Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно се исплатени три плати, прво се обајви штрајк притисокот од вработените, па после се јави и екипата на Комити(Пиво) со статусот.
Ќе видиме што ќе излезе на крај со се оваа..
Vcera trenerite od skolata im se zakanija so shtrajk i ne igranje na utakmici ( ako ne igraat mladinci , kadeti ili pioneri im se odzemaat bodovi na prvata ekipa a potoa moze da sledi isklucuvanje od ligata ) i denes na ruka im isplatija po 3 plati .

Jugoslovenska reprezentacija ( Stamatov i Bundalevski od Bardar ) so trenerot Misa Pavic vo Atina 20 - 1 - 1955 god.
Od levo Fijortini,Petkovic,Galic,Vojnic,Superina,Stamatov,Zirojevic,Zuban,Sentim,trenerot Pavic,Caparevski, klecat Sekularac, Soskic,Erdenjak,Popovic,Bundalevski,Nikolic i Stipic

Како е сеа ситуација со Барсегјан, знае некој дали дефинитивно го раскинал договорот?

Vo Svetska ziveam, ama deneska sum vo Makedonija i vo Skopje.

Za da ja stetnam ljubovta vo 13 satot imam edno prasajmne, tickets! Kade? Kako? Mozi li odma vo arenata?

Vo Svetska ziveam, ama deneska sum vo Makedonija i vo Skopje.

Za da ja stetnam ljubovta vo 13 satot imam edno prasajmne, tickets! Kade? Kako? Mozi li odma vo arenata?
Ќе земеш на лице место или ќе влезеш гага од последниот влез. Внимавај, дуелот се игра во Маџари, нр на градски.

Што е со Новак, нити Попов пак го има..
Ова кој знае што како се случува у клубот.

Подобри бевме во прво полувреме,имавме неколку добри акции ама џабе кога нема гол кој да даде

Што е со Новак, нити Попов пак го има..
Ова кој знае што како се случува у клубот.
Попов правел операција.
За Новак се збореше дека не сакал да игра за без пари повеќе.

Не бев во можност да гледам, некој ако гледал нека каже збор два.

Прво полувреме далеку подобри бевме,Работнички немаше шут кон голот,Матеј промарши 2 одлични шанси кои мораа да се реализираат.На секој нивни напад Ставрев судеше фаул па и жолт за тој Аргентинецот што денес за прв пат заигра.Второ полувреме не го догледав до крај ама како и да е не заслуживме да загубиме,најмалце нерешено беше реален исход.

Што бидна со украинскиот миљардер? Нели ќе не купуваше или пропадна тој муабет. Оти црно ни се пишува, т.е веќе црно ни е пишано.

Што бидна со украинскиот миљардер? Нели ќе не купуваше или пропадна тој муабет. Оти црно ни се пишува, т.е веќе црно ни е пишано.
razmisli ubavo: "stranski miljarder" i "ke vlozuva vo makedonski klub" vo ista recenica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom