Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
komitijj8.jpg

Од вчера од Македонија - Португалија. Иако во намален број заради фудбалот, битно е присуството... Плус досадно беше у пичк* матер... :)

:vozbud::vozbud:ме има на сликава:vozbud::vozbud:

4 ред од горе, 5ти од најлево(човек)

i ne kazavte sto zname mu zapalivte?
Сине не какај многу многу ако имаш нешто паметно да кажеш освен калаш,тепачи и слично бујрум ако не...остани со здравје

Сине не какај многу многу ако имаш нешто паметно да кажеш освен калаш,тепачи и слично бујрум ако не...остани со здравје
Абе на такви како него не му замерувајте
БТВ одете кај него у статистика и сите мислења видете ги.....со нас(Лозари) е опседнато детето ќе не тепало оти знаме сме му зеле и тоа на репрезентаци ја и на темата за со Холандија прашуваше дали ќе сме оделе и ако сме оделе на коа трибина ќе сме биле:pos2::pos2::pos2::pos2:

Нема да одкријам нафта ако кажам дека милано има добар тим за наши услови и дека заслужува полн респект.Меѓутоа најдобар начин да им покажеме респект е и нив да им напикаме тројка и тоа на нивен терен.
Ги читав изјавите во денешен спорт на Достаниќ и на Глигоровски, и мило ми е што нашиот стратег најавува дека нема ништо да менува и дека нема да отстапува од напаѓачката стартегија ниту на ова прво гостување.Исто така ме радува и тоа што плејмејкерот на милано е некако пресамоуверен во квалитетите на неговата екипа,се надевам дека нашите момци на теренот ќе му ги разбијат илузиите и ќе го вратат во реалноста,која пак вели,дека Вардар го има најквалитетниот и физички најподготвениот состав во лигата, но сепак тоа ќе мора да се потврди в недела долу на теренот. Напред Вардар!
П.С. да,убаво што ќе има пренос на А2,меѓутоа јас ќе бидам посреќен ако видам во Куманово да тргнат минимум 3 автобуси со навивачи од Скопје.

милано-ВАРДАР НА А1 ВО НЕДЕЛА 15:30:tv: ммммм да им вратиме за оние 9-1,ќе ми биде мерак бес разлика со колку гола нека победи ВАРДАР и нови 3 бода.
НАПРЕД ВАРДАААААААААААААААААААААААААРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нема да одкријам нафта ако кажам дека милано има добар тим за наши услови и дека заслужува полн респект.Меѓутоа најдобар начин да им покажеме респект е и нив да им напикаме тројка и тоа на нивен терен.
Ги читав изјавите во денешен спорт на Достаниќ и на Глигоровски, и мило ми е што нашиот стратег најавува дека нема ништо да менува и дека нема да отстапува од напаѓачката стартегија ниту на ова прво гостување.Исто така ме радува и тоа што плејмејкерот на милано е некако пресамоуверен во квалитетите на неговата екипа,се надевам дека нашите момци на теренот ќе му ги разбијат илузиите и ќе го вратат во реалноста,која пак вели,дека Вардар го има најквалитетниот и физички најподготвениот состав во лигата, но сепак тоа ќе мора да се потврди в недела долу на теренот. Напред Вардар!
П.С. да,убаво што ќе има пренос на А2,меѓутоа јас ќе бидам посреќен ако видам во Куманово да тргнат минимум 3 автобуси со навивачи од Скопје.
Убаво е да тргнат 3 автобуси но да не се врати само еден :toe:
а за мечот нема дилеми зема Вардар три бода :vozbud:

ФК Милано не може да прими "Комити"

Раководството на ФК Милано со специјален допис ја известило канцеларијата на Вардар дека поради реконструкцијата и доизградбата на трибините од стадионот не е во можност да ја прими навивачката група "Комити".

Меѓутоа, и во текот на вчерашниот ден од страна на "Комитите" беше најавувано дека ќе има патување во Куманово, кои според интересот подготвуваат два автобуси. Останува во текот на денешниот ден и дефинитивно да биде прецизирано дали ќе има навивачко гостување.

www.idividi.com.mk

Сите што сакаат да го гледаат денес Вардар,се организираме во кафе Еспресо спроти Градежен за заедничка поддршка и навивање...засега сме само јас и Виктор гг но чекаме поголема поддршка :vozbud: почеток 15 30...

кој е тој статовци од милано бе???па тој не е играч тој е тепач му се нафрли на масев па и уште се буни.........ретардиран човек........и глеам мн слаба игра на вардар у 2 полувреме ке примат гол ми мириса тука нешо не излегоа од нивна половина:uvo:

1-3 ај нека ви е честито победата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom