дадеме гол ама ете било пишано дека е редно и да го примиме. Се прашувам само зошто кога веќе така требало да биде, не влезе една од оние две стативи на Ибраими во прво, зашто мораше вака болно на 5 мин пред крај да останеме со празни раце(но ајде,така требало да биде,можеби и подобро,барем Ренова немаше време и за втор,иако треба да му кажеме фала на Андонов).
Поединечно овој пат морам да го пофалам Масев кој во претходните постови ми беше мета за критикување, овој пат беше убедливо најдобар поединец во нашите редови(посебно во одбраната беше безпрекорен) дај боже да продолжи да ме демантира и во наредните натпревари.Честитки и за Бардо и Ејупи посебно за нивната дуел игра,конечно и малку цврситна да видиме во Вардаровите редови. Сепак она што го пишав за претходниве тројца никако неможам да спомнам и за милисављевиќ, катастрофа,почна да се засенусува да изиграва звезда.
Едно е јасно после се,дека следното коло мора да се истуриме на Милано и дека приодот во гостувањата мора да биде променете инаку после две кола со сигурност не ни бега нов кикс во Кичево!
Нема врска. Пред натпреварот со Пелистер имаат земено 2 плати. Гарантирам дека е точна информацијаваDALI ZNAETE DEKA NEMAAT ZEMENO PLATA FUDBALERITE NA VARDAR 2-3 MESECI???
PA I OD TUKA SLABITE IGRI STO SE PRIKAZAAA