Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тап ин Азер, како Пипо е :D
Апла ГГ 7+ за кладилници. Голов што го примивме смејурија. Потајно се надевав дека ќе им акнеме 10 комада, или барем 8.
Ист гол и против Брера дома примивме, мислам дека Сенгор беше играчот што падна како од десно со снајпер да го гаѓаат, а од лево како шлепер на волеј да го дочекува…

Комити дечки капа доле ,одлична организација и кореографија.Фали едно вакво стадионче за Вардар со трибини блиску до терен и капацитет до 8000 гледачи.Има локации убави низ Скопје само треба инвестиција.

Малку оф топик, ама отворам ФБ и директно ми излегува инѕирскава фаца. Малку ми беше антипатичен, па отиде уште во Арачиново да биде тренер. Преодвратен тип, секаков пристап околу Вардар треба да му се забрани.
Screenshot_20251130_152917_Facebook.jpg

Се ситеа 7 години на Вардар , денес им се сврте тркалото и добија наплата со камата ..

6-1 НЕКА ИМ ТРЕПКА

Attachments

• Screenshot_20251130_161327_Gallery.jpg
    Screenshot_20251130_161327_Gallery.jpg
    105,4 KB · Прегледи: 11
Малку оф топик, ама отворам ФБ и директно ми излегува инѕирскава фаца. Малку ми беше антипатичен, па отиде уште во Арачиново да биде тренер. Преодвратен тип, секаков пристап околу Вардар треба да му се забрани.
Прегледај го приврзокот 462304

Како ли само успеа да го сочува истиов фриз 60 години?

Се ситеа 7 години на Вардар , денес им се сврте тркалото и добија наплата со камата ..

6-1 НЕКА ИМ ТРЕПКА

Абе не зезај, од маало да се соберат 11 деца подобри ќе бидат од овие и Пелистер, тотални аматери кои не треба да бидат никакви мерило. Требаше најмалку 10 да им дадат, па пак нека се радуваат и рипаат браќана Ричкови кога ќе ни блокираат шутеви.
Автоматски споено мислење:

ovoj mi e najnesfatliv lik sto nekogas igral vo vardar... pazi legenda bese, kapiten, igraciste, pocituvan, sakan... dali zosto nikogas podocna ne dobi asalna sansa vardar da go vodi dali stvarno fk skopje mu bese pomilo nikogas nema da go razberam...
Мислам дека и најверниот навивач на Слога и Шкендија се нема радувано на наша пропаст како он кога на Градски освои бод со Скопје во 2011 година.

Последно уредено:
Каде е сега бившиот модератор што се сомневаше во моите Баба Ваѓа способности? :D

Шала на страна, штета што Мато го пропушти натпреваров, тој ќе им ги дадеше останатите 4 гола што фалат на резултатов.

Ти си модератор, креирај една анкета на темава за колку голови ќе даде Азер оваа сезона во првенството (1-3, 4-6, 7-9, 10+). Јас типувам на 7-9. :D
Тој до лани за три години на 54 одиграни меча три гола даде од кој еден во куп не ми текнува против која екипа мислам против Новаци.Сезонава 7-9 гола да даде ќе го видиш кај Милевски на список за репрезентација :),може и повик за светско долку идеме.
Јас мислам дека само од пенал би дал некој гол и толку или некоја одбиена пред гол линија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom