Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ке има ли комити на македонија - шкоткса

edvaj cekam da dojde gostovanje u bitola....ke ideme najmalce 15 avtobusi..ke vi ja zapalime cela bitola i na niva ke gi pratime toa seljacite
NAPRED VARDAR !!!!!!!!!!!

Не гледам причина да не се иде во Битола, само не знам кое коло се игра, мислам дека е 13 или 14 коло

Многу се нафурани и искомплексирани чкембарчињата после напреварот од саботата викаат да не сме иделе во бт сега и џандари ќе биле на нивна страна ќе немало жив Комита да остане:pos2:,ахххх ме им е лесно неможат да сфатат дека не се најдобри во навивање туку се во ОРАЊЕ:baeh: први се за тоа !!!!

НАПРЕД ВАРДАР!!!!!!!!

U sabota da im ebeme mamata na siptarive. Se nadevam ke bideme vo ist broj kolku i so Pelister. Ajde Makedoncinja

Не ми одговоривте ке има нешто организирано Комити за Македонија - Шкотска ?

За наредниот меч со Ренова повторно картата ќе биде 60 денари ќе даваат знаменце и освежувач за во кола...ова е се заради враќање на публиката на Градски :vozbud: респект за Коки :smir: Почеток 16 часот

За наредниот меч со Ренова повторно картата ќе биде 60 денари ќе даваат знаменце и освежувач за во кола...ова е се заради враќање на публиката на Градски :vozbud: респект за Коки :smir: Почеток 16 часот

Бравооо супер,незнаев за ова,епа Скпојани ајде да го бодриме Вардар за нова победа,бес разлика со кого игра.

НАВИВАМ ОД СРЦЕ ЗА ВАРДАР!!!!!!

ај да потврди некој дека е во 4 саат

ај позз

Планинска бура на јужна!!! поздрав до сите наши што учествуваа во фајтот!
Се започна одкако ренова постигна гол од пенал и намали на 3:1, најпрвин Албанците бурно изреагираа славејќи како да е 3:1 за нив и покажуваа средни прстеви на сите страни, за веднаш потоа една наша група да им се нафрли и да ги потсети дека не се во џепчиште,сепак ACAB набрзо реагираа и се знае по кого пендречеа. шоуто продолжи и после натпревар надвор од стадионот,на заминување беа каменувани блиндираните бмв-иња и фолксвагени на Албанците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom