Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има и други засилувања, се водат преговори, има таргет на играчи, со одредени е стапено во контакт се водат преговори вклучително од странство.
Се гледа да се извлече максимум, се земаат консултации од едредени експерти кои сакаат да помогнат.
Исто од ФФМ треба да има одлука денес, со нов правилник за странци, при што со тоа играчите од ЕКС ЈУ, без Словенија Хрватска а вклучени Алванија Косово, да НЕ СЕ СМЕТААТ за странци.
Во тој Случај може да остане и Србинот.

Ситуацијата во клубот е подобра од таа што беше, покрај тоа што претрпевме смена на 2 тренери од Август до сега, делуваме стабилно.
Финансиски секако тоа е пролблем но сега сме малку по стабилни и немаме ДОЛГОВИ према играчи и други фирми. Но имајте во предвид, ние добивме инјекција и решивме некои работи и ни остана простор за пазарење, но сепак сеуште не е проблемот решен ТРАЈНО. Кога ќе се врати доглот кон УЈП итн, кога ќе се средат работи и донесе буџет на годишно ниво, тогаш може повеќе да бидеме „доктори“ и да коментираме кои играчи не се за кај нас.
Вака да бидеме реални, битно е да земеме игрчачи барем ПОДОБРИ од тие што си одат.
За овие тројца, реално сите што дојдоа подобри се , од овие што си заминаа. Тоа е чекор напред, не назад.
Мацата е роден 91ва, искусен веќе може на залез на кариера но не е престарен, во вакви ситуации кај што нас ни фалеше искуство и гол завршница мислам ќе помогне. Омерагиќ прво беше многу по слаб после почна малку да игра, пак му фалеше завршница, гореше од желба за голови, се мислам дека и него ќе му појде конечно, колку и да звучи чудно.
Сеуште се бараат играчи на сите 3 позиции, одбрана, средина, напад.
Прво коло е со Гостивар во Гости, па со Брегалница дома на 25ти Февруари.

Мене ми е сосема јасно, тие се можностите и верувам дека се дава максимумот, на крај краева никој од моменталното раководство не е крив што важиме за клуб каде што не се исплаќаат плати и што 9 од 10 играчи ќе ги одберат Брера или Силекс ради овие причини.

Да не ме сфати никој погрешно, не е проблемот што доаѓа он, јас само му реплицирав на членот што пиша дека Тошевски немал две утакмици у живот изиграно и немал да заврши никаква работа, а јас на пример го мислам спротивното. Се сложувам дека Мацата е подобар од сите наши напаѓачи, но тука е и проблемот…

Како што кажав и претходно, опстанокот премногу ни зависи од изборот на засилувања и поради тоа подобро да се земе еден како Маца, отколку тројца како Жоглев, Војнески, Биљали и слични на нив.

Mене само ми е несфатливо на каков лесен начин процуруваат информации од клубот. Секој портал си има свои 2-3 ексклузиви од клубот

Mене само ми е несфатливо на каков лесен начин процуруваат информации од клубот. Секој портал си има свои 2-3 ексклузиви од клубот
Не мора да значи дека се од клубот. Секој играч и менаџер си има 2-3 новинари кај што пуштаат ексклузивни информации.
Вистинитоста на оваа ,информација, не ја коментирам. Генерално коментирам за сите информации што ,,цурат,,.

Еве уште два менаџера

Еве уште два менаџера

Изгледа ростер од 40 играчи ќе имаме до крај на месец. Пиши шпекулација за Вардар, привлечи луѓе да кликаат, брои пари од реклами.

од Швајц нема ништо одма да знаете.
За Стојков можеме ако сакаме , не се знае , но искрено имаме подобри приоритети , каде што пробуваме прво со нив .

Уште две до три засилувања ќе има .

Ако е точно она за Аргентинецот, тогаш Ништо од Швајц.

Најверојатно Маријан Ристовски ќе потпише за Брера,затоа го даваат овој на позајмица во Вардар.Двајцата играат на иста позиција лев бек,со тоа што Ристовски може и како крило да покрие
marjan ristovski veke so godini ne igra lev bek, poslednite godini igra kako krilen napagac.

Што се случува со Давид Тошевски? @nsan верувам ти си подобро запознат со неговата ситуација. Гледам пишува е без клуб, можда и би ни завршил работа во напад…
ima on ponudi i od nadvor, a rabotnicki uste letoto go barase, taka da tesko. inace top bi bil, i von forma ima dosta fudbal vo deteto za vo MK da bide korisen.

У Тиквеш го планирале само за на тренинг, кај нас може и да биде стандарден у21 првотимец.
Таман ќе врати форма по повредата па пак да избега, овој пат има поголем избор, слога, шкендија, воска, гостивари, трим љум, беса…
Куртони од деца.
gjurkovski ne e U21 igrac.

Последно уредено:
marjan ristovski veke so godini ne igra lev bek, poslednite godini igra kako krilen napagac.

ima on ponudi i od nadvor, a rabotnicki uste letoto go barase, taka da tesko. inace top bi bil, i von forma ima dosta fudbal vo deteto za vo MK da bide korisen.

gjurkovski ne e U21 igrac.
Истото и ја сакав да го потврдам, Ѓурковски не спаѓа во категоријата на У21 играч. И не глеам што би добиле со негов ангажман, просечен играч, дури би рекол под квалитетот на Вецески од кого сите бевме незадоволни. Како капак на се, имал и тешка повреда, и отсуство од малтене цела година. А нас ни треба уште еден стуб поред Мишковски. Изгледа Чешмеџиев ќе остане пуста желба...
Сакале да признаеме или не, но ние многу губиме со заминувањето на Нијаз. У-21 играч помалку во ротација, сега сме повторно само на Омерагиќ и Здравковски, беше мислам другиот. Цветков не го ни сметам за некој сериозен избор.
Еве уште два менаџера

Швајц ќе си се скраси кај Гоче Пандев. Очигледно фраерот е скроен за прв у село да биде.

Здраво друштво,дали некој што може да ми набави налепници од Комити може да ме исконтактира во пп,често патувам по Европа и до сега сегаде сум лепел по градовите ама веќе се истрошија а и веќе подолг период не доѓам во мк и не можам да набавам на собирите .

Истото и ја сакав да го потврдам, Ѓурковски не спаѓа во категоријата на У21 играч. И не глеам што би добиле со негов ангажман, просечен играч, дури би рекол под квалитетот на Вецески од кого сите бевме незадоволни. Како капак на се, имал и тешка повреда, и отсуство од малтене цела година. А нас ни треба уште еден стуб поред Мишковски. Изгледа Чешмеџиев ќе остане пуста желба...

Сакале да признаеме или не, но ние многу губиме со заминувањето на Нијаз. У-21 играч помалку во ротација, сега сме повторно само на Омерагиќ и Здравковски, беше мислам другиот. Цветков не го ни сметам за некој сериозен избор.

Швајц ќе си се скраси кај Гоче Пандев. Очигледно фраерот е скроен за прв у село да биде.
vi fali uste nekoj podokazan/poiskusen U21 igrac bidejki tie koi gi imate se pretezno 200-2006 rodeni (ako zamine jusufi, momentalno omeragic vi e najiskusen). teoreticno bi mozel da igra nekoj roden posle 15.06.2002. nekoi od decata koi gi imate se talentirani, ama vo borba za dobri rezultati podobro e da imas 2-3 relativno iskusni opcii za U21 igrac bidejki vo igrata takov pre ke pomogne odkolku nekoj potalentiran koj e 2-3 godini pomlad.

vi fali uste nekoj podokazan/poiskusen U21 igrac bidejki tie koi gi imate se pretezno 200-2006 rodeni (ako zamine jusufi, momentalno omeragic vi e najiskusen). teoreticno bi mozel da igra nekoj roden posle 15.06.2002. nekoi od decata koi gi imate se talentirani, ama vo borba za dobri rezultati podobro e da imas 2-3 relativno iskusni opcii za U21 igrac bidejki vo igrata takov pre ke pomogne odkolku nekoj potalentiran koj e 2-3 godini pomlad.
Нас ни фали уште некој под 21 година, а дали ќе го најдеме е знак прашање. Ете и Дошев заборавив да го споменам, но момакот и не доби некоја позначителна минутажа во есенскиот дел. Читам дека 11 младинци се повикани на припремите со сениорскиот тим, но све се тоа деца 2005 година и помлади, како што тврдиш и ти.

Франко си отишол. Беше еден тренинг и го снема. Што се десило е ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom