Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ц.З носи и 10 луѓе од маркетинг тимот и ќе имаат целодневна програма на нивните канали (официјалниот, Звезда Кидс, Звезда Тв, Тик Ток) Внимаваат на големината на својот бренд, дојдени се голема експедиција, со комплетна управа, играчки кадар и стручен штаб. Буквално му пристапуваат на овој натпревар маркетиншки и професионално како оние кои ги играат во Лига на шампиони. Директен пренос на МРТ и на Арена Премиум 3

А ние што ? Ќе рекламираме некоја пура ?

Фан зоната на гостите пред Академијата позади исток, значи она со фонтана била тотална глупост која или ја измислија, или не им пројде...

Инаку колкава чест и задоволство им е ова доаѓање покажува дека доаѓаат во полн состав освен 3 важни играчи

Последно уредено:
Легендата Миленко најави продавање карти на билетара ,дечките што треба да дојдат ги нема а нема ни карти толку ги заболе курот дали некој чека да купи карти

Зошто кај Комити се скандираше и се пееше нешто против Звезда, нешто Звезда јеби се ?
Ми нема логика на договорен хуманитарен натпревар вакви ствари да се прават.

Зошто кај Комити се скандираше и се пееше нешто против Звезда, нешто Звезда јеби се ?

Искрено, јас ниту еден погрден збор не слушнав, ниту од едната, ниту од другата страна…

не е вистина ова

Врска нема ова, не е спомната Звезда нити Србија, воопшто немаше такво нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom