Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Каков Борац, сакаш да не изгазат?
Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле

Барем да не ми е криво вака ке се падне некоја Шкљј екипа и да испаднеме од неа....ок нека ја даат Дрита не ми викај сега еј и тие се добри тогаш ич воопшто да не играме а знам дека тука некаде се со нас кило горе кило кило доле
70% од потенцијалните противници се фаворити, вклучувајќи ги и Дрита

Navivacki moze ke se jaki dueli ama ako imame sreka da ni se padnat nekoi od poluamterskite i mineme prvo kolo togas ke imame golemi sansi za nesto poveke. Borac banja luka i drita nema da privlecat ni nesto posebno publika i da dojdat lesinari mislam deka nema da ima provokacii od nivna strana kon nas.

Навивачки (иако оваа тема не е за тоа) можеби во 1 коло нема да има ништо атрактивно, ама веќе во второ имаш потенцијално Звезда, Динамо, Лех, Омонија, Цеље...

Утрово УЕФА ги скрати можните ривали на „црвено-црните“, па така сега фокусот е на:

Шамрок (Р.Ирска)

КуПС (Финска)

Рига (Летонија)

Флора (Естонија)

Ларне (С. Ирска)

ТНС (Велс)

Од овие 6 што може да ни се паднат, би сакал да е или Ларне или Флора

Последно уредено:
Да им го честитаме новиот тренер на Шкендија. Од Милевски, до тренер од Косово, на крај Артим Положани или ко што би рекле они ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА :D
Прегледај го приврзокот 480087
Свесни се дека следува суша, па што за џабе да носат тренери и да фрлаат пари. Вака вечниот резерва ќе биде таман само да парадира како тренер, да се каже дека имаат тренер.

Утрово УЕФА ги скрати можните ривали на „црвено-црните“, па така сега фокусот е на:

Шамрок (Р.Ирска)

КуПС (Финска)

Рига (Летонија)

Флора (Естонија)

Ларне (С. Ирска)

ТНС (Велс)
Samo shamrok moze da ve eliminira, so drugive ste favoriti.

Да им го честитаме новиот тренер на Шкендија. Од Милевски, до тренер од Косово, на крај Артим Положани или ко што би рекле они ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА :D
Прегледај го приврзокот 480087
Pollo prodavase bileti za klubot kaj vratata I bese eden od najomilenite na publikata, za trenerskata uloga vremeto ke pokazhe :)

Lincoln Red Imps, најидеален противник.

PL1JYLP.png

1. Riga FC - €13.70m
2. Shamrock Rovers - €6.45m
3. KuPS - €5.80m
4. Larne FC - €3.64m
5. FC Flora Tallinn - €3.60m
6. TNS - €2.55m
7. Lincoln Red Imps FC - €2.11m

Не се Линколн толку боси, се се тоа играчи кои потекнуваат од шпански и англиски академии кои од Х причини нр успеале во професионалниот фудбал. Лани догураа до групна фаза на модерниот Интер Тото Куп (Conference)
Најдобриот играч деновове им потпиша за ОФК Београд,

Back
На врв Bottom