Љубовта на Гроздановски кон Вардар е толку голема што веднаш потпиша за Работнички.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме излажале затоа и јас сум ве излажал,мене Гроздановски ми беше сигурен извор затоа и тука пишав,него му кажале 100 посто дека ке се проширува и он тоа ми го кажа мене! Не се правдам али ФФМ ни го турија курот верувајте,ке правам муабет пак со Гроздановски да видам зошто вака искочила работата и ке пишам пак!
Е, Влатче, Влатче баш се покажа „Вардарец“!? Толку од неговата голема „љубов“ према Вардар што ја исктакнуваше постојано. Баш е со Вардар до крај. Му го сврте грбот еден ден откако стана јасно дека не се прошири лигата за еден трансфер во Работнички.Од денес натаму е избришан за мене .Љубовта на Гроздановски кон Вардар е толку голема што веднаш потпиша за Работнички....![]()
И мојата листа полека се шири: Кировски, Тричковски, Гроздановски, Глигоров засега....Е, Влатче, Влатче баш се покажа „Вардарец“!? Толку од неговата голема „љубов“ према Вардар што ја исктакнуваше постојано. Баш е со Вардар до крај. Му го сврте грбот еден ден откако стана јасно дека не се прошири лигата за еден трансфер во Работнички.Од денес натаму е избришан за мене .
Кој ги ебе бе“Комитите“ се обидоа да го прекршат вчерашниот мирен протест
Група на млади навивачи, попознати како “Комити“, на вчерашниот протест се обидоа да го прекршат договорот кој најверојатно го имале со организаторите на протестот. На социјалните мрежи организаторите
ја повикаа јавноста на мирен протест без инциденти, но гневните и еуфорични “Комити“, не издржаа, па на неколку метри пред МВР, фрлаа петарди и лименки од пиво.
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=87529&kategorija=1
Пак ли ке си кутиме, нема ли некаков демант да упатиме, само го валкат нашето име, според некој од педерскиве новинари криви сме за се во градов и државава.
.!.
“Комитите“ се обидоа да го прекршат вчерашниот мирен протест
Група на млади навивачи, попознати како “Комити“, на вчерашниот протест се обидоа да го прекршат договорот кој најверојатно го имале со организаторите на протестот. На социјалните мрежи организаторите
ја повикаа јавноста на мирен протест без инциденти, но гневните и еуфорични “Комити“, не издржаа, па на неколку метри пред МВР, фрлаа петарди и лименки од пиво.
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=87529&kategorija=1
Пак ли ке си кутиме, нема ли некаков демант да упатиме, само го валкат нашето име, според некој од педерскиве новинари криви сме за се во градов и државава.
.!.
Абе кој го ебе! Да му беше Вардар во СРЦЕТО (како што на големо тврдеше), немаше да потпише за Работнички. Ќе отидеше пак у Иран да игра ако треба. Вака ги изневери и повреди сите навивачи на Вардар. Крај на муабетот! Истото важи и за Тетовка, Бајо и секој друг што ќе го прекрши тоа што претходно го обеќал. Преку кур веќе од сите! Кој стигне не ебе. Вардар од клуб со најмногу излезени имиња, стигна до ситуација да не го почитува никој. Не може веќе вака. Како тие се однесуваат према Вардар, таков однос ќе добијат и од заштитниците на неговото име, т.е неговите навивачи!Еве ја пораката на Гроздановски на фејсбук пред 30 минути!!!! - Да беше некој друг никогаш немаше ни да ви одговори,фала ви на сите ''убави зборови'',можете се најлошо да пишувате ама само јас ја знам вистината...Зашто не дојдов во ВАРДАР?Прашајте го Брацо...4 недели сум во Скопје и секој ден чекам одго...вор од клубот да потпишам со ВАРДАР клубот што ми е во срцето,но нема ништо,100 пати сам се јавив и пак ништо.И секој ден така,и само лажење,ветување...Извинете што некого навредив ама јас сум најмногу навреден од сите вас.Фала ви за секоја ваша подршка,секогаш ќе ве ценам...а ВАРДАР?Секогаш ќе го сакам како што го сакате и сите вие,срцето ме боли што е вака,за мене секогаш ќе биде ВАРДАР ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН
Еве ја пораката на Гроздановски на фејсбук пред 30 минути!!!! - Да беше некој друг никогаш немаше ни да ви одговори,фала ви на сите ''убави зборови'',можете се најлошо да пишувате ама само јас ја знам вистината...Зашто не дојдов во ВАРДАР?Прашајте го Брацо...4 недели сум во Скопје и секој ден чекам одго...вор од клубот да потпишам со ВАРДАР клубот што ми е во срцето,но нема ништо,100 пати сам се јавив и пак ништо.И секој ден така,и само лажење,ветување...Извинете што некого навредив ама јас сум најмногу навреден од сите вас.Фала ви за секоја ваша подршка,секогаш ќе ве ценам...а ВАРДАР?Секогаш ќе го сакам како што го сакате и сите вие,срцето ме боли што е вака,за мене секогаш ќе биде ВАРДАР ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН!!!! Ова е предавство од негова страна,колку сака нека објаснува али да заминеш во градски ривал е стварно понижувачки спрема ВАРДАР!
Епа неможе ради куртони, кој купиле мајци ради правење име во маало да се оцрнува името на целата група.И предлог мој до раководството на групата е да се лупне со тужба до новинаров кој јаде гомна, и пласира невистини.
Не дека немаме, туку не сакаме изгледа да го решиме проблемот, сто пати е правен муабетот подобро 10спремни луге, неголи 100 семкари, али тоа е, ке тонеме се додека не преземеме нешто со семкарите и ваквите новинари како тој на нетпресс.На жалост може, ние самите немаме контрола над тие куртони
НЕМА!? Па кој кур го тераше да се улижува со такви изјави према Вардар и Комити!? Јас да не му ги ставав зборовите во уста!? Само кршење на нозете на вакви педерчиња е лекот!Неможеш да наречеш ривал клуб кој нема навивачи.
Единствен градски ривал на Вардар е Слога.
Гроздановски рече уште пред повеќе од месец дека ќе потпише за Вардар, доколку остане во Прва лига. Не го оправдувам трансферот во Работнички, меѓутоа нема некој голем простор за замерки.