Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете дечки едно прашање ?
За Настевски знам дека сигурно го продолжил договорот но дали и Фако?
Затоа што глеам прееска на неговиот ФБ профил моментален град Лил ,Франција..а плус и Настевски му честитал роденден
и му пишал па и еден трансфер јак да пука..мене ми мириса на губење на Фако:toe:

Затоа што глеам прееска на неговиот ФБ профил моментален град Лил ,Франција..а плус и Настевски му честитал роденден
и му пишал па и еден трансфер јак да пука..мене ми мириса на губење на Фако:toe:
Замена за Хазард ќе биде Фако :) кој во јуни ќе иде или во Реал или Манчестер...

Во Ленс е на проба, а не во Лил. Сепак тешко дека ќе потпише ако се знае дека е играч што доаѓа надвор од ЕУ, а бројот на тие играчи во една екипа е ограничен на тројца.

Другар, и Хрватската лига е тешка катастрофа. Особено падна многу откако ја проширија од 12 на 16 екипи. Сега постојано има 2-3 екипи што се топовско место за останатите. Ако ги исклучиш Динамо и Хајдук, другото се е на рамниште со нашиве екипи.

Сакав да кажам ситуацијава е или едното-или другото... :)

Во Ленс е на проба, а не во Лил. Сепак тешко дека ќе потпише ако се знае дека е играч што доаѓа надвор од ЕУ, а бројот на тие играчи во една екипа е ограничен на тројца.

Во Франција македонските играчи се водат како домашни, т.е. не зафаќаат место за странци :)

zabranata e donesena od strana na rakovodstvoto na komiti

Ех да беше поупатен ќе знаеше дека не е така. Причината на полицијата е дека Шкендија имала забрана за гостинска публика. Од кај па сега ова излезе??? Бтв има најави дека е можно мечот воопшто да не се игра во Тетово, туку 100 км подалеку, што ми е многу чуднмо пошто колку што знам ви ги укинаа казните :raz:
П.с. ви отиде шал во Скопје во саботата :wink:

--- надополнето ---

БТВ препорачливо е сепак утре да не се оди на Кале. Голема е веројатноста дека нема да не пуштат на ракомет, иако и онака како група негиравме дека ќе присуствуваме. Нити Шпони нема да има, а џандарите имаат наредба да тепаат по нас, значи заебете си планови од претходно, УТРЕ ДА НЕ ОДИ НИКОЈ НА КАЛЕ!!!!
Исто и другите групи што планираат да дојдат, џабе ќе се обидуваат пошто нивните обиди ќе завршат на патарина.

Божиновски и Станковски чекаат доаѓање во Вардар
28A8D71D54D286488C5DEC4324087818.JPG

"Еден од нив двајцата сигурно би ни бил повеќе од потребен во составот за пролетната сезона", вели шефот на стручниот штаб, Зоран Стратев
Најтрофејниот македонски клуб со најава за ново искусно име во своите редови на кое ќе се смета за пролетната сезона денеска се враќа од двонеделните подготовки во хрватскиот туристички центар Макарска.
Искусниот офанзивец, досегашен член на турски Дијарбакир, Горан Станковски е пред договор со "црвено-црните", меѓутоа неговиот ангажман наредниве денови ќе зависи и од ставот на стручниот штаб на клубот. "Вардарците", како што објавивме и претходно, сега далеку посигурно најавуваат ангажман и за фудбалерот од средниот ред Боби Божиновски, кој најверојатно ќе продолжи со кариерата на домашната фудбалска сцена.

Машала машала, и Гама ќе го лапнеме :)
М;оже ќе ни донесе титула следна година, како што им носеше на Шљога во минатото :icon_mrgr
За Боби..................... Незнам, би посакал ваков играч кај нас, ама како не шитна низ годиниве, реално е да не го посакуваме во екипата. Сепак ако дојде ќе биде огромно засилување. Лани сам играше во Работнички, уан мен шоу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom