- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
фууууууууууууууууууууууууууу у горче ке играме до крај на сезона. Нормални ли се овие ??
До крајот на оваа полусезона, не до крајот на сезоната.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фууууууууууууууууууууууууууу у горче ке играме до крај на сезона. Нормални ли се овие ??
Не само што е сред сезона,туку и кога почнува есен и дождови и студ.Па дали се тие нормални бе,на тревата и треба неколку недели СОНЦЕ за да слегне ко што треба.Не за џабе идиотите од цел свет поставуваат нови дренажи и тревници во МАЈ и ЈУНИ кога завршува сезоната !!!Македонска работа! Сред сезона ли се средува теренот?! Башка што можеле да одберат подобар алтернативен стадион. На пример: Борис Трајковски во Маџари.
Kучињата лаат, кааванот си врви така викаа старите ... Ви останува само да зборите, управата како одлучила така ќе биде !!! И јас несакам Вардар да ми игра во Ѓорче како домаќин ама кај што има сила нема правдинаНе само што е сред сезона,туку и кога почнува есен и дождови и студ.Па дали се тие нормални бе,на тревата и треба неколку недели СОНЦЕ за да слегне ко што треба.Не за џабе идиотите од цел свет поставуваат нови дренажи и тревници во МАЈ и ЈУНИ кога завршува сезоната !!!
Кретени какви што мајка сеуште не родила........Кога ќе им угине и ќе биде полоша од што е сега ќе се чадат кај ги фрлиле парите......................
Македонска работа! Сред сезона ли се средува теренот?! Башка што можеле да одберат подобар алтернативен стадион. На пример: Борис Трајковски во Маџари.
Не е на Вардар стадионот, па управата да одлучува. Одлучува претпријатието што стопанисува со стадионот, ама сепак не е коректно во сред сезона да изведуваат зафати на теренот. Башка што истите не се вршат зафати во овој дел од годината, ама така е кога да им го собереш паметот на сите заедно што се во јавното претпријатие, нема еден асален да искочи.Kучињата лаат, кааванот си врви така викаа старите ... Ви останува само да зборите, управата како одлучила така ќе биде !!! И јас несакам Вардар да ми игра во Ѓорче како домаќин ама кај што има сила нема правдина.
Па на хартија не е на Вардар стадионот ама моменталната ситуација вика дека фактички е негов (ако ме разбираш што сакам да кажамНе е на Вардар стадионот, па управата да одлучува. Одлучува претпријатието што стопанисува со стадионот, ама сепак не е коректно во сред сезона да изведуваат зафати на теренот. Башка што истите не се вршат зафати во овој дел од годината, ама така е кога да им го собереш паметот на сите заедно што се во јавното претпријатие, нема еден асален да искочи.
Берувај нас не ни одговараат ама баш ич вакви помали терени. Многу сум нервозен што сега решиле да го реновираат ГрадскиПа на хартија не е на Вардар стадионот ама моменталната ситуација вика дека фактички е негов (ако ме разбираш што сакам да кажам). Јас се чудам баш кога ситуацијата на табелата е во ваша полза се одлучуваат за вакви потези !!! А башка па во Ѓорче ??? Овие од Драчево, Кисела Вода, Ченто и остали многу ќе им се фати
.
na ovoj stadion vo celina se pod 10 000 publika izgleda prazno,na zapad se pod 1000-1500 isto taka.Уште една супер фотографија од Вардар-Шкендија, КОМИТИ
![]()
Во врска со изгледот на трибината, дали сме раштркани и како сме наместени, каква врска има со тоа тој што синма ?
Тоа зависи едиствено од сите нас. Самите треба да размислуваме кога ќе влеземе на трибина каде да се сместиме за да не изгледа лошо. Нормално, и од водството на групата треба да има мерки околу тоа.
Но не е толку страшно, трибината е нова, не сме навикнати, нормално е ова да се случува, до сега на неа не сме биле повеќе од 5-6 пати, така да верувам со текот на времето ќе се средат работите.
Оваа трибина е голема и затоа така ви изгледа. Да бевме на стариот запад, на утакмиците со Работнички и со Шкендија ќе беше преполна цела трибинаи така ќе ви изгледаше како да сме кој знае колку многу.