Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^^^ Абе шо е до мене ке ти кажев. Ама тренерот вика: тактики во јавност НЕ.:pos2:
Ама добро е 3-0. Без тренинг играме, од недела на недела.:toe:
Задоволен сум:):):)

Аххх беее, и со овој Хари мислиме да идеме напред. Само НАЗАД со него, нема напред, да му ја ебам мајката у пичка. Им лиже гс на шиптариве, цела фамилија да му ја ебат Албанци да даде господ!!! Му ебем семето, Ренова и Шкендија се редовни во ова, а што е најтрагично тепа и полицијата и публика и раководство, и пак 1 натпревар казна и толку. А за Ренова нема никакви казни? Тоа ако е раководство, кое во себе носи оружје како да оди во рат...Да му ебем мајката у пичка продадена! И лани кога требаше Тетекс да влезе во прва лига, натпреварот беше закажан за во СК, шиптарине останаа во Тетово и пак по нивно беше. Ах бе даде господ инфаркт да го удри, и него и цела фамилија, да му го ебем крвот!!!

Извините за пцуењево, ама револтиран сум многу...

ХАРИ ПЕДЕР НАПРЕД ВАРДАР ЛЕ ОЛЕ,некако се повторува историјата,по осамостојувањето кога ВАРДАР газеше се пред себе се појави чудно типче наречено зинго е тој мамето негово се правеше за да се упропасти ВАРДАР е 10год подоцна слично типче по име хари која си ја форсираше својата победа па сега ќе испадне исто така го кочи ВАРДАР,мене не ми е јасно ВАРДАР на сите провинцијалци им е трн во око до кога вака ќе се заебаваат со ВАРДАР бе,до кога да ве ебам во ффм ВАРДАР за се е виновен и КОМИТИТЕ,зошто не се казни и управата на ренова која вадеше пиштоли и се закануваше дека ќе пука,што им на сите, зашто се сите толку љубоморни на ВАРДАР оти си го враќа својот сјај и има основа да стане број 1 во Македонија,и да се промовира надвор,до кога бе дебили едни место да работите за доброто на мак фудбалот вие го уништувате се што е добро,епа знаете што ВАРДАР БИЛ,Е,И ЌЕ ОСТАНЕ НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНИЈА неможе никој со ВАРДАР ќе ви се смејам на сите шупаци кога ќе го гледам ВАРДАР во ЛШ а вие со вашите екипи посрани ќе испаѓате од треторазредни еворпски екипи.

ЕДЕН Е ВАРДАР !!!!!

Џабе е и Хари, и кој сака. Никој неможе да рече дека Вардар не се враќа на старите патеки. Искрено најмногу од сите сакам да го видам Вардар во ЛШ, зошто после Тетекс ми е најомилен клуб, исто како и на сите тетовчани.

Поздрав од Тетово, догодина здравје се гледаме у прва лига, а вас ќе ве гледаме во ЛШ :smir:

Џабе е и Хари, и кој сака. Никој неможе да рече дека Вардар не се враќа на старите патеки. Искрено најмногу од сите сакам да го видам Вардар во ЛШ, зошто после Тетекс ми е најомилен клуб, исто како и на сите тетовчани.

Поздрав од Тетово, догодина здравје се гледаме у прва лига, а вас ќе ве гледаме во ЛШ :smir:
Штета што Тетекс ги продава утакмиците пролетен дел...како да не сака да влезе во прва лига :toe: а дефинитивно Тетово заслужува прволигаш :vozbud:...а Вардар нема проблем... ЛГШ чекам само противник :vozbud:

Штета што Тетекс ги продава утакмиците пролетен дел...како да не сака да влезе во прва лига :toe: а дефинитивно Тетово заслужува прволигаш :vozbud:...а Вардар нема проблем... ЛГШ чекам само противник :vozbud:
Годинава нема да се продаваа утакмицете дефинитивно после 17-18 године и Тетекс ќе го видимо у прва лига

Не дека Брацо е цвеќе за мирисање, ама подобар е од Џобе. Кај Џобе се знаеше, стандард...цела сезона први на табела, и последни 8-9 кола се продадени утакмиците, му ебем матер! Ама Брацо ни беше единствениот излез годинава, и со тоа што вложува многу повеќе од Џобе нормално ни влева надеж. Се надеваме дека годинава конечно идеме у прва лига, зошто стварно Тетекс е најбољи у втора лига и заслужува да игра во прва, ама со таква управа каква што имаше едноставно беше невозможно...

Колку е Вардар-Напредок :toe: фала однапред :smir:

1-1...14минута од второ полувреме.

Реален резултат со оглед на тоа како играше напредок во првиот дел.

А во второ покрај голот, Вардар погоди и пречка.

кец у два.

Пресврт на вардар во вториот дел. Води со 2-1 моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom