Најсмрдлив портал се овие ЕкипаПрегледај го приврзокот 482882Прегледај го приврзокот 482883
АХАХАХАХХАХАХХААХАХА ЕКИПА МК ДА МИ ЈАДЕШ КАРОТ, ДА, НАЈСЛАБ НА СВЕТ ДА Е ПУЛЕИО Е 10 КЛАСИ ПОДОБАР ОД азерињо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најсмрдлив портал се овие ЕкипаПрегледај го приврзокот 482882Прегледај го приврзокот 482883
АХАХАХАХХАХАХХААХАХА ЕКИПА МК ДА МИ ЈАДЕШ КАРОТ, ДА, НАЈСЛАБ НА СВЕТ ДА Е ПУЛЕИО Е 10 КЛАСИ ПОДОБАР ОД азерињо.
Абе тоа секако, барем пред домашна публика нека изиграат машки, срце на терен, секако максимумот е тој од овој состав и играчи, само да не биде како со купс првата....200-0 ќе не тепаат у двомечот.
so 250k ke se kupese napagac. sega nema.
Автоматски споено мислење:

Па ако излезе од нигде-никаде 250.000еу за казна, нели со другар ти миленко се фалевте дека само од позајмицата на Мато од нигде-никаде сте заработиле 600.000…
Не се доволни овие останати 350.000 за тие планирани 2-3 засилувања што требало да се земат, а биле стопирани ради казната?!?
Прегледај го приврзокот 482893
Вистината е негде помеѓу, малце е лична замереност а малце поише е желба за контрола на клубот.Или го дупчат свињарот или има некое вмровско крило кое со помош на Масар сака да го тргнат и да инсталираат свои луѓе.
Во моментов сами себе сме си поголеми противници него што е Рига, фаворити се секако ама мислам дека нема да пројдат така лесно со нас ако бар малку се средиме во главите за двомечов.200-0 ќе не тепаат у двомечот.
Они и куро-пушачите шошонски на ќелавото гомно иди медија.Најсмрдлив портал се овие Екипа
Брат какви глави какви бакрачи, тоа е како сега да дојдат Јокиќ и Антетокумпо против мене да играат баскет и јас да им кажам на моиве абе да се средиме у главиве тоа е најбитно, а не дека нема топката да ја видиме од двајцава.Во моментов сами себе сме си поголеми противници него што е Рига, фаворити се секако ама мислам дека нема да пројдат така лесно со нас ако бар малку се средиме во главите за двомечов.
Не до толку не претерувај, затоа ги посраа уште во првото коло ти па како ги опиша божем Реал Мадрид се, е од таков менталитет ние како нација во ништо не успеваме, еве се кладам на што сакаш дека во Скопје нема да победат !!Брат какви глави какви бакрачи, тоа е како сега да дојдат Јокиќ и Антетокумпо против мене да играат баскет и јас да им кажам на моиве абе да се средиме у главиве тоа е најбитно, а не дека нема топката да ја видиме од двајцава.
Не зезај срам жив сме, тоа што против Купс изигравме егал во вториот меч и надокнадивме негатива не го менува фактот дека сме ужасни. Тие Купс се исто преслаби, поима немаат и не се никаков репер за ништо. Рига е сериозна екипа со доста странци, фудбалот им е во подем и ќе не размонтираат лесно во двомечот.
Марко Ѓорѓиевски потпишал за Шкендија...
Наше дете, ги помина сите младински категории во Вардар, баш сабајле видов дека останал без клуб и помислив да пишам за него тука на форумот.
Го имавме на тацна, играч што за нашава скапана лига е Златан Ибрахимовиќ од најдобри денови, ние го испуштивме за Азерињо и понатаму да ни биде главен напаѓач.
Naracani tekstovi od Omeragic, ubavo vreme da si novinar ako si ljubitel na kesharacИли го дупчат свињарот или има некое вмровско крило кое со помош на Масар сака да го тргнат и да инсталираат свои луѓе.
Сум кажал и претходно, ако сме клуб на здрави нозе што функционира и се движи во вистинска насока, треба на сите што облекле дрес на шпонска екипа да им биде засекогаш затворена вратата во Вардар.Мрш бе да му ебам се и тој како Седло со шитарите под рака си славеше уше памтам еднаш и у “saloon “ првоцираше после титулата коа освоија Слога гроб му ебам
Мислам дека ги преценуваш ама ајде ќе покаже двомечот. Да не ме разбереш погрешно не тврдам дека не се квалитет екипа, само повеќе би им дал предност на физичка спремност и хемија него ли на разлика у сув квалитет во однос на нас.Брат какви глави какви бакрачи, тоа е како сега да дојдат Јокиќ и Антетокумпо против мене да играат баскет и јас да им кажам на моиве абе да се средиме у главиве тоа е најбитно, а не дека нема топката да ја видиме од двајцава.
Не зезај срам жив сме, тоа што против Купс изигравме егал во вториот меч и надокнадивме негатива не го менува фактот дека сме ужасни. Тие Купс се исто преслаби, поима немаат и не се никаков репер за ништо. Рига е сериозна екипа со доста странци, фудбалот им е во подем и ќе не размонтираат лесно во двомечот.
Најголем ИЗРОД е овој што излегол од наша школа, мада кога ќе видиш каква фаца има совршено се уклапа кај нивните..Мрш бе да му ебам се и тој како Седло со шитарите под рака си славеше уше памтам еднаш и у “saloon “ првоцираше после титулата коа освоија Слога гроб му ебам
Особено за оние кои провоцирале/славеле со нив.Сум кажал и претходно, ако сме клуб на здрави нозе што функционира и се движи во вистинска насока, треба на сите што облекле дрес на шпонска екипа да им биде засекогаш затворена вратата во Вардар.
Да даваше пари ти во Вардар можеби ќе го потпишевме ние.Јован Манев пред потпис за Шкендија. Преозбилен потпис за наша лига.