Толе Паша
Војвода
- Член од
- 27 јуни 2022
- Мислења
- 567
- Поени од реакции
- 1.484
Бато оваа тема не е за неготински ВардарМарио Станковски Гама играчот од Шкупи што ни даде гол во неделата ново засилување во зимски прелазен рок.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бато оваа тема не е за неготински ВардарМарио Станковски Гама играчот од Шкупи што ни даде гол во неделата ново засилување во зимски прелазен рок.

И за во Неготино е слаб. Да не мисли дека е тема за Вардар Брвеница?Бато оваа тема не е за неготински Вардар![]()
Марио Станковски Гама играчот од Шкупи што ни даде гол во неделата ново засилување во зимски прелазен рок.
Не "падна"... туку стварно падна... Дечкото е изгубен случај буквално толку му е знаењето, се сопна во 2-3 ситуации, нема теорија да дојде во Вардар, па макар било тоа и од Миленко...Зашто не сум изненаден познавајќи го каков местач е?
Целосно се уклапа у местачките шеми на Миленко и таман една полусезона да “изигра” на тие утакмици кај што “треба”.
п.с. Не знам и дали видовте како “падна” на 0:0 у неделата коа моеше сам со голман да излезе, цел стадион му се смееше.
Марио Станковски моментално неможе ни за екипа која има амбиции за влез во втора лига да биде засилување,а камоли за Вардар.Ми текнува на времето кога татко им беше тренер на Работнички и Марио и Лука добиваа шанса во прв тим,но за разлика од Лука кој и заслужено беше во првиот тим Марио и покрај тиа што татко му се обидуваше да го форсира и на крај кога виде кое дрво е и он го седна на клупа и на крај во Борец или Саса завршиНе "падна"... туку стварно падна... Дечкото е изгубен случај буквално толку му е знаењето, се сопна во 2-3 ситуации, нема теорија да дојде во Вардар, па макар било тоа и од Миленко...
Марио е постар, Лука е помалиот..Да не правиме "услуга" за да дојдеме до постариот?
Другар никој не оспорува дека ти имаш инфо дека Марио ќе дојде во Вардар.Ние коментираме дека Марио е просечен второлигашки фудбалер.За сите што се прават паметни и ми коментираат на мојот пост како божем за Марио сум помешал за кој Вардар станува збор за Неготино или Брвеница само да ви пишам на кратко иако не заслужувате пошто немате никаква почит за нас луѓето што имаме инфа за следни трансфери за Вардар .
Марио Станковски е син на Горан Станковски Гама моментално селектор на у-15 репрезентација на Македонија и еден од топ 10 најблиски луге на Масар а знаеме дека Масар како што ќе каже така и се игра во клубот кај нас он го прави ростерот , се планира Марио да биде земен за да ја засили клупата значи резерва ако е потребно после 70 минута да влага у игра , месечни примања 3000-4000 евра .
Следни денови подетално за уште други 2 трансфери што се во очекување
Тој е Лука Станковски, него ако треба и на грб ќе го донесеме од Крагујевац до Скопје, ама за жал кај нас ќе дојде брат му Марио Станковски, тешка цепаница, моментално игра за Слога која е во распаѓање, полош напаѓач и од Омерагиќ.Па добар трансфер би бил, доколку дојде. Имаше добри настапи во Раднички плус млад е, 23 години.