Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па, какви се вестите овој пат од најновата подгрупа Комити - Sportlife? Јасно ми е мене дека се наместени утакмиците, ама Вардар го сакам затоа што го сакам, а не затоа што можам да заработам на него. Денес ни на парастос в село кај деда не отидов за да можам да дојдам на стадион, а на фејсбук некои ми предлагаат куќата да сум ја уплател на кец. СРАМОТА!!!

u pravo si deka e sramota ali i da sakas nemas kade

Ете ни победа ко за крај. Вардар-Напредок 1-0 со голот на Фабио...
И Нeловски и Емир Шабани дочекаа да заиграат за вардар :nesvest:

A da me vidi babo..........:pos2:
Ај дочекавме победа за крај и тоа кој го даде голот не ми се верува.И такво нешто доживеав да го видам тој труп да даде и тоа убав гол за Вардар.......

Фабио звериште :)..хахах колкаво дрво е човекот ццц
тој 22ка кој беше шо истегна нога демек таман гол да дае неможеше да ја стигне па демек ја истегна хахах
А да ме види бабо,и таа за прва лига,втора лига ,трета лига шо беше сменетата ја одбележаа утакмицата
И да нејкеа педерите на крај дресовите да ги дадат :nenene:
PEDERI !!

Фабио звериште :)..хахах колкаво дрво е човекот ццц
тој 22ка кој беше шо истегна нога демек таман гол да дае неможеше да ја стигне па демек ја истегна хахах
А да ме види бабо,и таа за прва лига,втора лига ,трета лига шо беше сменетата ја одбележаа утакмицата
И да нејкеа педерите на крај дресовите да ги дадат :nenene:
PEDERI !!

ne smeeja

да да цело време се оправдуваа дека не смеат,ама можеше некој барем да даде дрес :toe:

Имаат само по еден пар домашен и еден гостински дрес од великодушниот „спонзор“ Камчев затоа не можат да ги делат, а мора да носат од Li Ning. Пошто нели педерчет си потпиша договор до 2012 сам со себе кога беше неговиот пиун Шехтански во Вардар. Рацете да им се исушат, криминалци гнасни!

Денес сите клубови се согласиле и потпишале дека се ЗА проширување на лигата освен Силекс. Сега челниците на ФФМ треба да одлучат, кој наводно биле во Лондон.

Момци, цел ден чекам новости но ништо. Некој од вас да не дознал нешто што бидна со проширувањето на лигата? и да уште еднаш НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!

Нема никакви новости ниту пак најави дека во теков на денов некој ќе излезе со изјава...
Ако имапроширување тоа треба да се каже пред да се одиграат баражите...

Момци, цел ден чекам новости но ништо. Некој од вас да не дознал нешто што бидна со проширувањето на лигата? и да уште еднаш НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА !!
Хари и компанија у Лондон демек биле, као на финалето ЛШ и на тоа изборот за претседател на ФИФА така да у петок ваљда ко ќе се врателе они ќе се одлучело бла бла... Само рокови некои, не ми изгледа дека ќе има проширување.

Аха, епа мора ондак дефинитивно да се одлучи во петок најкасно. Во сабота се играат баражите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom