Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Миленко е опасен играч. Вака кога размислувам, сам би се повлекол евентуално при двојна круна, без никаков притисок и едино затоа што има 70 години, па до кога би терал со функција? За да си отиде како победник, па да напише книга за брзо и да си има во неа како го нашол Атила, па како го одглавил Вардар, па му донел двојна круна, додека „малокурестите суштества“ лапале, краделе итн. Круната кога ќе си оди од зелено џамче Скопско нека биде, како заштитен знак. :D

milenko ima pogolemi ambicii, vardar bese plan b za nego mada toa sto trebase da zavrsi poleka zavrsuva.

milenko ima pogolemi ambicii, vardar bese plan b za nego mada toa sto trebase da zavrsi poleka zavrsuva.

A немој само да ми кажеш дека е вистина изјавава дека сер Боби ќе биде спортски директор на Вардар?

A немој само да ми кажеш дека е вистина изјавава дека сер Боби ќе биде спортски директор на Вардар?

losa idea?

mislam deka ilco ke bide sledna golema licnost vo vardar a potoa ke ima nekakvi smeni. jas porado bi bobi ama ne veruvam prekasno raskrstuva so repkata ilco veke pusti pipci.

losa idea?

mislam deka ilco ke bide sledna golema licnost vo vardar a potoa ke ima nekakvi smeni. jas porado bi bobi ama ne veruvam prekasno raskrstuva so repkata ilco veke pusti pipci.
Не ми е за спортски директор.. за тренер може да биде, ама спортски директор некако не ми иде.

Не ми е за спортски директор.. за тренер може да биде, ама спортски директор некако не ми иде.

koj ti ide za tamu? 100 pati sme zborele deka vo mkd nemas takvi likovi. nie ustvari kuburime dobri administrativci.

iskreno od ona sto znam bobi seuste se nadeva deka ke ostane selektor. nema.

dali ke go prati ilco vo vardar? najverojatno. jas isto mislam rokada na funkciite kade ilco e direktor a bobi trener ke e podobra opcija ali toa moze slednata sezona ako se naredat kockite.

koj ti ide za tamu? 100 pati sme zborele deka vo mkd nemas takvi likovi. nie ustvari kuburime dobri administrativci.

iskreno od ona sto znam bobi seuste se nadeva deka ke ostane selektor. nema.

dali ke go prati ilco vo vardar? najverojatno. jas isto mislam rokada na funkciite kade ilco e direktor a bobi trener ke e podobra opcija ali toa moze slednata sezona ako se naredat kockite.
Ми го зема одговорот. Мислам дека Илчо многу подобро ќе се снајде на позиција спортски директор него Боби. Боби ако му донесат добри играчи во Вардар исто така може да направи многу на позиција тренер. Секако многу повеќе од Седло.

Да си го земеме Давор од времето на Самс :D
Се шлае така со моторчето :D Во пакет со Марче Савовски, да ги шета по кафани новите играчи :D

pa vidi kolku glupo da zvuci ova oni bar imaat "iskustvo"... drug nekoj?

jas tebe bi ti zel ama nervno ke popstis so puramen i negoviot naslednik... :icon_mrgr:

Боби е добар педагог, човек на место (ако е уште истиот од У21 ако не побеснал во меѓувреме), тренер со добро око, знае да процени млад играч, сака луѓе со карактер, нејќе некој што би ти убил атмосфера. Сега ова со Македонија што му се случува мислам дека е и виша сила некоја, има и надворешни фактори, нервоза, притисок... Ми кажуваше другарче близок е со него, дека бил свесен уште пред една година дека сакаат да го сменат и да му го донесат Седло на негово место, само чекале кикс да го напеналат. Aко е Милевски нов тренер, тоа би било полн погодок. И тоа на долг рок, за да се направи екипа што ке гази во наредни пет години.

Терените низ Македонија очајни,поради која причина мечот во недела е ставен да се игра на ФФМ?Прееска бев таму не е за играње цел е во кал и вирови.Гледем се одложиле четири меча од втора лига,да не ве чуди да ја одложат и прва лига,едноставно нема услови за игра.
Браво за дечките од Комити што си ги вршат одлично работите,најјавата за утакмицата е супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom