Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
dali konecno dojdoa vreminjata za nasiot najtrofeen klub? ne go sakam mnogu trifun ama sabajle koga procitav, mi se ispolni srcevo

Коки бе, од на Работники тој што им е....да не го следи и он Трифун.

Уште кога пееше во неговата група го мрзам. :)

Конечно идат поубави денови за нашиот сакан ВАРДАР !

misli na KOMANDANT KOKI ,vodjata na cpG sto se vo miruvanje......

Не е уште во апс? Што стана со човекот?

Nope... си пие кафенце кај мене у маало, 5 дена после апсењето. Се` тоа беше само медиумска фарса. Зошто рејтингот беше до небо и зошо ќе ги глеаме пак 4 години истите глумци? :)

Nope... си пие кафенце кај мене у маало, 5 дена после апсењето. Се` тоа беше само медиумска фарса. Зошто рејтингот беше до небо и зошо ќе ги глеаме пак 4 години истите глумци? :)

eve uste3 eden sdsmovec :):):) se salam, i ja mislam deka e mediumska fama samo (ova bese off topik). nego daj nekoj poblizok do upravata da kaze za novata garnitura na vardar kako i sto ke bide so igracite od rabotnicki, dali ke ima preminuvanje vo vardar?

Колку што сум упатен во целава ситуација досегашната управа на работнички ќе застане на чело на Вардар.Значи трифун прецедател,коки потпрецедател,дејан чекаров тех директор...

За играчите уште ништо не се знае.Најверојатно ќе бидат во работнички некој период (за кфалификацииве) па после ќе се преселат во Вардар.Све ова е изводливо затоа што играчите имаат потпишано договори со фирма (кометал) а не со клубот.

За играчите уште ништо не се знае.Најверојатно ќе бидат во работнички некој период (за кфалификацииве) па после ќе се преселат во Вардар.Све ова е изводливо затоа што играчите имаат потпишано договори со фирма (кометал) а не со клубот.

Не може да имаат договор со фирма а не со клубот. Што они потпишуваат за земање плата е едно, ама не може да играат за клуб ако немаат потпишано договор. Играчите имаат потпишано со Работнички, и тој договор ќе мора да биде раскинат за да дојдат во Вардар. Правно, тоа мора да се случи, реално, Трифун си ја знае работата кој кај ќе игра...

Не може да имаат договор со фирма а не со клубот. Што они потпишуваат за земање плата е едно, ама не може да играат за клуб ако немаат потпишано договор. Играчите имаат потпишано со Работнички, и тој договор ќе мора да биде раскинат за да дојдат во Вардар. Правно, тоа мора да се случи, реално, Трифун си ја знае работата кој кај ќе игра...

Ок не се разбирам многу околу овие правни односи.

Мене ме интересира нешто друго.Дали поединци од комити кој се во мн добри односи со трифун ќе влијаат на тоа кој играчи од работнички ќе се преселат во Вардар?Има таму доста поранешни играчи на Вардар....
Се на се ќе видиме што ќе се случува со Вардар.

А ќе се повлече ли Трифун од Работнички? Или на некој начин ќе биде и таму присутен како финансиер?

А ќе се повлече ли Трифун од Работнички? Или на некој начин ќе биде и таму присутен како финансиер?

Ќе се повлече.Клубот ќе им биде предаден на ветераните на ф.к работнички.Нов прецедател ќе биде Драган Поповски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom