Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ист гол и против Брера дома примивме, мислам дека Сенгор беше играчот што падна како од десно со снајпер да го гаѓаат, а од лево како шлепер на волеј да го дочекува…Тап ин Азер, како Пипо е
Апла ГГ 7+ за кладилници. Голов што го примивме смејурија. Потајно се надевав дека ќе им акнеме 10 комада, или барем 8.
Малку оф топик, ама отворам ФБ и директно ми излегува инѕирскава фаца. Малку ми беше антипатичен, па отиде уште во Арачиново да биде тренер. Преодвратен тип, секаков пристап околу Вардар треба да му се забрани.
Прегледај го приврзокот 462304
Он, и бендот на Силви, тие се.Како ли само успеа да го сочува истиов фриз 60 години?
Се ситеа 7 години на Вардар , денес им се сврте тркалото и добија наплата со камата ..
6-1 НЕКА ИМ ТРЕПКА
Мислам дека и најверниот навивач на Слога и Шкендија се нема радувано на наша пропаст како он кога на Градски освои бод со Скопје во 2011 година.ovoj mi e najnesfatliv lik sto nekogas igral vo vardar... pazi legenda bese, kapiten, igraciste, pocituvan, sakan... dali zosto nikogas podocna ne dobi asalna sansa vardar da go vodi dali stvarno fk skopje mu bese pomilo nikogas nema da go razberam...

Ти си модератор, креирај една анкета на темава за колку голови ќе даде Азер оваа сезона во првенството (1-3, 4-6, 7-9, 10+). Јас типувам на 7-9.![]()
Тој до лани за три години на 54 одиграни меча три гола даде од кој еден во куп не ми текнува против која екипа мислам против Новаци.Сезонава 7-9 гола да даде ќе го видиш кај Милевски на список за репрезентација,може и повик за светско долку идеме.
Јас мислам дека само од пенал би дал некој гол и толку или некоја одбиена пред гол линија.
…Who needs Ndezengue when we have Azerzengue?![]()