Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па пишав дека до сега, т.е до вечерва го неам гледано како игра.
Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.

Дете од 7 години да ставиш во напад ист импакт ќе има. Бошњаков е понеспособен и од оној Бонифацио ако го памтиш.
Страшна работа со топка не се врза.

sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.
Автоматски споено мислење:

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
070257134 ми е мобилниот телефон, јави ми се кога сакаш. Не се кријам во Австралија, во Македонија сум цел живот.

Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес. :icon_lol: Многу слабо, ни жешкото не помогна. :facepalm:

Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.
Не е крив он,секој што гледал фудбал, никогаш не би ставил во состав.
Пс, омерињо, дојди да се видиме, кај сакаш. Од Сингелиќ сум. Не немаат збрцано шиииииптрире со нож, биди маж.

Последно уредено:
Искрено воопшто не се нарвирам за разултатот, може да се нервира некој што имал некакви очекувања, јас одамна кренав раце од некаков посериозен успех на клубот.

Денес си бев на стадион само поради групата, убаво си се издував, кур ме болеше кој како одиграл на терен, кој кога влегол во игра, кој кога излегол.
Кога си одевме накај дома во кола всушност дознав дека глупакот Босанчиќ само што влегол во игра добил црвен картон, на стадион додека бевме знам дека некој изеде црвен, само веќе губевме и беше јасен крајниот епилог, така да секако беше небитно.

Јебига, дефинитивно е поинтересно соблечен гол да вртиш со маицата додека грми Сара пер ке ти амо, отколку да ги гледаш камењата на терен како не можат да врзат две додавања.:D

Во домашно првенство ќе доминираме наредните години на начин како претходната сезона.
Во Европа нема што да бараме.

На ракомет треба вистинска поддршка за дечките кои навистина знаат што значи црвено - црниот дрес и тие се вистинскиот Вардар за кој сите сме почнале да навиваме.
На фудбал може да одиме само за меѓусебна дружба и да си правиме журки.
Резултати во некои подобри времиња.

sto e be kopilj? sto sakas da pisam, izgubivme i toa e... kapacitetot e toj, igracite se tie, budzetot tolku dozvoluva. ako najdes podobri sponzori kazi, ke te vrzam so tie sto treba i vodi go ti klubot ako ne ebi si mater i bidi blagodaren sto nekoj sepak se zamara. 2 godini plukate a koga se pari u prasanje 1000e nemoze da najdete za klubot. fudbal e skapa igracka.

jas samo vi objasniv sto se slucuvase u pozadina. jas odmana ne sum optimist za nisto povrzano so mkd.

pisuvajte si sto sakate od sega milenko neka vi prenesuva informacii za klubot.
Не пишувај повеќе ништо, биди како нас. Мене ме бодеа со нож во Сингелиќ, комити, и никому ништо. Не умира нешто што не може да се убие. Брани ги тие поините, ти ебам мамата австралиска. Дојди во Скопје прими нож,и биди маж.

Јас мислев Омерагиќ хет трик ќе дадеше денес. :icon_lol: Многу слабо, ни жешкото не помогна. :facepalm:

Што ти е он крив? Не е он во управата или да ги бирал играчите.
Не е он крив, ама не прави слепци, морало така, ние знаеме,не е он крив.

Последно уредено:
070257134 ми е мобилниот телефон, јави ми се кога сакаш. Не се кријам во Австралија, во Македонија сум цел живот.

i sto bi diskutirale? sto jas i ti imame zaednoicko ustvari ti ni vardar ne go sakas eve nesto mrchish protiv klubot sega, ti kazav najdi podobro resenie od ova sega, pokazi deka mozes da go isfinansiras i teraj.

Не пишувај повеќе ништо, биди како нас. Мене ме бодеа со нож во Сингелиќ, комити, и никому ништо. Не умира нешто што не може да се убие. Брани ги тие поините, ти ебам мамата австралиска. Дојди во Скопје прими нож,и биди маж.

i sto ima vrska sega ova so ona sto te prasav? idi be leci frustracii na drugo mesto, porasni malku i sfati u kakva situacija bevme i kakvi ocekuvanja se realni.

so najdobrite pripremi na svetot nemase da gi pobedime ovie, ovie bea u natprevaruvacki ritam i barem 30% podobri od nas. duri prvite 30 min i igraa pazlivo posto ne znaea do kaj sme.

ovie mozese da gi pobedime so podobri igraci. e sega za toa treba povise pari. ili najdi povise pari ili zadovoli se so ova zasega. 300k kazna popivme na nekolku nedeli pred duelot zatoa nemas bar uste 2 zasiluvanja. se cudite do koga ke se otplakaat dolgovi a ni sami ne ste svesni u kakvi gomna bil predhodno klubot ni kako se rabotelo (mozda prinudno, ne gi krivam za toa) predhodno.

celo vreme donkihotski vojni vodite mesto da se najde nacin kako da mu se pomogne na klubot. premosti ednas preku toa deka site isto sakame (uspesen vardar taka?) razlikata e u toa sto edni pravat nesto drugi plukaat mesto da pomognat.

Последно уредено:
Се сеќавам до пред 10-15 години македонските клубови лесно ги прескокнуваа противниците во првото коло во квалификациите за европските натпреварувања, меѓудругото и екипи од Шведска, Финска, Норвешка (Ок, Розенберг беше тогаш појак од нашите клубови).

Сега се тресне како зајачици пред ебење од рибари од Исланд, Фарските острови, Малта итн. Во ред, денес сите играат фудбал и вложуваат, ама знаете што е најважно?!

Што клубовите ги водат стручни лица, љ не удбаши кои последен пат гледале натпревари во домашното првенство кога уште им се дигал курот природно. Не оди клубот да го води човек кој нема основна култура. Друга работа тие клубови имаат развиено инфраструктура, скаутинг, младински школи. Овде клубот не знае ништо за ова. Се кладам дека главниот скаут е добар само по скопските дискотеки да скаутира млади пичиња.

Уште полоша сликата за клубот и за борбата која до вчера ја водеа Комитите ке ја прават не фудбалските потези и ова простачко провоцирање на свињенко на социјалните мрежи. И бидејќи чита што се овде пишува...напуши ми се курот, цела фамилија да ти ја ебат сите навивачи на Вардар. Гробот да ти го ебам не најден.

Kano dzabe izigravas advokat na gjavolot. Do tamu otide sto pocna i prethodnite sto natrupale dolgovi da gi branis, posto mnogu dobro znaes ti, deka posle ovie sleduva potop što ke nema sila što ke ne spasi...! So site tie fantomski dolgovi, fantomski gazdi i sponzori, klub koj sto bil u dobivka proslata sezona spored Svinjata...tvrdam da go stavea Grubi ili shenki versace , deka nemaa tolkavi dušmani da mu bidat na klubot, i ke rabotese mnogu potransparentno i poprofesionalno.
Samo trubiš so toa,najdete pari, najdete pari... Zašto tvoite patrioti na baterii, ne go ostavija klubot na Komiti, neka pomognea so dolgovite od drzavnite institucii,ili neka idea po ZAKON i neka odgovaraat tie sto natrupale dolgovite... i neka si ebaa mater. Ili ič neka ne pomagaa samo da ne ODMAGAAT! Ama toa reketarskoto vo niv ne im dozvoluva. Izigravaat spasiteli sekogas koga dojdat na vlast, so komunjarite bar si na čisto, znaeš ne te sakaat i toa ti e. Gnasi do gnasi, na čelo so ona barkodot od Podstanica, mu ebam toa trite vlakna na lejkata sto gi ima.

Muabetot najdete pari opravduvajki ja celava lakrdija e najglupiot mozen muabet.
Totalno von sportski e celava rabota okolu FK.
Kano koga vekje sakas da pravdas daj opravdaj nesto, ama sto da pravdas koga sam znaes deka nema...
Iskreno nz sto mislis za nas site tuka na forumov ali decko ne sme glupavi so niska intelegencija. Bar kazi kolku treba da zeme toj sto treba da zeme I da sme raat

Muabetot najdete pari opravduvajki ja celava lakrdija e najglupiot mozen muabet.
Totalno von sportski e celava rabota okolu FK.
Kano koga vekje sakas da pravdas daj opravdaj nesto, ama sto da pravdas koga sam znaes deka nema...
Iskreno nz sto mislis za nas site tuka na forumov ali decko ne sme glupavi so niska intelegencija. Bar kazi kolku treba da zeme toj sto treba da zeme I da sme raat
И тој Орце кељавицата , пред избори се удираше у груди , ќе направел ова она, за на крај да се види дека е безгласна буква.Ни еден од политичкиве гомна нема љубов према клубот , немаат една искрена намера, само што овие не се ни способни да замаскираат колку толку успешно функционирање. Па коа ќе ги чујам тие закани , ако не го земаа ќе припаднеше, па нека пропадне , боље да знам дека некад сме имале гордост клуб , идентитет наш, а не сега да мењам канал на полувреме. Повраќам од тоа што го гледам на терен со уште повеќе од тоа што се случува Ван терен.

И тој Орце кељавицата , пред избори се удираше у груди , ќе направел ова она, за на крај да се види дека е безгласна буква.Ни еден од политичкиве гомна нема љубов према клубот , немаат една искрена намера, само што овие не се ни способни да замаскираат колку толку успешно функционирање. Па коа ќе ги чујам тие закани , ако не го земаа ќе припаднеше, па нека пропадне , боље да знам дека некад сме имале гордост клуб , идентитет наш, а не сега да мењам канал на полувреме. Повраќам од тоа што го гледам на терен со уште повеќе од тоа што се случува Ван терен.
Nekev nisto da komentiram za izminatiov period negativno, sakajki da vidam ajde vremeto samoto da pokaze. I ete ona vcera celosna slika na sostojbata vo FK Vardar.
Katastrofalen menadzment, izbor na igraci jas tuka nz kako e mozno vakvi stranci da zimaat, podobro so nasi, se e loso, bukvalno se!
Nego @kano ja gledase li utakmicata ? Niso ne kaza okolu toa kako treba da funckionira eden klub

Последно уредено:
Нема новинари што може да го расплескаат. Екипа имаа добра статија, ама не е детално обработена, само нафрлани работи. Иди знае да го пецне, ама со уличен речник на портал кој никој не го отвора и исто така без докази.
Другите чекаат да ги расшетуваат на репрезентација или да лапнат и шетање на СП.

Јас ќе одвојам време само да ги набројам странците кои ги донесе он и ги најавуваше спектакуларно.

1. Ѓорѓе Ќосиќ
Памти некој дека ова дрво играше кај нас? Дрвар, потпишан во јули, си оди во јануарски рок. Најавен заедно со Закариќ ко спектакуларно засилување.

2. Сеук Гун Ким
Кореец донесен од универзитетска лига. Не ги ни коментирам неговите ретки изданија на терен, тешка мизерија. Исто така, донесен во јуни, си оди во јануари.

3. Дианеси
Најавен ко "машина" во нападот, играч од школата на Тулуз. Поминал покрај школата изгледа. Од школата на Тулуз, до 5-та француска лига и трансфер во Вардар за да биде замена на големиот Азер. Издржа една сезона, па продолжи да грее клупа во втора грчка лига.

4. Михаил Пинтер
Доаѓа како големо засилување во одбраната од Слога во декември 2024. Избркан во мај 2025, поради недисциплина.

5. Ворен Чимпембе
Популарниот лига петица. Можеби најспектакуларно најавено засилување. Дојде повреден, скоро и топка да не пипна. Потпиша во јуни, избркан во јануари.

6. Азиз Бајо
Мато ни го насади него и другарчето Раматан Муса. Најавени како репрезентативци на Уганда. Топка не пипна во Вардар, за 3 месеци пратен на позајмица во факинг Арсими. Избркан од клубот на крај на сезона.

