Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го добивме мечот заслужено, Талески спаси многу плус добро е да се напомене среќата беше на наша страна не дека Силекс не креираше шанси но ете тоа е што е тука е, за сега Шкендија ни бега со 6 бодови а не гледам каде би се "лизнала", со оглед на формата во која се мислам дека нема кој да им скине бодови, добро е што ги нема во купот па ете некоја надеж вештачка

Никој не уплаќа само на Бетфаир 40.000€ на кец ако не е сигурен, Силекс го спаси Миленко.

40.000 на бетфаир сигурно уште 50.000 се Азија.

Ама не ме чуди шо мислите дека е заслужено секако фудбалот ни е тука оти шо сакат можат да прат некој луѓе, навивачите само немо посматраат и за 2 месеци забораваат.

Силекс им дале 9 гола на Башкими умрените и Скопје новиот прволигаш, и толку веќе, новите Барселона во лигата, па сега чудно било зошто Вардар ги победил, како смеело така, мора да било местено иако Силекс не погодија неколку зицери заради чиста некадарност.

Следен пат кога постирате вакви експертизи, постирајте барем и слика од софрата со салама и вегета.

Абе во 30 минута немаа душа, не можеа топка да подадат на 5 метри од нив. Реално и на ваков резултат, Силекс имаше поголем број на шанси. Нашава игра беше помизерна и од фудбалот што го играат Престон и остала боранија во Австралија.

Силекс им дале 9 гола на Башкими умрените и Скопје новиот прволигаш, и толку веќе, новите Барселона во лигата, па сега чудно било зошто Вардар ги победил, како смеело така, мора да било местено иако Силекс не погодија неколку зицери заради чиста некадарност.

Следен пат кога постирате вакви експертизи, постирајте барем и слика од софрата со салама и вегета.
Ајде да не спамаме и јас сакам Миленко да го сменат ама сега ни Господ не го менува, дајбоже да стигниме пак Пелистер и Вардар да играт дерби пред полни трибини ама со ваков начин шо го спаси друг некој тој уште долго ќе биди тука.

Не е тема за кладилница, 4-1 сте појаки од Силекс денес честито.

Абе во 30 минута немаа душа, не можеа топка да подадат на 5 метри од нив. Реално и на ваков резултат, Силекс имаше поголем број на шанси. Нашава игра беше помизерна и од фудбалот што го играат Престон и остала боранија во Австралија.
Бате Престон ќе го освои купот на Австралија, овие умрениве без помош ни средношколци од Норчиа не можат да победат.
Победа што го продолжува животот на Lord of the Goats,нема ништо за славење..

Се додека козарот е во клубот залудно е се,воошто не ме ни радува победата на Вардар подобро да изгубеа и да се отарасевме од него еднаш засекогаш.
До некое подобро добро, поздрав

Честитки за “тешко” издвојуваната и “заслужената” победа.
Купување време.
Малце ме немаше па денес нема да бидам директен, загатките од минатиот пат остануваат сеуште :)
Очекуваме официјализација на позицијата СД и едно домашно засилување, двајцата деца на Вардар :)

Ајде да не спамаме и јас сакам Миленко да го сменат ама сега ни Господ не го менува, дајбоже да стигниме пак Пелистер и Вардар да играт дерби пред полни трибини ама со ваков начин шо го спаси друг некој тој уште долго ќе биди тука.

Не е тема за кладилница, 4-1 сте појаки од Силекс денес честито.
Дај боже да го сменат, сите тој ден ќе го славиме, што е до мене утре нека цркне, ама сега Силекс да ги правиме Барселона после две кола каде наполниле некои умрени екипи, нема смисла. Имаше Силекс зицери, не ги искористи. Имаше и Вардар шанси и пречки, дел искористи, дел не, и тоа е тоа, победи тој што подобро се снајде пред противничкиот гол.

Демек ако се правиме будали на очи и пласираме коперација муабети и теории за местенка ОТКАКО се одиграл некој натпревар, тоа магично ќе го смени Миленко!? Миленко ќе биде сменет, кога-тогаш, не тече божја крв во него, па да е вечен. На земја смрди, утре може да го нема. И сега, зарем за една таква небитна пролазна будала јас треба да изигравам уште поголема будала тврдејќи дека било чудно и местено што ВАРДАР, на домашен терен, го победил Ла Масиа Силекс!?

Јас разбирам дека Вардар не е тоа што треба да биде, ама да не ги преценуваме другиве клубови во ваква боранија лига. Дури и со ваков комбиниран состав Вардар е Вардар за повеќе од пола екипи во лигава. А лош ден може да има секој, јеби га.

Не е оти некој уплаќа големи пари на берзата на кец + суди Стојчевски.

Да немаше задни игри сега кецот после составите би бил 2.40 минимум
@Con Artist 16:40, oткако не е постирано ама нема врска друг е муабетот.

@Con Artist 16:40, oткако не е постирано ама нема врска друг е муабетот.
Ги објавиле составите, и букмејкерите ги корегирале коефициентите. Со 3 нестандардни измени, колку очекуваше да биде коефициент за Вардар, 6.50? Не се кладам, инаку и јас без проблем би го уплатил кец откако би го видел составов, не знам што е тука чудно.

Вардар е ова, не е Башкими, не знам што ти е филмов со глупиве теории.

Ех, значи сега Силекс е крив за Миленко така ? Ахахахаххаха ОК.
Нели состаноци вонредни, нели ке леташе секако, што е сега како тоа купување време...
А што треба да славиме порази ли ?
Не битно е на форум што славиме, ете видовме празни трибини да видиме колку празните трибини ке се притисок

Back
На врв Bottom