Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ке си останам на зборот , до утре петок 21 јуни ако нема ништо ново за ФК Вардар нема да пишувам тука се додека не искочи официјално околу новите спонзори во клубот , до тогаш ке си ќутам .. :toe:

Јас ке си останам на зборот , до утре петок 21 јуни ако нема ништо ново за ФК Вардар нема да пишувам тука се додека не искочи официјално околу новите спонзори во клубот , до тогаш ке си ќутам .. :toe:
Пак овој, а бе има заинтересирани, се преговара ама не се поврзани со твоите дојави.

Нигде нема потпишано Најдо. Го чека Вардар уште малку, ако нема ништо назад во Тирана оди. Поздрав.
Еве ти го постот. Се е така како што пишав. Да не ја должиме и да не шириме дополнителни негативности тука. Секој има право на свое мислење, времето ќе покаже кој бил во право кој не. Поздрав.

Ова како Кире Ултрас да го пишал текстот :)))))))
Не е од Кире од другиот е шо работи во Инфомакс [emoji6]а е ваш член на форумот инаку е во право за се Кирката само шо ќе се одолжува работата Петок, па другиот оти не тој кабает туку политиката е таква има партијата прво друго работа после ќе дојдат на ред спортот и клубојте

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Не е од Кире од другиот е шо работи во Инфомакс [emoji6]а е ваш член на форумот инаку е во право за се Кирката само шо ќе се одолжува работата Петок, па другиот оти не тој кабает туку политиката е таква има партијата прво друго работа после ќе дојдат на ред спортот и клубојте

Ајде сега и ти знаеш повеќе од нас што сме во самиот клуб. На што дрога сте жити се.

Ајде сега и ти знаеш повеќе од нас што сме во самиот клуб. На што дрога сте жити се.
А шо мислиш дека вие се прашувате нешто ? Се е решено само уште не е објавено на вести да видите, иако Кире кажа во кратки црти шо ќе биди од партија идат сите наредби не знам шо не вие јасно истото ќе биди за Пелистер, Победа итн...

А шо мислиш дека вие се прашувате нешто ? Се е решено само уште не е објавено на вести да видите, иако Кире кажа во кратки црти шо ќе биди од партија идат сите наредби не знам шо не вие јасно истото ќе биди за Пелистер, Победа итн...

Мисли си ти дека после толку патешествија околу клубот последнава година и нешто кои ги поминаа наши луѓе, ќе се дозволи да дојде некој тукутака и да го земе клубот без да има некои услови. Тресење зелени е ова ништо друго.

Има ли некој админ во темава да го банира ултрасот дека не се трпи дечково, кај е топло надвор и се препотувам па кога ќе прочитам ми се темни пред очи не ме држи здравје.Дај нека го земе Борко во министерство сега нека трча нека им прави кафе таму па нека пушта сајбер инфа од прва рака,рекла-кажала муабети.

Требаше да пишеш до понеделник за тоа што денес е неработен ден

Требаше да пишеш до понеделник за тоа што денес е неработен ден
Покасно видов дека денес петок бил неработен ден , тогаш се префрла за понеделник шансата :)

Ке му дојде ова во 90 + али ајде :D

Овој погоре па вика да ме банираат а ниту еден член не навредувам , по никаков основ на форумот неможат да ме банираат , ако не сака нека не ме чита :toe:

Јас ке си останам на зборот , до понеделник ако нема ништо јас сам ке оставам тука на пауза да течат работите и да чекаме вести за Вардар , поздрав ..

Покасно видов дека денес петок бил неработен ден , тогаш се префрла за понеделник шансата :)

Овој погоре па вика да ме банираат а ниту еден член не навредувам , по никаков основ на форумот неможат да ме банираат , ако не сака нека не ме чита :toe:

Јас ке си останам на зборот , до понеделник ако нема ништо јас сам ке оставам тука на пауза да течат работите и да чекаме вести за Вардар , поздрав ..
А бе ти треба заушки да јадеш, ама ај.

Не се прај наудрен, уште понеделник ти потенцираа дека петок е неработен, ама ти желен да бидеш буре весник и зоки фаци уедно, па сега понеделник, па вторник сабајле, па да се изгласа таа твоја мочана влада составена од идиоти и предавници.

Ќе дојде понеделник и без тебе и без твоите ексклузиви, ти можеш да си бидеш наивен, да не речам ултра глуп, тоа е твое право, и да веруваш на некој бот у партија што му рекле, ама не се залетувај со тој твој оптимизам, дошло дпмне и сѐ ќе биде розево.
И да, не навредуваш никого поединечно, освен сам себе, ама со твоето просеравање ја навредуваш цела група која крвареше неколку години за да клубот не згасне и опстојува каков таков, за сега некои лиглиња ко тебе, преку ноќ да најавуваат месии од партија дека ќе го спаселе клубот. Иш

Затишје пред бура, затоа е вака мирно :)
Автоматски споено мислење:

Хаха се гледа дека не ме познаваш :icon_lol: , прво тие што ме познаваат знаат дека не пијам а ниту сум бил некогаш во некоја партија :toe:
Автоматски споено мислење:

До четврток :cool:

Почна со четврток неслучајно па петок па сега понеделник, класика веслање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom