Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во оваа држава не е можно независно функционирање на ниеден бизнис. Обавезно кај што се вртат многу пари власта пушта пипци и цица. Ако не даваш на власта, автоматски нема да постоиш. Така да, Вардар секогаш ќе биде раководен и контролиран од структури блиски до владата.Site znaevme koj stoj zad Samsonenko.
Covek dojden od Rusija da investira vo Mak futballot, milioner sto ne go poznava nikoj vo Rusija.
Zad cel ovoj proekt bese Mijalkov, toj bese gazda na vardar, kako sto bese gazda na site golemite biznisi vo Makedonija. Znaevte site deka vo demokatskiot sistem se smenat vlastite, pa zatoa ne treba da dozvolite ni eden sto e blisku so vladata I sto prae biznis od drzavata da vleze vo klubot. Mijalkov padna, I pocna vednas fintite so kartite, “bojkotirianje” na ligata I drugi glupsti.
Za da imate uspeh, vi treba nekoj sto go saka gradot I klubot, sto Ima pari, i nema biznisi so drzavata
А зашто ќутеа цела измината полусезона кога на дневна база се уништуваше клубот од актуелното раководство, за кулминацијата да биде елиминацијата од еден Пјуник?!Дали треба да се преќути ова дали ќе дозволиме вака да ни го уништат Вардар без протести без немири ништо.Се прашувам зошто Комити ќутат или и тие се под влијание на новата власт.
Мене ми се обраќаш со гревче?! Бар имај храброст да ме цитираш кога веќе сакаш да си „курназ“! Мозоците на центрифуга ви ги пројдоа, па више ни разумно не може да резонирате...Аи па уште има и безгрижни фаци, као па што ако иде Самсоненко, немал више напредок клубот со него..
Као дај сеа секако кругот се стесни околу Ротшилд и Jeep за следни спонзори, па бил или не бил, egal.
Абе гревче едно моли се да не заврши само у град Скопје кај фамилијава Малиќи (Енвер заменик на шилегов) што сакаше ради нивниот "Парк" да неигра Вардар на Градски.
Праксата од минатото вика дека моменталниов статус у клубов, ќе биде престиж наредна сезона.
А и пошо глеам има опортунисти дека после Самсоненко не се гаси светлото у тунелот, нека образложи кој е расположен да инвестира близу 2 милиони по сезона у факинг ПМФЛ а као фидбек ќе има 18 карти у просек продадено на домашна утакмица.
ja neam info uste . Denes trebase da bide sostanokot so grad skopje .Nesto novo vo vrska so ova znae nekoj?
Fala. Inache koa ke se znae koj so koj igra u prvo kolo na PMFL?ja neam info uste . Denes trebase da bide sostanokot so grad skopje .
Dali imalo uste neznam .
Na shto imalo pecat od ЦЦС ?После изјавата дека останува, новите трансфери во ФК (какви такви) и РК, некако изненадува ова, во овој момент е шок, да немаше печат од ЦЦС, немаше да верувам.
Од кого потврда?потврда на шпекулацијата.
Abe kakov Vardar Fans, smeski od portal cekaat vest od oficijalna strana ili od CCS i da prenesat kaj niv. Edna nivna statija nemaatЦцс се климави со информации.Понекогаш најавуваа играчи јаки,стадион посебен итн,рекла-казала се .... Не се сигурни.Само спортмедиа и вардар-фанс,ништо повеќе.Спортмедиа се спои со М. Спорт весникот кој престана.