Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дочекавме утакмица со Работнички за да може да играме на Градски како гости, и тоа под рефлектори. Па, па, па... мераци.

Прашање: Зар не може ФФМ да дозволи, да се играат натпревари на тренинг комплексот на Вардар? Сепак добар терен е,за разлика од оној моментално....

Иначе разбрав дека Барсегјан бил отстранет од тимот за мечот со Сљога поради недисциплина. Ништо чудно да излезе информацијава денес-утре по медиумите. Мене искрено ме плаши дека се почесто ова ќе биде случај со играчкиот кадар, поради константното доцнење на платите, и Васоски ќе си има огромен проблем да наметне авторитет.

Иначе разбрав дека Барсегјан бил отстранет од тимот за мечот со Сљога поради недисциплина. Ништо чудно да излезе информацијава денес-утре по медиумите. Мене искрено ме плаши дека се почесто ова ќе биде случај со играчкиот кадар, поради константното доцнење на платите, и Васоски ќе си има огромен проблем да наметне авторитет.
За жал, веќе излезе http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/vasoski-so-crven-karton-za-barsegjan

Тигран и Битанг се договорени со Шкендија, веќе од јануари. Да знаете дека и останатите квалитетни играчи ќе си заминат.
Дур можат нека зимаат бодови, пошто пролетниот дел ќе биде јаден за Вардар.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Па добро бе да му ебам мајката па ..како може бе само македонскиве клубои да го јада од кој дојде животов...Инаку не е малку чудни што Град Скопје го снема со превземањето а нигде не видовмо дека Самсоненко кажа дека ке напушти и има нешто у тоа што намерно не исплаќа...Нз зошто ама после тоа со Камчев вчера може и да се сврти работава...?

19096-odreden-sostavot-na-vardar-za-kup-natprevarot-so-makedonija-gjp.jpg
[DOUBLEPOST=1537373139][/DOUBLEPOST]Гледам Лира повторно стрелец! :ROFLMAO:

Последно уредено:
Фк Вардар Гордост Македонска објави-
ВО ФК ВАРДАР ДУВААТ ДОБРИ НОВИ ВЕТРОВИ.

ВРЕМЕТО ЌЕ ГО ОТКРИЕ СВОЕТО.

ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА.

ДУШМАНИ ЧАО!

Истиов објави дека Бабунски бил пред договор со Вардар.

Лоша е состојбата и никакво решение не е на повидок.
Цела држава е во лоша состојба, а не пак Вардар.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Тoa беше нaјдoбрo oд целиoт стaтус. Имaше пишaнo декa се дoгoвoрил 99% сo Вaрдaр и oстaнaлo дa се дoгoвoрaт сaмo зa плaтaтa. А, плaтaтa нaјчестo е клучен и oснoвен дел oд секoј дoгoвoр.

Има ли вистина во тоа дека платите биле исплатени?

Тигран вели дека ќе останел во Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom