Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кое задоволство е тоа , и титула и куп у најсмрсливата лига на свет. Единствено е добро што ти носи настап во ЛШ, ама која радост кога имаш ваков ростер, управа и директор свинска глава. Нема поента ништо. Едвај чекаат да помине двомечот и да се вратат на своите бедни курчеења во животот во Скопјево. Пурашот да си лечи комплекси на фејс со противниците од мак.лига, оваа новава инфлуенсерка Герсона Родригез да си продолжи со глупите постови на Инстаграм и така..само разликата е во тоа што више не им се нервирам, нека се пушат. Нема ни да ги гледам тие мизерни утакмици од најшугавата лига во свет.
Некој го поставил него, а за да не се противиш на таква наметната одлука треба да си бескичмењак, а баш за таквите збориме последниве година-две-триесет.

Денес ме изненади само бројката на трибини очекував дупло помалку со оглед на ситуацијата во клубот,одмори,светско првенство.
Од резултатот не се изненадив се знаеше дека ќе се прошетаат финците и дека ќе не вратат во реалноста напишав и пред мечот во темава.
#МногуСиМоќен

Кано, да ти ебам пичката матер продадена, пиши нешто, не биди педер.
Добредојде во реалноста,маме ти ебам неписмена
Nema potreba od vregjanje. Covekot si kazuva realnosta kako e planot. I treba da go pocituvame toa. Sega spie vakjda utre moja preporaka e da ja gleda utakmicata. Posle toa najdobro e da ne kokentita okolu fk vardar I slicno. Jasno e, se!
Ako ima nesto novo neka kaze ako ne neka se drzi do drugi temi na kajgana, posto dzabe pravda nesto sto nema nikakva smisla.
Jas tuka ke se oprostam kd fk vardar do podobri vreminja. Ostanuva iskrenosta I cesnosta vo RK a I Komiti treba malce da ja smenat politikata kon prioritet

Posle ova od vecerva moja noga ne stapnuva na stadion pa ako saka i vo LS neka vlezat. Ne deka ocekuvav nesto drugo gledajki kako se "spremaa" za evropskoto leto ama pusta nadez.... Jasno mi bese deka za nisto ne ne biva preku celata godina, jasno mi bese se i koga vidov kako se "zasilija", jasno mi bese i pred utakmica koga go vidov prviot sostav i toa deka nema koj da vleze od klupa ama onakvo nezalaganje, odenje po teren i lekcija po fudbal od faking finski Kups...bez komentar. Edna ebana rabota nema za klubov da se dokopa do konferens barem...edna...ni igrac imame dostoen za evropa, ni trener, za uprava i rakovodenje da ne zboram. Krajno razocaran.

Денес ме изненади само бројката на трибини очекував дупло помалку со оглед на ситуацијата во клубот,одмори,светско првенство.
Од резултатот не се изненадив се знаеше дека ќе се прошетаат финците и дека ќе не вратат во реалноста напишав и пред мечот во темава.
#МногуСиМоќен
Se ocekuvase takva brojka spored mene, za razlika od stokata partiska i poltronite kako svinjata i tie okolu nego i site so takvi mozoci, ovaa brojka i pokraj cela negativnost okolu vardar e realna kako rezultat na rabotata na grupata vo izminatite godini i plodot se gleda bas na vakvi momenti. Zalno e samo so na istite tie poltroni koi za zal odlucuvaat se operirani od vistinska emocija kon klubot i ke skapaat taka sugavi kako svinjata koja pred umiranje mu se digna kurot da glumi berluskoni, da mu ebam se. Imaa sansa da napravat nesto i da bidat porazlicni ama ja usraa rabotata kako i pred 15 godini, i poveke od potrebno e da se smeni nesto vo delot so navivanje i posetuvanje na natprevarite vo pmfl, ako mozea BBB da propustuaat LS za niven ideal mozeme i nie utakmici so arsimi za nasata borba.

Подобро да не ви кажува за ФК, believe me :D
Ако не сакате уште толку да ве фати депресија. Нема лек за нашата мака, ни сега, ни во догледна иднина.
А за РК кажав, палете свеќи да го проживее Господ чика Михо. После ќе навиваме на втора лига кошарка, затоа што само тој клуб ќе постои од нашето СД.

Подобро да не ви кажува за ФК, believe me :D
Ако не сакате уште толку да ве фати депресија. Нема лек за нашата мака, ни сега, ни во догледна иднина.
А за РК кажав, палете свеќи да го проживее Господ чика Михо. После ќе навиваме на втора лига кошарка, затоа што само тој клуб ќе постои од нашето СД.
Имаме надеж во КК , во сите категории и детски лиги сме број 1.Убаво си ја работат работата во кошаркарскиот клуб барем кај младите категории.

Nema potreba od vregjanje. Covekot si kazuva realnosta kako e planot. I treba da go pocituvame toa. Sega spie vakjda utre moja preporaka e da ja gleda utakmicata. Posle toa najdobro e da ne kokentita okolu fk vardar I slicno. Jasno e, se!
Ako ima nesto novo neka kaze ako ne neka se drzi do drugi temi na kajgana, posto dzabe pravda nesto sto nema nikakva smisla.
Jas tuka ke se oprostam kd fk vardar do podobri vreminja. Ostanuva iskrenosta I cesnosta vo RK a I Komiti treba malce da ja smenat politikata kon prioritet
Не е Кано крив,ама он се најде најпрозван во состојбата што ја знаеме ние одамна. Не е Кано крив, ама најголем оптимист беше. Лично не навлегувам,ама се сложувам со тебе.

Имаме надеж во КК , во сите категории и детски лиги сме број 1.Убаво си ја работат работата во кошаркарскиот клуб барем кај младите категории.
Врска немаат и тие. Тоа ти е ветар во магла. Кошарката кај нас е на најаматерско ниво. Да се соберат Војновиќ, Књазев и компанија (не ги ни бројам подобрите, туку овие од втор ешалон) со 50 и кусур години, ќе ги здрват 21-0 сегашниве "кошаркари". Неколку души си ги тераат младите екипи и доминираат во тие аматерски лиги, прават некоја ситна пара (fair enough, заработуваат за живот) од тие школи. На крајот никакво значење немаат тие титули, кога еден кошаркар немаат извадено во последни 15 години. Ги следам (порано поредовно) доволно за да знам што зборам. Со истите играчи после играат во сениорски баскет и завршуваат со 0 победи во прва лига. Ќе донесеа некој аматер странец и тој ќе имаше 373728281 пати поголем импакт од играчите кои освојувале младински титули. Лани во втора лига ни во топ 4 не завршија.
Али со оглед на тоа што никогаш нема да најдат спонзор, подобро нешто, отколку ништо...

Кано, да ти ебам пичката матер продадена, пиши нешто, не биди педер.
Добредојде во реалноста,маме ти ебам неписмена

sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:

Не е Кано крив,ама он се најде најпрозван во состојбата што ја знаеме ние одамна. Не е Кано крив, ама најголем оптимист беше. Лично не навлегувам,ама се сложувам со тебе.

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.

Последно уредено:
Ја па цело време се прашував зашто толку негатив околу тој Омерагич (до денес го немав гледано)
Ама ова што го видов денес од дечкото е стварно разочарувачки.

Ја па цело време се прашував зашто толку негатив околу тој Омерагич (до денес го немав гледано)
Ама ова што го видов денес од дечкото е стварно разочарувачки.
Ti ako tolku vreme si se prasuval za toj slepec ,bolje gledaj si mandzite

#МногуСиМоќен
И тоа беше премногу. За ова што се покажува се гледа дека народот има воља, мислам доволно будали како мене што идат на секој натпревар иако знаеш дека дека све е гомна.

Од продавање карти, до луѓе што стојат на врата, до ебење до доле да земеш едно мочано пиво па дали ке те пуштат нема да те пуштат.

21 век. Како авганистанци живееме. Ова не е научна фантастика да се организира како што треба. Али ете јадевме сончоглед пиевме пиво надвор од трибина и гледавме лош фудбал.

Што тука не е јасно?

Back
На врв Bottom