Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Од денес нова подгрупа :) West Side на ист ден се оформени и ККВ... Среќен роденден :)

Јас сум во таа подгрупа.Денес се оформивме имаме маици транспарентот ни е во подготовка.Денес слават роденден и ККВ.Најголем дел од дечките се од Влае и Хром.По некој член од Геге,Волково,Карпош 4 и Нерези.

Го гледав клипот и што да видим едно најако навивање у последно време сте напраеле,само пофални зборови и ништо друго не ми преостанува,браво и за пораките напишани посебно за таја што седеше 5 мин...продолжете така браќа наши поздрав..

одли4ен натпревар 4еститки за игра4ите на вардар про за прикажаното,што се однесува за атмосферата немам зборови, наро4ито за паролите(4иста 10ка) поздрав војводи+комити =БРАЌА ПО КРВ!

одли4ен натпревар 4еститки за игра4ите на вардар про за прикажаното,што се однесува за атмосферата немам зборови, наро4ито за паролите(4иста 10ка) поздрав војводи+комити =БРАЌА ПО КРВ!

Поздрав и до вас :)
Се гледаме на 12-ти, па да направиме едно големо шоу на Градски :vozbud:

1726141575.jpg

West Side Skopje! Јаки сме :icon_mrgr

ФК Вардар престојниот викенд ќе учествува на турнирот Вуко Каров, заедно со домаќинот Тиквеш, Пелистер и српски Срем.

Ми се допаѓа што игравме доста пријателски зимава за разлика од претходно кога до 1 март состав скрпувавме...:)
WSS ај со среќа па за година две по 500 души да идете :)

Во полуфиналето од турнирот „Вуко Каров“, играме против редовните пациенти ФК Пелистер во сабота од 14.00.

Ај пошто другите гледам слабо пишуваат, ја да пишам нешто ново. Денес од 13.30, пријателска со Еуромилк Горно Лисиче на стадионот во с. Лисиче. Исто така денешниов ден треба да има состанок меѓу Брацо и Боби Божиновски да се договорат за соработка, по што тој би требало да се приклучи на екипата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom