- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 4.113
- Поени од реакции
- 7.633
Каков Борац, сакаш да не изгазат?Дај Боже борац бања лука ( од навивачки аспект )
Да газиме селски фаци србенди по СК
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков Борац, сакаш да не изгазат?Дај Боже борац бања лука ( од навивачки аспект )
Да газиме селски фаци србенди по СК
Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило долеКаков Борац, сакаш да не изгазат?
70% од потенцијалните противници се фаворити, вклучувајќи ги и ДритаБарем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле
Navivacki moze ke se jaki dueli ama ako imame sreka da ni se padnat nekoi od poluamterskite i mineme prvo kolo togas ke imame golemi sansi za nesto poveke. Borac banja luka i drita nema da privlecat ni nesto posebno publika i da dojdat lesinari mislam deka nema da ima provokacii od nivna strana kon nas.Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле