- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 4.129
- Поени од реакции
- 7.690
Каков Борац, сакаш да не изгазат?Дај Боже борац бања лука ( од навивачки аспект )
Да газиме селски фаци србенди по СК
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков Борац, сакаш да не изгазат?Дај Боже борац бања лука ( од навивачки аспект )
Да газиме селски фаци србенди по СК
Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило долеКаков Борац, сакаш да не изгазат?
70% од потенцијалните противници се фаворити, вклучувајќи ги и ДритаБарем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле
Navivacki moze ke se jaki dueli ama ako imame sreka da ni se padnat nekoi od poluamterskite i mineme prvo kolo togas ke imame golemi sansi za nesto poveke. Borac banja luka i drita nema da privlecat ni nesto posebno publika i da dojdat lesinari mislam deka nema da ima provokacii od nivna strana kon nas.Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле
И ТНС е топ опција, полуаматерска е таа велшката лига.Од овие 5 што може да ни се паднат, би сакал да е или Ларне или Флора

Свесни се дека следува суша, па што за џабе да носат тренери и да фрлаат пари. Вака вечниот резерва ќе биде таман само да парадира како тренер, да се каже дека имаат тренер.Да им го честитаме новиот тренер на Шкендија. Од Милевски, до тренер од Косово, на крај Артим Положани или ко што би рекле они ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА
Прегледај го приврзокот 480087
Samo shamrok moze da ve eliminira, so drugive ste favoriti.Утрово УЕФА ги скрати можните ривали на „црвено-црните“, па така сега фокусот е на:
Шамрок (Р.Ирска)
КуПС (Финска)
Рига (Летонија)
Флора (Естонија)
Ларне (С. Ирска)
ТНС (Велс)
Pollo prodavase bileti za klubot kaj vratata I bese eden od najomilenite na publikata, za trenerskata uloga vremeto ke pokazheДа им го честитаме новиот тренер на Шкендија. Од Милевски, до тренер од Косово, на крај Артим Положани или ко што би рекле они ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА
Прегледај го приврзокот 480087