7. Муса Раматан
Муса Кесеџија, второто другарче на Мато. Како им ги насади на дебилите, алал да му е. Овој ако не се лажам ни позајмица не дочека. Му се губи секаква трага. Ко што би рекле на еден познат клип, ДАЉИ ГО УБИЉЕ ИЛИ КАЈ Е.

8. Мануел Куестас
Ќе употребам реченица од истиот клип. ПУШТЕН, ПУШТЕН, А ФАКТИЧКИ ГО КРИЈАТ.
Овој требаше прв да го ставам. Класична шема со која се заглавува клубот во долгови. Никој не знае ни дали постои дечково. Потпишува за Вардар во јуни 2024 (или нешто измеѓу). Една година не игра воопшто, вишок поради бројот на странци. Наредна сезона му даваат ни помалку ни повеќе туку 4 годишен договор и оди на позајмица во Брера, со минимална минутажа. Се враќа во Вардар и сезонава оди на позајмица во факинг ЈЕЗЕРО од Црна Гора. Кој кого заебава овде? Го имаме првиот играч над кого ќе се бараат пари од сегашнава управа кога ќе замине во историја? Ко сега што плаќаме пари за "долгови" кон безимени играчи со баснословни договори.

9. Хоакин Торес
Од академијата на Бока Јуниорс. Колку што сум јас од школата на Славија Прага. Има некои дриблинзи ко за мал фудбал, но не се наметна кај Седло. Ќе видиме кај новиов тренер, иако досега не импресионираше воопшто.

10. Кастањеда
Ист профил на играч. Многу пимплање на топката, мал ефект од тоа. Ама ајде, на листава има далеку полоши од овие двајца.

11. Пуељо
Или како и да му е името. Доаѓа истовремено со Торес. Уште помалку добива шанса, до степен да не знаевме дали воопшто е во екипата. Добива стартерска улога со Купс, директен виновник за вториот гол.

12. Олаосебикан
Донесен од македонска лига, ваквите не ги ставам во исти кош, дека веќе беа скаутирани од други наши екипи. Никаков учинок во Вардар. Ќе го праќаат на позајмица после една очајна сезона.

13. Фаустин Сењор
Исто така донесен од македонско првенство. Имаше добри настапи за Вардар на почеток, не може да се рече дека не ни се погоди. Со тек на време се пресели на клупа, а сега веќе не е дел од клубот.

14. Донгмо
Најкритикуван играч од мене, излезе дека им е најпогодено засилување од црнците, освен Мато. Никаква техника, ама трчаше како коњ на теренот. И од тоа немавме многу полза офанзивно дека секое подавање му беше грешно, ама барем дефанзивно покриваше голем дел од теренот. Си отиде без никаква оштета. Барем не за клубот, може во нечии џебови.

15. Закариќ
Персонално не го сакам воопшто од разбирливи причини. Куртон што забрануваше да слават играчите со публиката. Не ми се допаѓа ни на терен. Добар за нашава умрена лига, за повеќе тешко. Имал талент некогаш, сега го газат годините и е бавен ко трактор. И како таков, пак им е во топ 3 погодени странци.

16. Цветковиќ
Си го одработи своето за едната полусезона која ја доби. Подобро вакви засилувања отколку играчи што некогаш играле некаде, а во претходни 5 години праски саделе во Росоман. И тој не одјеба кога виде со кого си има работа.

17. Мислав Матиќ
Бавен и тромав, ама солиден дефанзивец. Се труди на терен, добар играч за наше првенство. Едно од посолидните засилувања.

18. Мато
Веќе докажан во нашата лига, пред да дојде во Вардар. Не требаше да си Ајнштајн за да знаеш дека ќе гази во појак тим. Начинот на кој го загубивме кажува многу работи за клубот. Најдобро странско засилување, без конкуренција.

Се' на се', 150 години затвор треба да лежи тој што ги носеше овие играчи.

Back
На врв Bottom