Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Додека е Азер не гледаме друг напаѓач во клубот ,што е најтрагично до сега преку 120 настапи има за Вардар ни еднаш се нема повтедено па да има некоја пауза во настапи.Дечкото си гази по 90 минути секоја утакмица.
Како да се повреди друже,си го прател ли на терен што прави,бега од топка ,бега од дуел да земе топка,незнам дали има гол дадено сам да земе да направи потег да се избори за шанса сигурно немало.Сите голови му се од случајни топки одбиени во мешаница па ќе ја пипне и влага во гол топката.Едно време и пенали шутираше имаше катастрофална реализација, топки што летаа од теренот на ффм во Лисиче до Бисер.Камен да ставиш повеќе гола ќе даде.Сам треба да излезе од терен и да ги закачи копачките од него напаѓач не бива.

ok, eve mozes da mu pomognes na dime, gledam se razbiras od pripremi, mozes kondicionen da bides? taman ke zastedime nekoe evro, kawa da ja plati kaznata
Јас не се разбирам од припреми, ама изгледа ни господава на фотеља не се разбираат. Па да играа пријателски со Камјани и Горно Лисиче поспремни ќе беа за сезонава и Европа одлолку со аматерине од Норчиа. Ама така немаше да има муабет еее ја сум ги носел во Норчиа на припреми. Толку се способни што постовите се правени со AI. Едно маркетинг видео нема за клубот. Маркетинг тимот се занимава како да го возвиши свињата, а не клубот.

Кога пробуваш да одбраниш топка што иде кај шо се ебат пајаците:

https://www.instagram.com/p/DcHWL2QotoN/?hl=en

Стварно не бил у карантин ќумбето, само навратил до хотел да им дае поддршка на соиграчите пред утакмица...

nema da bideme sampioni godinava ne se sekiraj. sponzorot sfati deka nema potreba poveke da se zamara blagodarenie na takvite kako tebe.

eve moze prv da im cestitas na skendija titula.
Честитки за нетутилата , поради навивачите.

Back
На врв Bottom