Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
200-0 ќе не тепаат у двомечот.
Абе тоа секако, барем пред домашна публика нека изиграат машки, срце на терен, секако максимумот е тој од овој состав и играчи, само да не биде како со купс првата....

so 250k ke se kupese napagac. sega nema.
Автоматски споено мислење:

Па ако излезе од нигде-никаде 250.000еу за казна, нели со другар ти миленко се фалевте дека само од позајмицата на Мато од нигде-никаде сте заработиле 600.000…

Не се доволни овие останати 350.000 за тие планирани 2-3 засилувања што требало да се земат, а биле стопирани ради казната?!?

IMG_1569.jpeg

Па ако излезе од нигде-никаде 250.000еу за казна, нели со другар ти миленко се фалевте дека само од позајмицата на Мато од нигде-никаде сте заработиле 600.000…

Не се доволни овие останати 350.000 за тие планирани 2-3 засилувања што требало да се земат, а биле стопирани ради казната?!?

Прегледај го приврзокот 482893

da i?

ova se 250k sto se frlaat radi nekoj drug. pomiri se so toa deka ima drugi prioriteti i deka seuste ne se znae do kade sme radi vakvi gluposti.

Или го дупчат свињарот или има некое вмровско крило кое со помош на Масар сака да го тргнат и да инсталираат свои луѓе.
Вистината е негде помеѓу, малце е лична замереност а малце поише е желба за контрола на клубот.

200-0 ќе не тепаат у двомечот.
Во моментов сами себе сме си поголеми противници него што е Рига, фаворити се секако ама мислам дека нема да пројдат така лесно со нас ако бар малку се средиме во главите за двомечов.

Најсмрдлив портал се овие Екипа
Они и куро-пушачите шошонски на ќелавото гомно иди медија.

Во моментов сами себе сме си поголеми противници него што е Рига, фаворити се секако ама мислам дека нема да пројдат така лесно со нас ако бар малку се средиме во главите за двомечов.
Брат какви глави какви бакрачи, тоа е како сега да дојдат Јокиќ и Антетокумпо против мене да играат баскет и јас да им кажам на моиве абе да се средиме у главиве тоа е најбитно, а не дека нема топката да ја видиме од двајцава.

Не зезај срам жив сме, тоа што против Купс изигравме егал во вториот меч и надокнадивме негатива не го менува фактот дека сме ужасни. Тие Купс се исто преслаби, поима немаат и не се никаков репер за ништо. Рига е сериозна екипа со доста странци, фудбалот им е во подем и ќе не размонтираат лесно во двомечот.

Да имаа овие кои го водат Вардат амбиции со неколку квалитетни појачувања ќе го пројдеа и Купс и Сабах. Кога го донесоа Родригез мислев дека ќе донесат уште некој кој ќе има значајна улога, само да не заврши Вардар за некоја сезона како овие од Чаир . Бидејќи натаму врви работата.

Брат какви глави какви бакрачи, тоа е како сега да дојдат Јокиќ и Антетокумпо против мене да играат баскет и јас да им кажам на моиве абе да се средиме у главиве тоа е најбитно, а не дека нема топката да ја видиме од двајцава.

Не зезај срам жив сме, тоа што против Купс изигравме егал во вториот меч и надокнадивме негатива не го менува фактот дека сме ужасни. Тие Купс се исто преслаби, поима немаат и не се никаков репер за ништо. Рига е сериозна екипа со доста странци, фудбалот им е во подем и ќе не размонтираат лесно во двомечот.
Не до толку не претерувај, затоа ги посраа уште во првото коло ти па како ги опиша божем Реал Мадрид се, е од таков менталитет ние како нација во ништо не успеваме, еве се кладам на што сакаш дека во Скопје нема да победат !!

Марко Ѓорѓиевски потпишал за Шкендија...

Наше дете, ги помина сите младински категории во Вардар, баш сабајле видов дека останал без клуб и помислив да пишам за него тука на форумот.

Го имавме на тацна, играч што за нашава скапана лига е Златан Ибрахимовиќ од најдобри денови, ние го испуштивме за Азерињо и понатаму да ни биде главен напаѓач.

Марко Ѓорѓиевски потпишал за Шкендија...

Наше дете, ги помина сите младински категории во Вардар, баш сабајле видов дека останал без клуб и помислив да пишам за него тука на форумот.

Го имавме на тацна, играч што за нашава скапана лига е Златан Ибрахимовиќ од најдобри денови, ние го испуштивме за Азерињо и понатаму да ни биде главен напаѓач.

Мрш бе да му ебам се и тој како Седло со шитарите под рака си славеше уше памтам еднаш и у “saloon “ првоцираше после титулата коа освоија Слога гроб му ебам

Или го дупчат свињарот или има некое вмровско крило кое со помош на Масар сака да го тргнат и да инсталираат свои луѓе.
Naracani tekstovi od Omeragic, ubavo vreme da si novinar ako si ljubitel na kesharac

Мрш бе да му ебам се и тој како Седло со шитарите под рака си славеше уше памтам еднаш и у “saloon “ првоцираше после титулата коа освоија Слога гроб му ебам
Сум кажал и претходно, ако сме клуб на здрави нозе што функционира и се движи во вистинска насока, треба на сите што облекле дрес на шпонска екипа да им биде засекогаш затворена вратата во Вардар.

Само што да збориме за Марко, кога сегашниот наш капитен го облече истиот тој дрес на таа екипа во сезоната кога ја освоија титулата што ја спомна.
Обесени на маса со Омер Буњаку, двајцата ги држат пенкалата пред договорот и гледаат како телиња во камерата.

Битно него ќе го чуваме како бела мечка во клубот, бетониран прва постава и капитенска лента на рака, за сите други што може да му бидат конкуренција ќе бараме влакно во јајце.

Мислам дека ги преценуваш ама ајде ќе покаже двомечот. Да не ме разбереш погрешно не тврдам дека не се квалитет екипа, само повеќе би им дал предност на физичка спремност и хемија него ли на разлика у сув квалитет во однос на нас.

Најголем ИЗРОД е овој што излегол од наша школа, мада кога ќе видиш каква фаца има совршено се уклапа кај нивните..

Сум кажал и претходно, ако сме клуб на здрави нозе што функционира и се движи во вистинска насока, треба на сите што облекле дрес на шпонска екипа да им биде засекогаш затворена вратата во Вардар.
Особено за оние кои провоцирале/славеле со нив.

Јован Манев пред потпис за Шкендија. Преозбилен потпис за наша лига.
Да даваше пари ти во Вардар можеби ќе го потпишевме ние.
Ама други даваат пари нели...

Back
На врв Bottom