Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
oficijalno trener e zoran stratev a novi igraci se wandair, fernando, fabio, ze carlos, marcio, bojovic, gorgi mojsov, goce todorovski, tiago rodrigues i sinkovic

мојсов и тодоровски се сигурни а за тиаго тој е дрво невидено играше во вардар пред 4години потоа отиде во цементарница па во тетекс а сега незнам каде играше

Тиаго “играше“ у Тетекс (играше под наводници, зошто изигра само 10ина минути цела сезона и тоа у куп). Стварно ѕвер од играч :pos2:

Тиаго “играше“ у Тетекс (играше под наводници, зошто изигра само 10ина минути цела сезона и тоа у куп). Стварно ѕвер од играч :pos2:

овој во вардар носеше вода на тренинзи и изигра еден натпревар во лига односно последните 2минути

Иван Настевски е на проба во Еспаљол.
Искрено му пожелувам да успее,бидејќи овде кај нас напредок тешко дека ќе има....
Место ќе му зимаат некои третокласни црнци....

oficijalno trener e zoran stratev a novi igraci se wandair, fernando, fabio, ze carlos, marcio, bojovic, gorgi mojsov, goce todorovski, tiago rodrigues i sinkovic
Брацо, те молам земи ме и мене во Вардар. И јас имам потекло од Бразил.
А што мислиш дека во Вардар ќе се утепа од играње!? Како прво, Вардар експресно ги попуни местата за странци и на Тиаго му преостанува само да трча кругови околу помошно. Само мислев дека овој одамна си фатил лет за Бразил, али очигледно му се уарнил животот во Македонија, кога веќе нема можност да игра.

Тиаго не е ни странец, затоа што сигурно има 3 години настапувано во Македонско првенство. Освен Вандаир за останативе не сум сигурен, евентуално Зе Карлос и Бојовиќ.

Иван Настевски е на проба во Еспаљол.
Искрено му пожелувам да успее,бидејќи овде кај нас напредок тешко дека ќе има....
Место ќе му зимаат некои третокласни црнци....
Стварно не знам од каде овие информации гледам и на фб се шири..Тотално нема везе, тука е во Скопје баш сабајлево му викам да газиш сезонава у Вардар, ми кажа дека ке останел во Вардар, али ако најде клуб има дозвола од Брацо да оди и му викам а клуб најде рече не.Така да нека не се шират информации дека е на проба во Еспањол :)

Нема врска за Настевски ,прееска зборев со него и вика дека сеуште е во Вардар не отишол за Шпанија т.е за Еспањол,али вика ако ми се пружи некоја прилика во иднина би идел :toe:

Абе што ќе ни се и Синковиќ и Тијаго, дај нека ми ги пратат овде на позајмица во Славија Пржино, мада и тука не би сакал такви ликови да им фаќаат место на некои помлади деца :tapp:
Кога се почнува со подоготовки знае ли некој???

Абе што ќе ни се и Синковиќ и Тијаго, дај нека ми ги пратат овде на позајмица во Славија Пржино, мада и тука не би сакал такви ликови да им фаќаат место на некои помлади деца :tapp:
Кога се почнува со подоготовки знае ли некој???
Се почна вчера со тренинзи на игралиштето на Локомотива,се најавуваат и подготовки како и некои контролни мечеви во Хрватска или Турција!

Се почна вчера со тренинзи на игралиштето на Локомотива,се најавуваат и подготовки како и некои контролни мечеви во Хрватска или Турција!

Lugj svatete edno deka sme tim za borba za opsanok a doginba ke bnide druga pesna(se nadevam) ovoj sostav e dovolen za opstANOK

Тиаго не е ни странец, затоа што сигурно има 3 години настапувано во Македонско првенство. Освен Вандаир за останативе не сум сигурен, евентуално Зе Карлос и Бојовиќ.
Ова според некои твои правила изгледа!? Досега пасоши од странците добиле Вандаир и Брага поради можноста да заиграат за репрезентацијата. И никој друг. Сигурно нема туку такада му се дава пасош на некој си Тиаго, кој изиграл се на се 3 натпревари во нашава лига.
Lugj svatete edno deka sme tim za borba za opsanok a doginba ke bnide druga pesna(se nadevam) ovoj sostav e dovolen za opstANOK
Не е муабетот за тимот за опстанок. Ма да и со ова не би се сложил баш. Ние треба да имаме состав што треба да освојува бодови како тим што се бори за титула, а овој моменталниов не знам баш колку може да го гарантира тоа. Разликата бодовна не е баш мала. Проблемот е во плејадата странци, пред се Бразилци. Во нашава лига можеш да имаш максимум 8 странци, од кои само 5 може да играат одеднаш во тимот, а Вардар веќе натрпа десетина странски играчи. Зашто се влечат толку странци, кога само пола од нив може да играат, и само им фаќаат место на некои талентирани момци. Реално само неколку од странците може да придонесат, а повеќето се за отпад. За жал, кај нас децата доверба добиваат само кога ќе дојде нож до коска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom