Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas pravo vo ohrid igraat ama za kup i tamu ne tepaa ke vidime sega mora do kraj bez poraz ako sakame titula inace otide vo gjorceДа ќе не изедат ако не истепаат во соблекувална и кога ќе ги заштити чичко Хари за мир во ФФМнема да потклекнеме 3 бода им земаме а се мислам дека во Охрид ќе играме
![]()
abe brat nz so se zamaraas mislat deka imaat drzavo mozi se vo pravo imaa drzava skupi nemozat da izlezat na raat sipacite im gi ebavaat sestri te za pari i mu mavaat samari zatoa ne se zamaraj so skopski peder4inja
Woooow camel wooooow (што би рекол Yosemiti Sam)
Ако ми се обрќаш мене, стварно не те сваќам. Пријателе и ја сум дел од скопските како што ти велиш "педерчиња" само прашајте си ги сестрите што им се случува во гоце пелагонија и стив и ќе ви кажат самите дека сме 100% str8.
Хахаха мајмуните пееа држава чаир, вие сега држава скупи,ако е така тогаш што треба да кажеме за Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Кичево, сепак Комити пееле и ќе пеат - ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД, (а ренова секогаш ќе си има комотни гостувања на тумбе кафе, а на градски видовме сите што им се случи). Што друго да ви кажам освен - одете збратимете се со шверцератот,и тие патат од нас подеднакво колку и вие,вака зедно ќе бидете посилни! Само прашајте ги шверцерите како си поминуваа на секое гостување на градски дур слога беше во прва лига.
Гледам против нас се собравте цела пелагонија да ни го кршите автобусот, ај ќе ве видам колку ќе се соберете против Шкендија за 10 дена во купот, прашање е воопшто дали ќе одите!
П.С. а за замарањето, хехехе, сепак ми претставува чест и привилигеија да се замарам за Вардар! :helou:
Еве и потврда на она што го пиша Вардарец 47(Марко, без навреда :smir:
![]()
Добра слика требаше да пишеш и УЧЕТЕ СЕ!!!!ДО чкембарите.:helou:
Ако се види реално и вака требеше да заврши утакмицата со оглед на шансите на Ренова, а наспроти тоа ниту едната на Вардар. Штета само што примија толку касно гол, за кој мислам дека е крив Пачовски иако цела утакмица ја одбрани супер. Наредно коло играме дома со Милано.
Ако некој ги знае резултатите нека ги постави.