Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Извор: форум Кајгана :D

Последно уредено:
Овие и Васко Ефтов со сајтот свој, се тука некаде во релевантност на информации :vozbud:

Мене ми личи дека ништо конкретно нема, односно барем првава полусезона ќе се тера пак на ветувања, филм за играње со срце, играње за публика итн.
Е сега, оние што вредеа, повеќето си заминаа. Ако останат некои како Гача, Брда, Мишко ако реши да игра, ќе биде премија, остатокот што вредеа си заминаа.

Почекајте, долг е денот, Кире моментално собира информации и ќе се обрати!
И ти даваше експлозивни најави, немој сега кире вака, кире така :kafence: :cautious:

И ти даваше експлозивни најави, немој сега кире вака, кире така :kafence: :cautious:
Јас се уште тврдам дека работата ќе ја биде, само треба време. Истото и вие го знаете.
Автоматски споено мислење:

Ти прв рипна за ова, не ми глуми дева Марија.
А јас што ти реков? Дека ќе се врати назад во Тирана или не? Утре оди во Охрид со тимот на Тирана.

Мене ми личи дека ништо конкретно нема, односно барем првава полусезона ќе се тера пак на ветувања, филм за играње со срце, играње за публика итн.
Е сега, оние што вредеа, повеќето си заминаа. Ако останат некои како Гача, Брда, Мишко ако реши да игра, ќе биде премија, остатокот што вредеа си заминаа.

A i na niv mora da im se dadat 2 (verojatno i 3) plati za da ostanat (pocnat so podgotovki)

Почекајте, долг е денот, Кире моментално собира информации и ќе се обрати!
Моментално сум во тема РК за да не завладее безпотребно паника ради Борко :D (мораше вака да не плачат од Битола ради Борко ептен ке беше предвидливо :) )
Ке дојде и таму друг сигурен човек , без гајле :)

За тука во ФК чекаме другар и јас и ти тука сме најсигурни, така да ке биде јас сум
голем оптимист за тоа што е ветено :)

Излеа се чека формирање влада викендов и милиардата на Х.М нема друго што би било ова чекање :D

Последно уредено:
Трпение момци, моментално се на деловен ручек. Влегува Моцарт како спонзор со ваучер од 10 000 денари и 15 пара шорцеви.
Единствено нешто позитивно од сите ветувања, ќе биде дека нема да го читаме Кире, ако си стои на зборот.

Јас се уште тврдам дека работата ќе ја биде, само треба време. Истото и вие го знаете.
Автоматски споено мислење:

А јас што ти реков? Дека ќе се врати назад во Тирана или не? Утре оди во Охрид со тимот на Тирана.
А бе не ми глуми сега тука, да не ти го барам постот, прво викаш доаѓа во Вардар после викаш ако не дојде во Вардар, се враќа во Тирана. Пишувате тука глупости, не знам од која причина, а групата наша го управува клубот, и сега некои од тука што знаат како стојат работите ви кажуваат како е и што е, ама не ти и Кире( кој седнал со некој бот од партија што до 11 саат испил 3 литра ракија и што има теорија дека земјата е рамна му кажал ќе го средат ДПМНЕ Вардар и овој му верува и уште не убедува тука во петок ќе се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom