Eксклузивно интервју со легендата - Кирил Дојчиновски
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/ekskluzivno-intevju-so-legednata--kiril-dojchinovski
![]()
Умрени се тие времиња и таквите карактери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/ekskluzivno-intevju-so-legednata--kiril-dojchinovski
![]()
Па сега не би рекол баш дека не доведе до најголемите успеси. Да, во поновата историја може, ама купот и првенството од бивша Југославија се сепак најголеми успеси на клубот.
Инаку, од Работнички се повлечени сите играчи на Брацо, освен Фернандо, Фабио и Богатинов (за него поголеми се шансите да замине негде во странство), и тренерот Стратев. Брацо остварил разговори и со Настевски и Ѓурѓевиќ, па ако не одат во странство, остануваат во Вардар.
od utre slobodni igraci se site igraci na braco od rabotnicki
![]()
Секуловски, Вандаир, Синковиќ, Марсио, кои се другите???
Ај кој ги знае нека ги допише, а не само сите доаѓаат, кои се тие сите![]()
bogatinov, fernando, marsio, roberto carlos da silva, ze carlos, vandair, mojsov, fabio silva, stefan vujcic(sinot na braco) i boban dzangarovski ovie se od rabotnicki
dodeka slobodni igraci se bojovic, peev i vrapce
Богатинов, Фабио, Фернандо и син му на Брацо остануваат во Работнички!!!
Јаките играчи што сме ги добиле. Тој Роберто Карлос е дрво невидено, Фиљо еднаш ќе изигра убаво, па десет утакмици нигде го нема. Мојсов солиден али не би му дал предност пред нашиве млади и перспективни крила, Бојовиќ ќе ни дојде добро само ради тоа што сме тенки во одбрана, а Врапче и Пеев несакам ни да ги коментирам. Добро зашто собира вакви гомненици во тимот![]()
Богатинов, Фабио, Фернандо и син му на Брацо остануваат во Работнички!!!
Јаките играчи што сме ги добиле. Тој Роберто Карлос е дрво невидено, Фиљо еднаш ќе изигра убаво, па десет утакмици нигде го нема. Мојсов солиден али не би му дал предност пред нашиве млади и перспективни крила, Бојовиќ ќе ни дојде добро само ради тоа што сме тенки во одбрана, а Врапче и Пеев несакам ни да ги коментирам. Добро зашто собира вакви гомненици во тимот![]()
http://i43.tinypic.com/othuol.jpg
ajde trgna rabotata,eve i "vodjata" ima recept,za vardar da "nema zima"...nazdravje!!!:cug:
http://i43.tinypic.com/othuol.jpg
ajde trgna rabotata,eve i "vodjata" ima recept,za vardar da "nema zima"...nazdravje!!!:cug:
Moже да помогне само со своето искуство и ништо повеќе. Доказ за неговата очајна форма во моментов е само еден постигнат гол полусезонава.Таа е реалноста... Мислам дека неговото присуство и искуство може да биде од голема корист за тимот, но не би требал да се форсира само поради името. Во моментов Настевски и Ѓурѓевиќ (доколку останат) ни се подобра солуција од Вандаир, но како што кажав, мислам дека супер би бил како back-up варијанта.![]()
Грешка си за Јорде. Баш има многу луѓе што се против неговото евентуално враќање во Вардар!Ako Vandair prodolzi da igra kaj nas kako sto igrase vo Rabotnicki dosega, mozam slobodno da kazam deka e podobro da igrame so igrac pomalku otkolku da e on na teren. Go kazuvam ova svesno poso gledav nekolku natprevari na Rabotnicki polusezonava, a i mi imaat kazuvano lugje sto gi pratele site nivni utakmici. Ne znam za vas, ama jas premnogu sum razocaran od slucuvanjata vo Vardar, pogotovo od negovite "navivaci" koi im se raduvaat na site onie na koi do pred nekoe vreme im vadea paroli, peeja pesni (megju koi i JORDE NARKOMANOT!!!! a se povekje lugje srekjavam koi bi bile zadovolni dokolku se vrati!).
Знаеме ние многу убаво кој е Кирил Дојчиновски и неговиот придонес за Вардар. Не се секирај ти. Не за џабе му се вадеше парола со поддршка, кога имаше сериозни здравствени проблеми пред година дена.ja citav celata statija,vikam da sirnam malce,a negovoto stori me prinudi da go citam celiot tekst.Imase i nekoi smesni muabetia najvise so mi padna zal e toa koa se vratil u Vardar,kako toa loso go primile,i mu zamerile so otisol u Zvezda,ete kako e kaj nas,posle se bunime zasto nekoi legendi,ne ni projdat na pomos.Inaku za vas komitite vredi da se cita celiot tekst,interesni fakti procitav.A i cuvstvoto da se igra protiv Pele,ubavo go raskazuvase
Стефан Вујчиќ не се враќа назад во Македонија. Ќе остане во Германија поради приватни причини, а Фиљо си отиде уште пред 2-3 месеци од Работнички.bogatinov, fernando, marsio, roberto carlos da silva, ze carlos, vandair, mojsov, fabio silva, stefan vujcic(sinot na braco) i boban dzangarovski ovie se od rabotnicki
dodeka slobodni igraci se bojovic, peev i vrapce
Знаеме ние многу убаво кој е Кирил Дојчиновски и неговиот придонес за Вардар. Не се секирај ти. Не за џабе му се вадеше парола со поддршка, кога имаше сериозни здравствени проблеми пред година дена.
.
neka se vidi kakov vodja imaat komiti!!! deckoto ima ultras-ajvar skolo! i posle se cudite sto se dere tolku glasno!? pa od ajvarot e!!!:costumed2Замати ја фацата или тргни ја.