Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Samo edno ne mi se svigja ovaa sezona kaj vardar a toa se dresovite
se znae sekogas koja boja bil vardar crvrno crna a sea nekako dresovite ne mi se svigjaat ali toa e toa
Ovaa sezona konkurent moze samo milano i makedonija zosto gp zemaa nekolku dobri igraci od stranstvo i ne se losi

И јас мислам дека Милано и Македонија ЃП може колку толку да парираат, па сега не е толку сигурна титулата, ама може да се каже дека сме најголеми фаворити.

тука е и работнички и пелистер

Samo edno ne mi se svigja ovaa sezona kaj vardar a toa se dresovite
se znae sekogas koja boja bil vardar crvrno crna a sea nekako dresovite ne mi se svigjaat ali toa e toa

...па и сега се црвено-црни...

vardar.jpg

тука е и работнички и пелистер

...да, да и они се во прва лига, само што муабетот беше дали има Вардар конкуренција за шампионска титула, а такви клубови моментално во нашата лига нема...

очекувам на градски на 24 август добар фудбал од страна на вардар против пелистер ке бидам таму(освен ако не се случи нешто лошо) и баш би сакал да ги видам победа пелистер и работнички стабилни со јаки спонзори за да се има конкуренција во играта....нормално и да се јачаат и надмудруваат за да излезат во европа.само ми е криво што некои јаки фирми не влегуваат во тимовите па да ги финансираат макар 15-20% од нивната добивка....тогаш се би било поубаво ке има публика навивање а и плус ке го терам татко ми да оди со пријатели и да знаете ке го натерам.....ВАРДАР:olee:

Дечки ај немојте на нероден Петко да му правите капа, Победа ја разбивме со 3:0 ама ова е само почеток , до крај имаме уште 30 утакмици за играње. Точно е тоа дека сме главни фаворити за двојната круна ама тоа ќе треба да го потврдиме веќе на наредните три натпревари (со Пелистер и Ренова на градски и со Милано во Куманово). Ако успееме на нив да освоиме максимални 9 бода е тогаш веќе ќе може отворено да се зборува дека ова дефинитивно ќе биде Вардарова сезона (нешто што сите го посакуваме).Квалитетот искуството и реномето се на наша страна, меѓутоа на секое гостување ќе ни биде да не речам ѓаволски тешко пошто сите ќе сакаат да одиграат најдобро токму против Вардар а и стадионите ќе бидат полни со луѓе кои патат од комплекс наречен Вардар.би додал и дека тунелот на градски е единствен безбеден тунел на стадионите ширум Македонија, на секое гостување ќе бидеме на нож што би се рекло.СЕПАК ВАРДАР Е ЕДЕН И ВЕЧЕН, ГОЛЕМ А СЕПАК МАЛ ЗА ВО СРЦЕ ДА СЕ НОСИ, И НИКОГАШ НЕМА ДА БИДЕ ОСТАВЕН САМ ОД СВОЈАТА АРМИЈА НАВИВАЧИ. со мојот најдобар пријател со којшто редовно одиме на натпревари секогаш се поздравуваме со следново : ТИТУЛА ИЛИ СМРТ!

vardar.jpg

Znam deka se crveno crni ali predhotnite dresovi bea bole toa sakam da ti kazam...
Ali nema vrska bitno e da se osvoi titulata

vardar.jpg

Znam deka se crveno crni ali predhodnite bea bole ali ne e bitno toa bitno e da se zeme titula

ако мислиш на овие:

mkd_vardar_1_0607.gif

mkd_vardar_2_0607.gif

искрено кажано беа едни од најгрдите што Вардар ги носел во поновата историја, до душа ме врзуваат убави спомени пошто токмуво овие дресови ја одигравме евро одисејата од 2003 (Бери Таун,ЦСКА,Спарта,Рома).

а ако мислиш на овие:

{45B2BE95-5B0E-4E41-A615-36E6E7183414}_vardar-2.jpg

овие беа добри ама беа стари уште од 99та ги носеа

а ако мислиш на овие:

0322E954B7970E4380B89FDE9F065669.jpg

овие искрено кажано беа добри! :icon_lol:

Викендов можна пријателска со Звезда во Белград, а ако не со Напредак Крушевац или Динамо Врање.

епа да мора една пријателска заради формата
па после да ги утепаме пелистер

позз

Викендов можна пријателска со Звезда во Белград, а ако не со Напредак Крушевац или Динамо Врање.

Ќе биде добро ако е со звезда, со душа чекам да им покажеме на скопските делии дека овој град признава само еден бренд - ВАРДАР И КОМИТИ

Од среда 13.08.2008 ќе се вадат членски. Овие членски ќе важат за цела сезона 2008//2009 и со нив ќе се влегува бесплатно на запад. Вадњето на членските ќе биде секој ден од 18:30 во канцеларијата на Комити - ГТЦ. Краен рок е септември, после тоа за сите без членски ќе се наплаќа карта за на стадион. За вадење на членската потребно е една слика и 300 денари. Секој што ќе извади членска до натпреварот Вардар-Пелистер (24.08.2008) бесплатно ќе добие маица.

Извор: www.komiti.org

Ќе може ли информација дали може да се земат членски за на Јужна пошо за мината сезона имав за таму, односно кај Стара гарда

Немам таква информација. Мислам дека ќе има од клубот т.е управата такво нешто. Дека ова за запад е од Комити нема врска со управата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom