Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е,9 бода заостаток на полусезона не се нешто.Со 4-5 појачувања,кои и не мора да се нешто екстра играчи.Доволно е да се некои просечни играчи,да имаме поширока клупа и искуство да не губиме утакмици во последни минути.Колку само бодови ни отидоа од 80-95 минута.........И онака лигата не е нешто многу квлитетна да ни требаат екстра засилувања да избориме опстанок.

lamja25......СПАМЕР НА ГОДИНАТА

hauahaauah pobedvite ? aaaaaa

Ok , ke vidime u MART , na 19 kolo Shkendija-Vardar , ke ve vidime, jas mislam 3-0 , 4-0 :D

Ok , ke vidime sea u MART , na 19 kolo Shkendija-Vardar , ke ve vidime, jas mislam 3-0 , 4-0 :D

Од многу мислење глава боли... Јас сум сигурен дека најмалку 5 гола ќе му дадеме на тој "учката" што ви е голман...

Инаку добро е што победивме, разликата иако е голема, сепак мислам дека ќе ги стигнеме Брегалница и Скопје. За сето ова да се случи мора ОГРОМНИ промени во клубот, почнувајќи од тренерот, па завршувајќи до економот (ако има економ во Вардар)... Секоја чест на децата, но само неколку од нив се кадарни да го носат дресот на Вардар. Нов тренер МОРА да се донесе, Џони не е кадарен ни Лепенец да го води, а не пак Вардар. Во ваква лига со 200 000 евра буџет ќе играме во Европа, а со 300-400 000 титула се освојува, па замислете со колку пари се прави тим за опстанок... :)

Ok , ke vidime sea u MART , na 19 kolo Shkendija-Vardar , ke ve vidime, jas mislam 3-0 , 4-0 :D

Сеа у март ќе се видиме а ?:icon_lol:
Ај прошетај, не џвакај локуми овде.....

Камо среќа да се врати Хаџиевски, ама тешко тоа дека ќе се случи...

ne mi objasnuvaj te mene so da pisuvam i kolku da pisuvam jasno !

lamja25 дај престани со овие глупости, секој пост ти е по една-две реченици и 15 реда Вардар во срце те носам! Сите го носиме па не напињаме како тебе, полека веќе со постовите, очи ме заболеа!!!

ahhhh deca jas koa idev na zapaddd. ne se jacajte na forum sea

Камо среќа да се врати Хаџиевски, ама тешко тоа дека ќе се случи...

Тешко оствраливо :smir:
Најверојатно ќе се задоволите со Тони Јакимовски-Кифла од Тетекс според последните озборувања :salut:

Што му се увртевте толку на lamja25 бе остајте го човекот нека пишува што сака и колку сака, има право на тоа. Толку ли ви смета тоа што „Напред Вардар во срце те носам“ го напишал со голем фонт и повеќе пати ?
Можеби се радува дечкото навистина, башка тоа ова беше многу битна утакмица, најверојатно и решавачка за судбината на нашиот Вардар.:)

Да се надеваме дека поголемиот дел од најавените засилувања ќе се остварат ! Тоа е најбитно сега за сега.
Иначе бидејќи оваа тема повеќе се чита за разлика од РК Вардар темата, да ве потсетам, во 16часот сите пред жабар !!!

a decki jas imam 27 god.. brat mi ima 29 nie sme idele na sekoja utakmica na zapad..

mnogu jako u toa vreme po 2000 grla na zapad divljanje jako.. vio fisovi se palat.. epten jako

a sea so???? kade e toa zversko vreme.. aj se nadevam deka ke vlezat nekogas cesni luge i da go krenat VARDAR na noze !

NAPRED VARDAR VO SRCE TE NOSAM !!!!

Стварно, дај бе баталете го човекот веќе! Па и тој го сака Вардар и не е негов непријател.

a sea so???? kade e toa zversko vreme.. aj se nadevam deka ke vlezat nekogas cesni luge i da go krenat VARDAR na noze !

Порано сите одеа на стадион и го подржуваа својот клуб, едноставно тоа беше еден вид на традиција, а денеска традиција е цел да седиш во фотеља, да гледаш вести и да пцуеш позиција или опозиција, и најбитно од се е да се чека повик за митинг, е тек тогаш се доживува невиден оргазам... Затоа и нема спорт во државава, се е политика, од одење во продавница до вработување :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom