Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не оспорувам ништо од ова шо кажа, лично очекував дека барем најдоброто од Македонска лига ќе го собереме, засега ни во тоа не успеваме.Se e vo red ova, super, no prasanjeto e Fk MnoguSiMokjen AD so koi igraci ke se obide da postigne nekoj uspeh ?
Osven super talentot Azerinjo, koj drug ?
Zarem se nadevaat deka so ovoj tim ke go eliminirame KuPs pa za posle ke vidime ? i, sto posle toa sto ponatamu?
Da znaeme barem so vreme da ne se nadevame da ne se razocarame
Малку касно е, за две недели од сега го играме првиот натпревар.Купс ќе падне у двомечот, сигурен сум во тоа, дури и со овој состав.
Сепак не е лошо некое засилување да се извади.
Може ли да појасниш на која основа го темелиш овој оптимизам?: Која утакмица на Вардар во домашното првенство не оставила без зборови, па да кажеме ете можат да одиграат вака добро? Дали дека добро се засиливме? Дали дека Финскиот првак е послаб од Македонскиот првак? Дали Купс е многу послаб од лани, дали лошо му оди во првенството, дали нашите подготвителни утакмици со школски екипи од околината на Норчија ни даваат надеж? Ме интересира точно што, иако со цело срце сакам да биде така...Купс ќе падне у двомечот, сигурен сум во тоа, дури и со овој состав.
Сепак не е лошо некое засилување да се извади.
По природа сум оптимист, па од тука и моето мислење и став. На ништо од ова што имаш наведено не се темели мојот оптимизам... Едноставно такво чувство имам, а ретко ме изневерува.Може ли да појасниш на која основа го темелиш овој оптимизам?: Која утакмица на Вардар во домашното првенство не оставила без зборови, па да кажеме ете можат да одиграат вака добро? Дали дека добро се засиливме? Дали дека Финскиот првак е послаб од Македонскиот првак? Дали Купс е многу послаб од лани, дали лошо му оди во првенството, дали нашите подготвителни утакмици со школски екипи од околината на Норчија ни даваат надеж? Ме интересира точно што, иако со цело срце сакам да биде така...
Послаб еДали Купс е многу послаб од лани
Тој од Петрлул шо го потпишаа (инаку соиграч на Донгмо) е практично замена за овај од Мајнц.Ако Мајнц го врати овој назад, ќе биде голем плус за нас.