Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
За овие од Уганда и за нив да не чекаа? И тие да не чекале други понуди? Имаа доволно време да донесат играчи кои не чекаат ангажман во странство. Така да имаа голем избор и не се за бранење. Тоа што не се способни да направат добар преоден рок со време зборува за состојбата во клубот. Види го Васоски како си ги покрива потребните позиции во тимот со време. Ама има управа која му препушта тој да одбере кои играчи му се потребни. Тука покрај управата најмногу е виновен Седло.

Далеку од тоа дека се за бранење, но факт е дека на сите наши репрезентативци/интернационалци во прв план им е странски клуб пред враќање дома. Ако мене ме прашуваш, клубот требаше да биде комплетиран уште пред да почнат подготовките, но…

Овие од Уганда не ги ни сметам за засилувања, но со оглед на мизеријата од играчи која што преовладува во прва лига, ништо чудно и да се покаже како ок некој од нив, па види Сенгор колку е доминантен само.

Да не се лажеме, оние играчи што ги донесе Силекс (освен Мирчевски) да дојдеа во Вардар, до сеа сите на к*р ќе ги качевме и ќе беа плукани бетер од судијата што судеше на Градски против Спарта Прага пред 20 години. Замисли Пиреш да дојдеше кај нас од втора кипарска лига и да беше претставен како засилување :icon_lol: А види го дечкото си гази, баш ради тоа што е мизерија лигава.

Шемите на носоњата не ми се коментираат, а пишав пред некој ден, малку (по)сериозен клуб се насочува кон Мартин од Брера, голманите на Силекс и Пелистер итн.

Ако играчите не бушат, тогаш тоа е друг проблем. Клубовиве веќе се договориле за Мартин, а за Бојан имало договор и желба со играчот, ама Струга правелаа проблеми. И двајцата се под договори, имаат уште една година и со Брера и со Струга. Да ти е*ам клубовите без амбиции, пушти си ги во Вардар, па да играме за титула.:ROFLMAO:

Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупи
Автоматски споено мислење:

Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупи
На џандар детето е ова или грешам ?! А шо позиција игра малиот ...

Се си мислам дека на крај ќе биде некој што воопшто не е спомнат овде, ко на пример Бабунски шо излезе од нигде никаде.

05.10.2025 Вардар - Струга
19.10.2025 Шкендија - Вардар
22.10.2025 Вардар - Силекс

После овие натпревари, ке знаеме дали Вардар ке биде шампион.

Моја прогноза/желба - да освоиме 7 бода.

На џандар детето е ова или грешам ?! А шо позиција игра малиот ...
На почеток од второ полувреме играше десно крило, после кога излезе Талевски играше лево крило. На двете позиции добро се снајде, инаку деснак е. Вардар го пратам цел живот, одамна не сум видел вакво талентирано дете

Носење на нов голман, во ситуација кога имаш веќе некој што е една од посилните страни во тимот, е тотално без компас. Исто така и ангажман на Мартин од Брера, по мене сега е нелогичен кога ден претходно си го договорил Бабунски. Зашто дуплирање на одредени позиции кога имаш само еден десен бек, само еден лев бек, задњи везни скоро и да немаш во составот, одбраната шкрипи сериозно, а носиш некое непроверено име од Африка. И да не набројувам сега така до недоглед...

Ако не е вистина за Илиевски, ова гомненце од портал треба со закон да се забрани.

Носење на нов голман, во ситуација кога имаш веќе некој што е една од посилните страни во тимот, е тотално без компас. Исто така и ангажман на Мартин од Брера, по мене сега е нелогичен кога ден претходно си го договорил Бабунски. Зашто дуплирање на одредени позиции кога имаш само еден десен бек, само еден лев бек, задњи везни скоро и да немаш во составот, одбраната шкрипи сериозно, а носиш некое непроверено име од Африка. И да не набројувам сега така до недоглед...

pocnuva gradenje na sostav za podolg period. za zal mk igraci cekaat do posleden moment da potpisat nadevajki se na dogovor u stranstvo. kako se naoga asalen igrac taka ke se potpisuva bar use godina dve pred da dojdeme do moment koga ke mozeme da napravime asalna ekipa na pocetok na sezonata.

Ако не е вистина за Илиевски, ова гомненце од портал треба со закон да се забрани.

Порталов е на довчерашниот спортски директор на клубот...

Порталов е на довчерашниот спортски директор на клубот...
Као не дупи со тоа што вади шпекулации :ROFLMAO: ? Мислиш за Меси се работи , а не за Илиевски.
Автоматски споено мислење:

А до кој степен не донесоа као клуб говори фактот дека некои имиња као Георгиевски ( респект за момакот, гледам го фалите, ама ама уште не е ни име) и Илиевски ги бираат Брера и факинг Струга пред нас. Порано сами плаќаа да играат кај нас.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom