Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ихаа, Вардар тепа се живо и диво. Тоа ми е мило. Вардар е бренд и не личи да биде слаб, може да биде само јак!

Супер изиграа дечките алал да им е на сите,
инаку не е точно дека играле слабо, на јанчевски 10 офсајди му досуди судијата од кој барем 3 не беа, голем притисок имаше од домаќините кон судиите меѓутоа бидејќи вардар е јак не подлегна.
Да беше друг тим ќе изгубеше уште на патарина.

Нови три бода :vozbud: абе си мачкаме бе...уште Македонија ЃП да ја тепаме и можат да ни ја дадат титулата :vozbud:

Нови три бода :vozbud: абе си мачкаме бе...уште Македонија ЃП да ја тепаме и можат да ни ја дадат титулата :vozbud:

Чекај првин Напредок дома,па после ќе му ја мислиме за у Ѓорче, инаку да,ако ги тепаме и нив на нивен терен тогаш мислам дека може одма да ни го дадат пехарот, само сепак,ај првин да скокнеме,па после ќе кажеме "оп"

Инаку утре во 1/16 од купот и гостуваме на некоја си ФК Бабуна од село Мартолци (ја на шала си го викам Пиздинци, до душа и не сум далеку од реалноста пошо ни на googlemap не успеав да го најдам)

Шала на страна, тимот е од велешкиот регион и настапува во трета лига југ, во последното коло изгубиле од Големо Коњари на гости со 3:1 и моментално по 4 одиграни кола се 9ти со само една победа и едно реми т.е. 4 освоени бода.
Натпреварот ќе се игра во Велес со почеток во незнам колку часот,повратна карта со воз до Велес е 50 денари а влез на стадионот би требало да биде бесплатен :pos2: така да ако некој е дотолку запален по Вардар нека си повели на самоорганизирано гостување :pos2:, а ако има поголема заинтересираност пишете,ќе дојдам и јас да ви правам друштво, ќе има заебанции, bit ce avantura u svakom slucaju heheheheeheh

Хе хе таа со Напредок не ја рачунам :helou:

Леле нееееееееееееееее!!!
Не казниле од ФФМ 4 утакмици без публика заради инцидентот со ренова.

хари ПЕДЕР напред Вардаре оле!!!

Абе за џабе и со публика и без секако се живо и диво ке тепате,иначе за пофалба на утакмицата со Милано сите изиграа добро но посебно добро изиграа Пачовски и Положани,најинтересно беше кога Положани сам ги ашкаше звер е човекот.

9.Ф.К.,Вардар Скопје се казнува со забрана на настап без присуство на публика на 4(четири) натпревари како домаќин , поради инцидентот кој се случил во 85 минута во ложата на градскиот стадион во Скопје, кога од страна на навивачите на Ф.К.Вардар било нападнато раководството на Ф.К.Ренова.

Е матер им ебам...

Абе за џабе и со публика и без секако се живо и диво ке тепате,иначе за пофалба на утакмицата со Милано сите изиграа добро но посебно добро изиграа Пачовски и Положани,најинтересно беше кога Положани сам ги ашкаше звер е човекот.

Абе пријателче очигледно не си навивач на Вардар (бар по стилот на пишување така ми се гледа) и затоа не разбираш што значи уште од понеделник да го чекаш саботното попладне на градски.:wink:

Сега четири саботи ќе отидат јабана

Ај гостувањето у Ѓорче ќе ни биде утеха, таму смееме да идеме

СРАМОТА!!! Уште на старт се оди против раководството на Вардар. Не беше нападнато раководството на Ренова (ако тие луѓе беа раководство тогаш мене нека ме стават да бидам премиер). На Вардар ова му е прв инцидент по подолго време, додека Ренова, Шкендија, Башкими имаа по милион инциденти лани па што требаше да се направи со нив, да ги дисквалификуваат. Сепак мислам дека казната ќе биде намалена на 2 натпревари.

^^ Добра утакмица беше. Тоа Петров беше најдобар + даде и 2 гола, а третиот го дадоа во 90. Инаку јас играв против нив денеска и многу сум срекен:vozbud::vozbud::pos2:

^^ Добра утакмица беше. Тоа Петров беше најдобар + даде и 2 гола, а третиот го дадоа во 90. Инаку јас играв против нив денеска и многу сум срекен:vozbud::vozbud::pos2:

Честито

Туку друже, дај те молам кажи што ве советуваше тренерот пред утакмица, те молам, по можност и цитирај го :pos2:

Инаку што се однесува резултатот, можеше бар една петарда да пукне, ама ок и така беше само формален натпревар.

Ејјјј педеришта 4 меча...знам дека зајакнаа казните ама Вардар редовно го плескаа во Тетово и Куманово па не добија толку драгонска казна :tapp: Виктор ќе чекаме Ноември за на Градски а :toe: а така ми се идеше пред собиранкава :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom