Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го прашувам татко ми која е легендава и вика дека прв пат слуша за некое вакво име во фудбалот :)
Океј, со оглед на тоа што досега бил тренер на нискоразредни клубови, не сум баш задоволен од неговото ангажирање. Али ајде да се надеваме на подобри резултати.
На крај краево ете сме ги добиле и Фернандо кој бил солиден во одбраната, Бојовиќ, Вандаир и Мојсов кои сигурно ќе направат да се чуствуваме посигурно. Другиве се играчи кои се доста непредвидливи. Знаат да изиграат добро особено на домашни мечеви, и после да се изгубат на следните мечеви...
Ајде ако се задржи некој од младиве имаме шанси за да се спасиме.
Уште да се донесе квалитетен голман :(

marce ok ni tatko mi ne go znea sto e 61 god covekot ali ne e bitno toa kako trener e bitno kakov e, ako bil drvo ko igrac neznaci i ko trener da e takov

Абе што е битно дали бил познат како играч! Како тренер има прилично солидни достигнувања во кариерата за наши услови (работа во Звезда, руски прволигаш, неколку арапски клубови), нешто за кое може да сањаат 99% од нашиве тренери. Само чекајте, уште никој не е потврден колку што знам, али искрено боље овој Буњак него Стратев. Стратев нема што ново понуди!

Има право Гоксо, Стратев нема сеуште титула во нашево првенство, вечно е втор човекот, нема ништо ново на тактички план да понуди, така да... Еве Чеде Jаневски добил отказ од Кипар, он е одлично решение, како и Илчо Горѓиевски кој е без ангажман, ама бrково не сака такви тренери, он преферира матни типци.
А дали бил играч воопшто не е битно, да го земеме на пример Мурињо, никогаш не бил играч, а за тренер да не правиме муабет. Малку глупа ми е споредбава, ама ја дадов онака, колку за компарација. :D

Абе не зборам јас за играчка кариера на Буњак туку за тренерската :)
Кои се тие јаки клубови шѕто бил тренер??? :)
Бил некаков асистент во Ѕвезда и ништо повеќе...
Другиве клубови се на ранг на Ринија ебате...
Али ајде се покаало дека и ваквите тренери знаат да нижат поголеми успеси од домашниве (пример Беквалац, мада он имаше феноменален состав со Работнички, па и јас да бев тренер ќе земев титула).
Како што викате прво да почекаме да се избере тренер па после ќе збориме.
Што е до мене, знам дека не би сакал тренер да биде Стратев. Од слободниве највеќе сакам да ни биде тренер Илчо, но нема никакви шпекулации околу тоа...

--- надополнето ---

http://vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=1&EditionID=2215&ArticleID=154646
По се изгледа Стратев ќе ни биде тренер, а Чита негов заменик...

Vardar denes gi zapocna podgotovkite.I oficijalno Stratev e nov trener,a Vandair,Fernando,Fabio,Karlos,Marsio,Bojovic i Mojsov se zasiluvanjata.

Epa ajde so sreka neka ni e!!!

Иначе овој Мојсов е тој што играше во Војводина? Ако е тој сме земале одчично засилување,мислам дека имаше играно претходно и во Ѓорче!

Батко Ѓорѓија е овој а не Даниел :pos:
Играше Мојсов кај нас неколку сезони, солидно засилување, а ќе го паметам по тоа што кога игравме со Шкендија дома и тепавме 4-1 пред 4 години, Мојсов ги мина сите по левата страна и кога дојде на десетина метри до голот место да ја откине мрежата на противникот, тој ја испрати топката на помошното игралиште на Вардар префрлувајќи ја цела источна трибина :pos::pos:
Сега конкуренција ќе има Настевски...
Не ми се допаѓа тоа што изјавил дека ќе си оди ако дошле овие од Работнички, така да по се изгледа го губиме Иван.

--- надополнето ---

Vardar denes gi zapocna podgotovkite.I oficijalno Stratev e nov trener,a Vandair,Fernando,Fabio,Karlos,Marsio,Bojovic i Mojsov se zasiluvanjata.

Нека е со помин :)

Нели рекоа Борис Буњак?Од кај сеа Стратев искочи,матат нешто овие!

Утре ке се почнело со тренинзи и тоа на игралиштето на Алумина

Мене не ми е јасно тука,првин Буњак,па сеа Стратев испадна за тренер,али ајде како и да е,него што бидна со Вашингтон се шпекулираше дека ке дојде во Вардар ...

Цел се игубив незнам ништо што се случува. :) Прво бразилецот, па Бубњак на крај Стратев излезе. Ахх да беше Даниел а не Горѓи. :)

Мене не ми е јасно тука,првин Буњак,па сеа Стратев испадна за тренер,али ајде како и да е,него што бидна со Вашингтон се шпекулираше дека ке дојде во Вардар ...
Мачкање очи беше ова со Србинов се знаеше дека Стратев е влечка и сегде иде кај што е Брацо !!! А за Вашингтон кај и да е ќе дојде, како Оса лани што дојде ...... :pos: паушални моабети ...

Мачкање очи беше ова со Србинов се знаеше дека Стратев е влечка и сегде иде кај што е Брацо !!! А за Вашингтон кај и да е ќе дојде, како Оса лани што дојде ...... :pos: паушални моабети ...

Abe kakov vasington treba da se svati deka braco nema da dava pari za jaki igraci godinava radi kupot sto ispadnavme i toa e toa, od leto zdravje ke vidime inace Braco vise ne e toa sto bese ko 03/04 toj period, inace neso kao sto razbrav i ne e blizok so vlasta taka da se znae ako ne si so vlast ondak ke npravat se da ti ja namalat mokta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom