Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден тежок натпревар, уште еден тежок резултат.

Подполно се сложувам дека не заслуживме да победиме, игравме бледо или најдобро кажано не игравме(интересно е што ако победевме никој немаше да им замери на играта на нашите миленици,со оглед на тоа што трите бода беа неопходни). Конечно успеавме да дадеме гол ама ете било пишано дека е редно и да го примиме. Се прашувам само зошто кога веќе така требало да биде, не влезе една од оние две стативи на Ибраими во прво, зашто мораше вака болно на 5 мин пред крај да останеме со празни раце(но ајде,така требало да биде,можеби и подобро,барем Ренова немаше време и за втор,иако треба да му кажеме фала на Андонов).
Поединечно овој пат морам да го пофалам Масев кој во претходните постови ми беше мета за критикување, овој пат беше убедливо најдобар поединец во нашите редови(посебно во одбраната беше безпрекорен) дај боже да продолжи да ме демантира и во наредните натпревари.Честитки и за Бардо и Ејупи посебно за нивната дуел игра,конечно и малку цврситна да видиме во Вардаровите редови. Сепак она што го пишав за претходниве тројца никако неможам да спомнам и за милисављевиќ, катастрофа,почна да се засенусува да изиграва звезда.
Едно е јасно после се,дека следното коло мора да се истуриме на Милано и дека приодот во гостувањата мора да биде променете инаку после две кола со сигурност не ни бега нов кикс во Кичево!

Уште еден тежок натпревар, уште еден тежок резултат.

Подполно се сложувам дека не заслуживме да победиме, игравме бледо или најдобро кажано не игравме(интересно е што ако победевме никој немаше да им замери на играта на нашите миленици,со оглед на тоа што трите бода беа неопходни). Конечно успеавме да дадеме гол ама ете било пишано дека е редно и да го примиме. Се прашувам само зошто кога веќе така требало да биде, не влезе една од оние две стативи на Ибраими во прво, зашто мораше вака болно на 5 мин пред крај да останеме со празни раце(но ајде,така требало да биде,можеби и подобро,барем Ренова немаше време и за втор,иако треба да му кажеме фала на Андонов).
Поединечно овој пат морам да го пофалам Масев кој во претходните постови ми беше мета за критикување, овој пат беше убедливо најдобар поединец во нашите редови(посебно во одбраната беше безпрекорен) дај боже да продолжи да ме демантира и во наредните натпревари.Честитки и за Бардо и Ејупи посебно за нивната дуел игра,конечно и малку цврситна да видиме во Вардаровите редови. Сепак она што го пишав за претходниве тројца никако неможам да спомнам и за милисављевиќ, катастрофа,почна да се засенусува да изиграва звезда.
Едно е јасно после се,дека следното коло мора да се истуриме на Милано и дека приодот во гостувањата мора да биде променете инаку после две кола со сигурност не ни бега нов кикс во Кичево!
И јас се согласувам со тебе, Масев, Бардо и Ејупи покажаа игра за пример кон останатите. Иако и Пачовски и Ѓошевски воопшто не беа лоши

DALI ZNAETE DEKA NEMAAT ZEMENO PLATA FUDBALERITE NA VARDAR 2-3 MESECI???
PA I OD TUKA SLABITE IGRI STO SE PRIKAZAAA

ok moze da zemale jas i zakasniv malce so postot ali kako sto bev informiran nemaa zemeno 3 meseci

Имаат земено плата, им каснеше до пред утакмицата со Пелистер месец ипол. Ова е информација од еден од играчите

Па како играат и не заслужуваат плата, сите ја знаеме народната "медалот по заслугата".

dobro toa da vreme e veke da se vrati vardar na stari pateki eve sea so milano da se zapocne nova serija pobedi i so dva kiksa na makedonija sto e realno da se veruva so pobeda na gosti igra i mu gostuva na vardar i za na kraj posledno kolo od ovaa polu sezona e slobodna taka da licno ocekuvam deka razlikata ke bide u najmala raka drasticno namalena a daj boze i u vo pozitiva da bide vardar

Вардар - Милано

Една од последните шанси за враќање во трката за титула. Пораз мислам дека ќе значи борење за УЕФА

Steta na rabota sum, kaj najdoa sega da se raboti vo Sabota a edvaj docekavme da igra Vardar pred publika. :(
Vo sekoj slulcaj mora da se pobedi denes, drzam palci.

По првите 4 кола кога Вардар на Градски во потполна доминација ги доби Победа, Пелистер и Ренова, па вакво продолжение на шампионатот беше најмалку очекувано. Се врати еуфоријата и сите ја вратија вербата во Вардар.
Јас сеуште верувам во титулата, во овој момент почнува натпреварот за враќање на позитивните резултати.
Со среќа.

Тооо Пачовски браво кога неможат да дадат играчите гол тогаш мора голманот
БРАВО МАЈСТОРЕ
Едит:у П.М гол примија
Едит:Уште еден го примија лелеллееллелелеел ај у П.М нека одат
Едит:лелеле што им стана бре 1-3 лелелелелеле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom