Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Додека е Азер не гледаме друг напаѓач во клубот ,што е најтрагично до сега преку 120 настапи има за Вардар ни еднаш се нема повтедено па да има некоја пауза во настапи.Дечкото си гази по 90 минути секоја утакмица.
Како да се повреди друже,си го прател ли на терен што прави,бега од топка ,бега од дуел да земе топка,незнам дали има гол дадено сам да земе да направи потег да се избори за шанса сигурно немало.Сите голови му се од случајни топки одбиени во мешаница па ќе ја пипне и влага во гол топката.Едно време и пенали шутираше имаше катастрофална реализација, топки што летаа од теренот на ффм во Лисиче до Бисер.Камен да ставиш повеќе гола ќе даде.Сам треба да излезе од терен и да ги закачи копачките од него напаѓач не бива.

ok, eve mozes da mu pomognes na dime, gledam se razbiras od pripremi, mozes kondicionen da bides? taman ke zastedime nekoe evro, kawa da ja plati kaznata
Јас не се разбирам од припреми, ама изгледа ни господава на фотеља не се разбираат. Па да играа пријателски со Камјани и Горно Лисиче поспремни ќе беа за сезонава и Европа одлолку со аматерине од Норчиа. Ама така немаше да има муабет еее ја сум ги носел во Норчиа на припреми. Толку се способни што постовите се правени со AI. Едно маркетинг видео нема за клубот. Маркетинг тимот се занимава како да го возвиши свињата, а не клубот.

Кога пробуваш да одбраниш топка што иде кај шо се ебат пајаците:

https://www.instagram.com/p/DcHWL2QotoN/?hl=en

Стварно не бил у карантин ќумбето, само навратил до хотел да им дае поддршка на соиграчите пред утакмица...

nema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.

eve moze prv da im cestitas na skendija titula.
Честитки за нетутилата , поради навивачите.

А што да завршат? Долговите кожеа да се вратат многу брзо, со добри задилувања добри подоготовки ќе се пројдеше некое коло во Европа и долговите ќе се намалеа. Ама не ти тука објаснуваше како ради тие 200 000 илјади евра не се довеле играчи цел форум ти се смее и игра мајтап со тоа само ти не сваќаш. Вардар повеќе нема да биде Вардар секоја желба и љубов за клубот ја убиваат,налет 0 долгови кога на крај на денот ќе нема кој да го гледа. И мисли си дека ќе има навивачи не ветувам дека некој нормален би отишл на стагион знаејќи дека ликови ко Миленко го водат клубот.

toa kosta povise pari i se pari dadeni unapred, ne im odgovara, ako tebe ti odgovara daj gi ti. 10 pati vi e objasneto deka nema da se napravi toa.

i za tie 250k vi e objasneto zosto bea bitni, ne se parite u prasanje nego koga stigna kaznata.

i po 10ti pat, ne im e problem publikata, ne mora da ide na stadion ako ne saka.
Автоматски споено мислење:

Кано, ти пробуваш да нѐ убедиш дека ова е единствениот правилен начин за спас на Вардар? Со сомнителни играчи, губење бодови како магариња и нула желба, атмосфера, хемија во тимот?

Дај не ни го губи времето тука да ти се објаснуваме, очигледно е дека ги браниш. Утре да го сменат името на клубот, да му стават други бои, да го избришат целиот идентитет и да му се измочаат во историјата, ќе речеш дека ова е тоа што треба да се направи за да се издигне Вардар.

Дај ми ги парите и моќта што ги имаат спонзорите на располагање поврзани со власта, ќе го однесам Вардар во Конференциска за две сезони.

jas uste cekam ti da dades alternativen nacin.

menuvanje ime i odbelezja se raboti sto bas nekoj drugi pravat. dosta so gluposti.

tebe nisto nema da ti se dade, najdi pari i mok, ovie normalno ke dadat na toj sto oni mislat seedno dali e milenko ili sledniot posle nego.

Јас не се разбирам од припреми, ама изгледа ни господава на фотеља не се разбираат. Па да играа пријателски со Камјани и Горно Лисиче поспремни ќе беа за сезонава и Европа одлолку со аматерине од Норчиа. Ама така немаше да има муабет еее ја сум ги носел во Норчиа на припреми. Толку се способни што постовите се правени со AI. Едно маркетинг видео нема за клубот. Маркетинг тимот се занимава како да го возвиши свињата, а не клубот.

dobro toa ni e jasno na nas 200 dusi. e sega da gi imase profilite u start cela mkd ke gi videse glupostite i veke ke zborevme za nego u minato vreme.

Последно уредено:
На Миленко да му дадеш профил да води со 100.000 следбеници :icon_lol: Тој пасворд заборави на два профила, само отвара нови како 90 годишен пензионер, фали уште слики со цвеќиња и кафе за добро утро да почне да постира. Тие да имаа малку осет немаше ни да го постават, а во најмала рака после вакви дебакли ќе леташе од клубот. Ниту имаат осет, ниту имаат желба, ниту сакаат, ниту ќе го сменат. Мижи Асан тулумби паѓаат, толку е и од тие нови спонзори, па сега таман има простор да "испеглаат" уште некој долг и здравје да имаат побарувања за некоја година.

Околу натпреварот вчера, тешка мизерија. Отиде титулата во трето коло, а реално со ваков пристап не ни заслужуваме нешто подобро. Па дека се жалеа некои зошто не играле Тодоровски, Данев и компанија, ете го одговорот. Па овие се десет класи послаби од аргентиците. Најтрагичното е што тимов нема никаква иднина. Мртви играчи, 70-80% се пред пензија, нема ниту еден што отскокнува па да речеш ајде ќе се продаде. Вчера Малески покажа 1000 пати повеќе од Батинци-бег во цела своја кариера. Со ваков пристап ни помеѓу први три екипи нема да завршиме.

Сега треба полн коп против Силекс и да се пее 90 минути против миленко. Треба Комитите да дигнат глас сега на најјако..

nema. spremajte se.

vo toa sto ne e del od klan omeragic kako poveketo "nasi" fudbaleri
Кано се повеќе и повеќе тресеш зелени и пробуваш да се одбрани тоа што не се брани. Герсон лиглето си ја донел девојката во карантин во Охрид каде што престојувал тимот. Замисли што ќе биде да тргнат сите по стапките на Герсон и своите сопруги/жени да си ги донесат и они во карантин... Што е Вардар, бордел? Ајде денес нека го сменат више аман. Толку негативна енергија владее, што со негово останување се повеќе ќе тоне Вардар.

Последно уредено:
@kano каков пациент си ти друже, дај оди изгуби се од форумов пун курац од тебе. Соберете пари,платете,јас давав,вие не давате,подобро нема,публика ке има,вие не одете најдете друга занимација.Ти ли ке кажеш кој да иде бе тиквар еден,луѓе време,нерви и пари трошат на стадион за Вардар за да ја гледаат мизеријава и козарот како си игра мајтап. Ако си во Австралија и си направил пари не ти дава за право да солиш памет тука по форум и да одиш контра на сите. И веќе немој да помагаш на Вардар, се посра од фалење пациент еден.

Мишко ќе покрие, евентуално Калц или Гигец пошо исто годиште се.

Back
На врв Bottom