Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Итало, новиот шпиц што треба да биде главен напаѓач и голгетер на Вардар сезонава ќе го носел бројот 48. Знам ќе речат некои небитна ствара е тоа али колку само ми кршат филм вакви бројки. Ај некој резервист или бек или оној дефанзивниот везен од Гана да земе таков бош број, ама тапа ми е за некој голгетер/шпиц да игра со ваков број.

Оф топик Ѓурѓевиќ и Леонардо у Партизан носеа 32 и 42 и заедно постигнаа преко 40 гола па бројот ништо не мора да значи ;)

Оф топик Ѓурѓевиќ и Леонардо у Партизан носеа 32 и 42 и заедно постигнаа преко 40 гола па бројот ништо не мора да значи ;)
Па не реков дека нешто значи во поглед на тоа како игра али лично мене тапа бројки ми се, ко голман да земе 5ка да носи лол

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

http://sport.com.mk/?ItemID=6CA762755C88364FADCD6C314E3D9905

Наводно уште во мај сме имале висока понуда за Елиф Елмас, ама после тоа се избацил Фенербахче и го собрал. А пред скоро време некој ми спомна дека нашиве го барале и требало да дојде кај нас, ама една од пречките било тоа што не му било ветено место во стартни 11, ама не баш најсигурни извори така да не значи дека е вистина.

Иначе, и мене ептен ме нервираат со бројкиве, и Фелипе земал 70ка носи, мада знаев дека бразилецов некој ваков број ќе земе, затоа што повеќето „привлечни“ бројки се зафатени

Никаква тампон зона на јужна, заради казната е тоа и не знам што си прави филмови самоил кога пола карти за тие два блока се продадоа одма кога ги пуштија, требаше да кажат уште тогаш а не ден пред утакмица. Карти за таму зимаа луѓе што иначе седат у б4. На исток имаат ставено ограда кај што ќе се гостинските, пола трибина. Повеќе и не верувам да бидат. Али ако се десат глупости, пак ќе бидат заради нивни пропусти.

И сеа ќе си оди ли Сергеј или тоа беше се шпекулации?

Никаква тампон зона на јужна, заради казната е тоа и не знам што си прави филмови самоил кога пола карти за тие два блока се продадоа одма кога ги пуштија, требаше да кажат уште тогаш а не ден пред утакмица. Карти за таму зимаа луѓе што иначе седат у б4. На исток имаат ставено ограда кај што ќе се гостинските, пола трибина. Повеќе и не верувам да бидат. Али ако се десат глупости, пак ќе бидат заради нивни пропусти.

Толку е глуп и неупатен што не ни знае што се дешава :sramezliv:

колку што знам да , ама мислам до кај 7 и 30 најкасано .
Али каков секс со јужна човече ... Блок 5 и 6 за гости , блок 4 тампон зона со знаме на УЕФА и блок 3 2 и 1 за нас .
А кутрите продаваат карти на сите за сите блокови ... шта речи
Јас сум блок 2, па очигледно ми се посреќило да бидам меѓу наши а? :pos:

Не бе како да нема пренос на Мрт или Собраниски, ќе им ебам педерите па не се игра во Нов Зеланд, на Градски се игра.

Djabe e vo ovaa drzava se znae Zoran Zaev i Nikola Gruevski narodo ne se zamara so sport prvo gledat politika posle sport,zatoa taka ni se nastroeni i mediumite.Trazam nekjna intervju od Sergej Samsonenko deka izjavuva deka ke go napuste Vardar nema nikade samo gluposti pisuvat.Sranje u boja!!

Стадионов според ТикетПлус по се изгледа ќе биде распродаден :aplauz:

Линк кога ќе најдете праќајте одма во групава не за џабе лажев на работа дека сум болен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom