Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Денес нејќам ни да замислам каков катастрофален фудбал ќе има ради дождов.2 најмногу да би имало.2-0 за Вардар.

Море фудбал каков таков ќе гледаме,незнам као ќе дојдам до стадион,скроз ќе накиснам у курац :nerv:

Да ти ебам времето, главава ми е како отсечена. Значи мора нешто да ми се дешава пред дуели со Силекс и ги пропуштам во последниве две години :pop: Но и по обичај ги добиваме, па се надевам така ќе биде и денес....

И лани мислам врнеше коа изгубивме 0-1.
Сеа ќе ги добиеме!

Да ти ебам времето, главава ми е како отсечена. Значи мора нешто да ми се дешава пред дуели со Силекс и ги пропуштам во последниве две години :pop: Но и по обичај ги добиваме, па се надевам така ќе биде и денес....

Вардар-Силекс 1-0 полувреме, стрелец Положани :icon_mrgr

Да а на врата не не пуштија кучињата...Со слики чекаа пред врата и сите не претресуваа и тормозеа за инцидентот у неделата:nerv:

Да а на врата не не пуштија кучињата...Со слики чекаа пред врата и сите не претресуваа и тормозеа за инцидентот у неделата:nerv:

:pop: Им ебам селјаците им наебам...

Мило ми е што сезонава ја завршуваме со две победи и на крајот после сите перипетии сезоната ја завршивме на шестата позиција рипајќи го тетекс и турново (овие ги рипнавме уште од претходно коло). Со оглед на тоа што ни одземаа 3 бода оваа година, да ги имавме назад сезоната ќе ја завршевме и пред Силекс :smir:
Па на крај може да се каже и дека поминавме задоволително со скор 9-6-11. Задоволен сум од вториот дел од сезоната иако ако ги победевме Турново тогаш, ќе бев презадоволен :) За жал во првиот дел од сезоната крпевме крај со крај, па на крај спасувавме гз. Повеќе среќа во идната сезона, и се надевам ќе најдеме некој постабилен спонзор уште на почетокот :wink:

vo svojata najlosa sezona vardar zavrsi 6ti so 30 boda a od drugata sezona ocekuvajte nova sezona od spanskata serija vardar

Само нека има резултати како во пролетниов дел, па што сакаат нека праат „господата“ од управа.

gospodata od upravata ke perat pari no samo neka ima dobri rezultati i da go vidime drugata sezona vardar vo uefa natprevarite

Во пролетниов дел имавме 6 победи (Милано 2 пати, Ренова, Турново, Силекс и Пелистер), 3 нерешени (Работнички, Металург и Тетекс) и 3 порази (Пелистер, Работнички и Турново). Тоа се 21 поен од можни 36, што за тим кој по есенскиот дел имаше само 9 поена и воопшто не е лош учинок. Освен дуелите кои ги загубивме и нерешеното со Металург, во сите дуели бевме многу подобар противник. Дури да го победевме Турново, и да имавме лиценца за Европа, ќе влезевме во ЛЕ, бидејќи Пелистер нема лиценца, дури на таа пета позиција ќе бевме и да не ни ги одземеа тие 3 бода кога не се отпатува на гостување во Автокоманда.
Некои од луѓето кои се блиски во Вардар, ми велат дека не е многу сјајна ситуацијата во клубот. Од сегашна гледна точка, најдоброто сценарио за нас е Благоја да остане како главен спонзор во клубот (извесно е дека нема да се враќа во Ѓорче :toe:) , и конечно да се отргнеме од Орце. Ама тоа се само мои желби, а реалноста кажува нешто друго...
Како и секогаш ќе оставиме времнето да покаже...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom