Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Арена М доста квалитетен пренос реализираше денес. Као со дигитрон...
Заради мизерниот квалитет на преносов не можам да оценам дали логото на графитот Паткари е нацртано добро. На моменти ми се чини како патката да има старлетести филери во клунот. Можеби грешам, не се гледа убаво...

Арена М доста квалитетен пренос реализираше денес. Као со дигитрон...
Таман адаптиран како за велелепната игра на ФК Вардар Акционерско друштво..

Ама ајде веќеод овие преплатени таканаречени ѕвезди баш кога треба да се покаже промашува.Ајде таму на излезна врата испукани пушки од Вардар заедно со Миленко и под итно нов проверен тренер.Две кола по ред губиме од дирекни конкуренти за титула незнам што с ечека уште за разврска.

Мизерија, ете колку била вината кај "фабијани"..... ете ги "нашите деца" уште 2 саати да се играше немаше да дадат гол.
Од друга страна мило ми е што веќе трето коло како што нема ниту една минимална помош од судиите, дај боже и од Силекс да изгубиме и да лета свињата иако реално уште вечерва би требало да лета што искрено не верувам, само не знам каде се сите тие вардарци, фанови и Комити, жал ми е многу што Вардар во било кој друг град е плукан, пцуен, омразен, а веќе и во Скопје остај тоа што 40% населњнието се НЕмакедонци и сите го мрзат Вардар, дури и кај Македонците веќе одамна не е омилен....Затоа и ке глеаме како Скопје, Ѓорче, Кк Работнички ке имаат повеќе публика од МногуСиМоќенАД

Мизерија, ете колку била вината кај "фабијани"..... ете ги "нашите деца" уште 2 саати да се играше немаше да дадат гол.
Од друга страна мило ми е што веќе трето коло како што нема ниту една минимална помош од судиите, дај боже и од Силекс да изгубиме и да лета свињата иако реално уште вечерва би требало да лета што искрено не верувам, само не знам каде се сите тие вардарци, фанови и Комити, жал ми е многу што Вардар во било кој друг град е плукан, пцуен, омразен, а веќе и во Скопје остај тоа што 40% населњнието се НЕмакедонци и сите го мрзат Вардар, дури и кај Македонците веќе одамна не е омилен....Затоа и ке глеаме како Скопје, Ѓорче, Кк Работнички ке имаат повеќе публика од МногуСиМоќенАД
Друже, многу е логично после сите свињарии во клубот и протекции од судии+федерација Вардар да им се одмили на своите навивачи, а другите да го намразат... Секое друго сценарио би било чудо.

IMG_5859.jpeg
Си донел фудбалерот од Луксембург со потекло од Португалија и женска со себе, си ја сместил и си се подготвувал за бурна ноќ… За негова несреќа бил фатен жив, била крената работата на највисоко. Играчите повеќе не можеле да ги издржат скандалите на миленикот на Миленко кој откако дојде го растури клубот како на играчки така и на организациски план. Недисциплината ја гледаат сите, бонусите, платите и провизиите ставени во преден план пред сите останати и пред клубот. Герсон Родригес, но и Миленко Неделковски не смеат и нема никогаш да бидат над клубот!!! sportsport.mk

Имаа ли крај на циркузовв:vozbud:

Back
На врв Bottom