Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да ќе не изедат ако не истепаат во соблекувална и кога ќе ги заштити чичко Хари за мир во ФФМ :tapp: нема да потклекнеме 3 бода им земаме а се мислам дека во Охрид ќе играме :toe:

Да ќе не изедат ако не истепаат во соблекувална и кога ќе ги заштити чичко Хари за мир во ФФМ :tapp: нема да потклекнеме 3 бода им земаме а се мислам дека во Охрид ќе играме :toe:
imas pravo vo ohrid igraat ama za kup i tamu ne tepaa ke vidime sega mora do kraj bez poraz ako sakame titula inace otide vo gjorce

Слаба игра вчера и од страна на Вардар и од страна на Пелистер. Се испотепаа меѓусебно. Вардар не искористија период кога имаа играч +.
Ама важно се виде дека Комитите беа присутни. Го задимија целиот стадион:)

abe brat nz so se zamaraas mislat deka imaat drzavo mozi se vo pravo imaa drzava skupi nemozat da izlezat na raat sipacite im gi ebavaat sestri te za pari i mu mavaat samari zatoa ne se zamaraj so skopski peder4inja

Woooow camel wooooow (што би рекол Yosemiti Sam)
Ако ми се обрќаш мене, стварно не те сваќам. Пријателе и ја сум дел од скопските како што ти велиш "педерчиња" само прашајте си ги сестрите што им се случува во гоце пелагонија и стив и ќе ви кажат самите дека сме 100% str8.
Хахаха мајмуните пееа држава чаир, вие сега држава скупи,ако е така тогаш што треба да кажеме за Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Кичево, сепак Комити пееле и ќе пеат - ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД, (а ренова секогаш ќе си има комотни гостувања на тумбе кафе, а на градски видовме сите што им се случи). Што друго да ви кажам освен - одете збратимете се со шверцератот,и тие патат од нас подеднакво колку и вие,вака зедно ќе бидете посилни! Само прашајте ги шверцерите како си поминуваа на секое гостување на градски дур слога беше во прва лига.
Гледам против нас се собравте цела пелагонија да ни го кршите автобусот, ај ќе ве видам колку ќе се соберете против Шкендија за 10 дена во купот, прашање е воопшто дали ќе одите!
П.С. а за замарањето, хехехе, сепак ми претставува чест и привилигеија да се замарам за Вардар! :helou:

Woooow camel wooooow (што би рекол Yosemiti Sam)
Ако ми се обрќаш мене, стварно не те сваќам. Пријателе и ја сум дел од скопските како што ти велиш "педерчиња" само прашајте си ги сестрите што им се случува во гоце пелагонија и стив и ќе ви кажат самите дека сме 100% str8.
Хахаха мајмуните пееа држава чаир, вие сега држава скупи,ако е така тогаш што треба да кажеме за Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Кичево, сепак Комити пееле и ќе пеат - ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД, (а ренова секогаш ќе си има комотни гостувања на тумбе кафе, а на градски видовме сите што им се случи). Што друго да ви кажам освен - одете збратимете се со шверцератот,и тие патат од нас подеднакво колку и вие,вака зедно ќе бидете посилни! Само прашајте ги шверцерите како си поминуваа на секое гостување на градски дур слога беше во прва лига.
Гледам против нас се собравте цела пелагонија да ни го кршите автобусот, ај ќе ве видам колку ќе се соберете против Шкендија за 10 дена во купот, прашање е воопшто дали ќе одите!
П.С. а за замарањето, хехехе, сепак ми претставува чест и привилигеија да се замарам за Вардар! :helou:

Јово брат убаво си кажал,но на проста и искомплексирана маса неможеш и АБЕ НЕПИСМЕНИ ЕДНИ ОВА Е ФАН КЛУБ ВАРДАР,ТУКА СЕ ПИШУВА ЗА ВАРДАР И ЗА НАТПРЕВАРИТЕ НА ВАРДАР,ТАКА ДА ПРОВОКАЦИИ НА ДР.МЕСТО ВЕ МОЛААМ НЕ СЕ БИЛДАЈТЕ СО ПОСТОВИ ТУКА ОСТАЈТЕ НЕ НАС НАВИВАЧИТЕ НА ВАРДАР ДА СИ ДЕБАТИРАМЕ ЗА НАШИОТ ВАРДАР.
Марко МЗТ само да ти кажам ТОА НИЕ СМЕ ВИ ИДОЛИ,Комити го измислија уште далчната 92/93 на чкембарите не ме сфаќај погрешно,а и не си ме сфатил тоа го пишав на чкембарите.

Еве и потврда на она што го пиша Вардарец 47(Марко, без навреда :smir:):

niesmeviidoliug4.png

Добра слика требаше да пишеш и УЧЕТЕ СЕ!!!!ДО чкембарите.:helou:

Хахаха, нема потреба, си знаат и сами, вчера покажаа дека нешто и поднаучиле (балкеади,транспаренти,викање бре бре бре). Се фалат дека да глас не ни се чул. Забораваат дека нема што да докажуваме на домашната сцена, и дека нас предизвик ни се BBB, Torcida, Delije i Grobari.
Него ај, доста билдам постови :pos2:

позз до сите :helou:

Абе гледајте какви селани сте вие битолчани

Фудбал на земја, без струја и вода!

* "За каков дерби дуел зборуваме, каков фудбалски развој очекуваме ако по натпреварот во Битола во соблекувалните немаше вода и електрична енергија, па играчите чекаа да стигнат до Скопје да можат да се истушираат. А зборуваме за средба на најдоброто од Македонија, Пелистер и Вардар!?", вели Милко Ѓуровски

:pos2::pos2::pos2:

"А, внимавајте, зборуваме за најдоброто од Македонија, Пелистер и Вардар, а не за некој натпревар од општинските лиги, иако ве убедувам дека било каде во Европа и регионалните средби веќе се играат под идеални услови. Жална е една таква состојба, не зборувам сега во некаква одбрана на вардаровите фудбалери, но пред с$ тоа не го заслужуваат ниту Пелистер, ниту неговите фудбалери, или кој било друг 'професионален' клуб, ако може воопшто да зборуваме за професионализам", дополнува Ѓуровски.

http://www.sport.com.mk/?ItemID=2BA0C79C870D0B4E8E8B151FB8B70C1A

Но, "проблемите" за "црвено-црните" при враќањето од Битола не останаа само на реалната слика за нашата фудбалска финансиска немоќ. Вардаровите фудбалери до Скопје се враќаа многу повеќе од вообичаеното време, поради скршената шофершајбна на нивниот автобус од страна на навивачите на Пелистер.

Сите вардарови навивачи, пратете ја денес емисијата за Вардар на Канал 107.4 од 17 h во која гостин ќе биде Аце Бајевски

Е нажалост ја испуштив, што вели Бајо, ќе не биде ли? :icon_lol:

А бе Вардаре бе, 90 минути се игра. Имаа среќа што не примија уште еден гол.

Ако се види реално и вака требеше да заврши утакмицата со оглед на шансите на Ренова, а наспроти тоа ниту едната на Вардар. Штета само што примија толку касно гол, за кој мислам дека е крив Пачовски иако цела утакмица ја одбрани супер. Наредно коло играме дома со Милано.

Ако некој ги знае резултатите нека ги постави.

Ако се види реално и вака требеше да заврши утакмицата со оглед на шансите на Ренова, а наспроти тоа ниту едната на Вардар. Штета само што примија толку касно гол, за кој мислам дека е крив Пачовски иако цела утакмица ја одбрани супер. Наредно коло играме дома со Милано.

Ако некој ги знае резултатите нека ги постави.
flash.gif
90'FK Turnovo1 - 0Fk Metalurg Skopje
flash.gif
90'Makedonija4 - 1FK Sileks
FTNapredok2 - 0Pobeda
FTRenova1 - 1FK Vardar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom