Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А информацијава лоповиве од ФФМ ја објавија во понеделникот,за да мисли Работнички дека нема шанси да ја стигне Ренова и со втор тим да игра во Битола во петокот.
Инаку ако тепавме ке беше само 2 бода.
Додека е Хари на власт само ке тоне фудбалот

А информацијава лоповиве од ФФМ ја објавија во понеделникот,за да мисли Работнички дека нема шанси да ја стигне Ренова и со втор тим да игра во Битола во петокот.
Инаку ако тепавме ке беше само 2 бода.
Додека е Хари на власт само ке тоне фудбалот

Немаше шанси да земете бе, остај тоа што ви бегаат 5 бода ама имаате и меч повеќе. Еве и да сте тепале со Пелистер ќе сте биле 2 зад Ранова, но со меч повеќе. Тешко остварливо ...

Вардар заедно со Работнички на 10 мај ќе бидат гости на ФК Партизан на првиот голем регионален собир на асоцијацијата на европски клубови, каде една од темите ќе биде и формирањето на регионалната балканска лига.

30168_393678901379_12245646379_3834810_3375154_n.jpg

Ovoj Nastevski mi izgleda kako dosta perspektiven fudbaler. Igra li polusezonava, i kako?

A Kirovski pocna da igra? Iskreno, povece bi sakal nego da go gledam u reprezentacija nego drvoto Naumoski.

Ovoj Nastevski mi izgleda kako dosta perspektiven fudbaler. Igra li polusezonava, i kako?

A Kirovski pocna da igra? Iskreno, povece bi sakal nego da go gledam u reprezentacija nego drvoto Naumoski.

Настевски дојде полусезонава како позајмен од Ѓорче. Игра солидно, но сепак мислам дека премногу е себичен кога иде во напад, а и нема некоја којзнае каква завршница. Има добра техника, ама да поработи малку на завршницата и да додава повеќе ќе го биде :)

А Кировски сеуште нема добиено лиценца за настап. Практично и не е наш фудбалер во оваа полусезона :)

kirovski seuste go nema rascisteno sporot so negoviot klub vaslui
Ејјј фала што не просветли,не го знаевме тоа и Saber не го напиша пред тебе......
Дај некогаш остави некое мислење подолго од 5 збора,а да не е копи пејст од македонски спорт.
Без везе само пишуваш нешто што напишал претходниот.
:tapp:

Вардар заминува со четиричлена делегација во Белград каде што ќе се разговара за оформување на лига.

Вардар заминува со четиричлена делегација во Белград каде што ќе се разговара за оформување на лига.

Дај боже да успее оваа намера. Сепак малку сум скептик, ама надежта последна умира. Ова ни е единствениот начин да се спаси угледот на Вардар, и начин на кој би се привлекле многу инвеститори, а и премногу публика :)

Инаку да ве потсетам за ракомет:

Скопје на нозе викендов!
Викендов не очекува голем ден - ден каде што може да се израдуваме на уште една титула.По "успехот" на фудбалскиот клуб и избегнувањето на баражот за нас ова е единствена шанса да се израдуваме на трофеј сезонава.
Сега ни треба МОБИЛИЗАЦИЈА, но овојпат вистинска каде сите ќе дадеме свој придонес и ќе направиме Кале да биде претесно за да не собере сите, и да покажеме дека СКОПЈЕ НАВИВА ЗА ВАРДАР и во ракомет!

Сабота во 18ч сите пред Кале натпреварот почнува во 19ч
Недела ФИНАЛЕ ВО 19ч

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Вечерва не сум во можност да дојдам, али затоа ако минеме во финале ќе одложам секаква обврска :vozbud::vozbud:
Ова ни е можеби и последна шанса да стигнеме до некој трофеј, пред се поизвесната доминација на тимот на Минчо во наредните години :(

Сакам минимум 4 бода од овие два дуели. Ако ништо друго барем со кренати глави да го завршиме овој шампоионат. Се спасивме со разни сплет на околности, и ова треба да биде поттик за идна година да се направи добар тим, иако како што слушам нема многу надеж ни за идна сезона :nesvest:

Од ФФМ забранија последно коло против Милано, заради ланските инциденти таму.

Значи утре нема да се иде у Куманово :(
Ај нема везе,у сабота двојна програма имаме,фудбал од 4-30,и ракомет од 6 со металург на Кале :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom