- Член од
- 1 март 2026
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 161
Каква мизерија во напад очобол само нафрлувања и дугачки и пак голот виси како со шкендија под хитно напаѓач мора да се донесе ова е мизерија најслаб напад во историјата на вардар
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ке се јави пак Кано ќе каже дека така сакаат спонзорите и дека не се замараат ако сакаат одма ќе бидат шампиони
Abe glupavi radi takvite ko niv e ova...nema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.
eve moze prv da im cestitas na skendija titula.
Сее свати спонзорот,само не свати дека Миленко е проблемотnema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.
Abe glupavi radi takvite ko niv e ova...
Сее свати спонзорот,само не свати дека Миленко е проблемот
Не можеш по магарето удри по самарот.nema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.
Не можеш по магарето удри по самарот.
Не треба ни јас ни kawa,има луѓе способни за тоа,овие по се изгледа не се способни и треба промена.Кога нешто не оди треба променаstom se tolku nezadovolni moze najdobro dime da go vodi klubot so kawa... neka najdat oni pari taka?
Автоматски споено мислење:
pa valjda razmislil dovolno i si rekol ti poveke mozes... on moze 3-4 milki i milenko... eve sega ti probaj, daj boze poveke da mozes... nie site so tebe sme, samo nemoj da ja pravis sezonskava poveke od 4500 posto mnogu ke im e.
Во шо е скандалот ако бил повреден и дошол со девојка да го гледа тимот?Прегледај го приврзокот 485164
Си донел фудбалерот од Луксембург со потекло од Португалија и женска со себе, си ја сместил и си се подготвувал за бурна ноќ… За негова несреќа бил фатен жив, била крената работата на највисоко. Играчите повеќе не можеле да ги издржат скандалите на миленикот на Миленко кој откако дојде го растури клубот како на играчки така и на организациски план. Недисциплината ја гледаат сите, бонусите, платите и провизиите ставени во преден план пред сите останати и пред клубот. Герсон Родригес, но и Миленко Неделковски не смеат и нема никогаш да бидат над клубот!!! sportsport.mk
Имаа ли крај на циркузовв![]()
Не треба ни јас ни kawa,има луѓе способни за тоа,овие по се изгледа не се способни и треба промена.Кога нешто не оди треба промена
Во шо е скандалот ако бил повреден и дошол со девојка да го гледа тимот?
Што би рекол покоен бате Ване: Ами да не дупат ли луѓето?!Прегледај го приврзокот 485164
Си донел фудбалерот од Луксембург со потекло од Португалија и женска со себе, си ја сместил и си се подготвувал за бурна ноќ… За негова несреќа бил фатен жив, била крената работата на највисоко. Играчите повеќе не можеле да ги издржат скандалите на миленикот на Миленко кој откако дојде го растури клубот како на играчки така и на организациски план. Недисциплината ја гледаат сите, бонусите, платите и провизиите ставени во преден план пред сите останати и пред клубот. Герсон Родригес, но и Миленко Неделковски не смеат и нема никогаш да бидат над клубот!!! sportsport.mk
Имаа ли крај на циркузовв![]()
Во шо е скандалот ако бил повреден и дошол со девојка да го гледа тимот?
Па после прикажаното до сега сезонава никој не ни очекува да сме шампиони. Со такви припреми и такви играчи толку е. Штабски клуб со татино синче исходот е овој.nema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.